MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Isot pojat palasivat kentille
06.06.2020

Koronaviruksen aiheuttama tauko peleissä on saatu päätökseen. Veikkausliigassa pelaavat Seinäjoen Jalkapallokerho ja valkeakoskelainen FC Haka ottivat mittaa toisistaan toistamiseen tällä kaudella. Nyt pelattiin rajoitusten sallimissa rajoissa OmaSp Stadionilla.

 

Täksi ... Näytä »

Vieraat veivät Joupiskalla
06.06.2020

Lauantaiaamusella sateessa pelatussa nollaysien miniturnauksessa vieraavt veivät ja kotijoukkueen ryhmät joutuivat hieman miettimään, mitenkäs mennään. Toki mukaan mahtui hyviäkin esityksiä, kuten kilpasarjassa voitto Pakkalan Palloseurasta.

 

Kilpasarjassa Musan Salama kaatoi ... Näytä »

Perjantai oli kiireinen päivä
05.06.2020

Suuri osa SJK-junioreiden joukkueista oli treenaamassa perjantaina monilla kentillä. C15- ja C14-juniorit harjoittelivat Prunttimäen mainioon kuntoon kasvaneilla nurmilla. Vuosimallin 2012 nuoriso puolestaan harjoitteli Harjoituskentällä. Hupinaa oli joka suunnalla.

 

Kaiken ... Näytä »

Nollaysien miniturnaus Joupiskalla
05.06.2020

SJK-junioreiden nollaysit järjestävät lauantaina miniturnauksen Jouppilanvuoren tekonurmella. Näin saadaan pelihommat käyntiin ulkokentilläkin ennen kuin sarjapelit starttaavat ensi viikolla. Turnaus pelataan Kilpa- ja Haaste-sarjoina ja ensimmäinen matsi alkaa klo 12.00. Siitä ... Näytä »

Liigajoukkue tositoimiin huomenna
05.06.2020

SJK kohtaa FC Hakan harjoitusottelussa OmaSp Stadionilla, lauantaina 6.6. klo 14:00. Portit ja palvelut aukeavat klo 13:00. Porteilla ei myydä enää ottelulippuja, vaan se tulee ostaa ennakkoon verkkokaupasta. Pelistä on ... Näytä »

Joukkueharjoitukset hyvään vauhtiin
05.06.2020

Päättyvällä viikolla myös SJK-junioreiden joukkueet ovat palanneet tosi teolla lähes normaaliin treenimalliin. Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voitiinn käynnistää 1.6.2020 alkaen erityisjärjestelyin. Tämä mahdollisti viikkokausien tauon jälkeen myös lajin- ... Näytä »

Markon mietteet videolla
03.06.2020

SJK-juniorit aloitti tyttöjalkapallon yhden joukkueen, eli nollakutosten, voimin viime syksynä. Joukkuetta valmentaa itsekin ihan kelpo pelaajataustan omaava Marko Nurro. Keskiviikkona joukkue treenasi Jouppilanvuoren tekonurmella ensimmäisiä kertoja koronavirusepidemian aiheuttamien rajoitusten jälkeen ... Näytä »

Huilla ja Hietaharju Läntisen alueen toimintaan
03.06.2020

Suomen Palloliitto järesti eilen, tiistaina, Teams-palaverina Alueparlamentin Läntisen alueen seurojen puheenjohtajien kesken. Ensisijainen aihe oli puheenjohtajan valinta, mutta samalla valittiin myös kolme työryhmää.

 

SPL:n Läntisen alueen puheenjohtajaksi valittiin Kaarinan ... Näytä »

Snadikerho jatkuu torstaina 4.6.
29.05.2020

Talvella startannutta Snadikerhon toimintakautta pystytään jatkamaan torstaina 4.6.

 

Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6.2020 alkaen erityisjärjestelyin. Tämä mahdollistaa myös lajin- ja pelinomaisen harjoittelun käynnistämisen. SJK-juniorit käynnistää ... Näytä »

Joukkueharjoittelu alkaa 1.6.
28.05.2020

Kelit lämpenee ja vihdoinkin joukkueet pääsevät kentille yhdessä! Tämä on hienoa aikaa koko seurayhteisölle.

 

Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6.2020 alkaen erityisjärjestelyin. Tämä mahdollistaa myös ... Näytä »

Futiskoulu kesäkuussa
22.05.2020

Keskuussa järjestetään jälleen tytöille ja pojille suunnattu SJK-jalkapallokoulu OmaSP Stadionilla. Nyt kolmannen kerran näissä komeissa olosuhteissa järjestettävä jalkapallokoulu on luonnollisesti tänä vuonna hieman poikkeuksellinen koronavirusepidemian takia, mutta homma saadaan kyllä ... Näytä »

Minigolf auki
22.05.2020

Seinäjoen Leirintäalueen minigolf on avattu eilen. Seuran palvelupäällikkö Piritta Pakka kertoi videolle hieman tunnelmia leirintäalueen vinkkelistä.

 

Viime kaudellahan leirinnässä aloitettiin mm. rankingsysteemi, joka jatkuu myös tänä kesänä. Leirintäalueen kioskissa ... Näytä »

Uudistettu SJK.fi on nyt avattu
20.05.2020

SJK:n verkkosivujen kehitysprojekti aloitettiin vuoden vaihteessa ja se voidaan nähdä luonnollisena jatkumona kauden 2019 jälkeen tapahtuneille uudistuksille. Uuden entistä mobiiliystävällisemmän verkkosivun myötä vanha SJK:n sovellus siirtyy lopullisesti historiaan.

Näytä »

Palloliiton päivitetyt ohjeistukset
20.05.2020

Vaikka joukkueet ovatkin jo päässeet pienryhmäharjoitteluun mukaan, normaali arki on vielä kaukana tekemisestä. Suomen Palloliitto on myös päivittänyt ohjeistukset joukkueiden treenejä silmälläpitäen.

 

Palloliiton päivitetyt ohjeistukset voi käydä lukaisemassa liiton ... Näytä »

C15 Kyrkkärillä
15.05.2020

Vähitellen seuran joukkueet pääsevät ns. arkipäiviin. Treenejä aloiteltiin eilen ja tänään jatkettiin. Nyt käytiin kurkkimassa talvella aivan loistavasti pelanneen C15-ikäluokan tekemistä Kyrkösjärven tekonurmella. Vastuuvalmentaja Petri Kangaskokon apuna kentällä nähtiin Tommi ... Näytä »

Videolla Tommi Haanpää
15.05.2020

Törnävän Pallo-55:n kasvatti Tommi Haanpää ehti peliurallaan edustaa kasvattajaseuransa lisäksi pietarsaarelaista FF Jaroa, AC Oulua, Rovaniemen Palloseuraa, PS Kemiä ja Tornion Pallo -47:ää. Kotiinpaluun myötä Tommi on siirtynyt kentältä sen ... Näytä »

Vihdoin ja viimein
14.05.2020

Vihoidn ja viimein koitti se päivä, että joukkueet pääsivät palaamaan harjoituskentille. Pari kuukautta on vierähtänyt koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten kanssa. SJK-junioreiden junnut palasivat tänään tiettyjen rajoitusten kanssa kuitenkin treeneihinsä.

 

Vaikka ... Näytä »

Jylppy videolla
08.05.2020

SJK-junioreiden valmennuspäällikkö, Jyri Hietaharju, istahti alas toimistolla kesken kiireimmän ja kertoi hiukan tilanteesta asioiden kirkastuttua.

 

Suomen Palloliitto on antanut seuroille mahdollisuuden aloittaa pienryhmäharjoittelun, jos aiempi uutinenkin kertoo. Sen lisäksi ... Näytä »

Pienryhmäharjoittelu käynnistyy 14.5. ikäluokissa E10-C15
08.05.2020

Valtioneuvoston päätöksen mukaan Suomen peruskouluissa siirrytään lähiopetukseen 14.5. alkaen hallitusti ja turvallisuudesta huolehtien. Urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6. alkaen erityisjärjestelyin, joista tarkemmat viranomaisohjeet annetaan erikseen. Nykyinen 10 henkilön kokoontumisrajoitus ... Näytä »

Oikein hyviä uutisia
07.05.2020

Suomen Palloliitolta on tullut erinomaisen loistavia uutisia kaiken synkkyyden keskelle. Juniorisarjat pääsevät tuota pikaa käyntiin, eli kärvistely neljän seinän sisällä tulee pikku hiljaa päättymään.

 

Käykääs lukemassa Palloliiton sivuilta uutinen ... Näytä »

Koronatilannetiedotus 5.5.
05.05.2020

Tässä hiukan väliaikatietoa koronaviruksen aiheuttamista toimenpiteistä ja siitä, miten tullaan asian kanssa elämään lähiaikoina.

  • Suomen hallitus kertoi 4.5. joistakin koronavirustilanteen rajoitusten lieventämisistä, jotka tulevat mahdollistamaan urheilutoiminnan osittaisen käynnistymisen.
  • Palloliitto ... Näytä »
Leirintäalue kuntoon
26.04.2020

Vaikka tässä koko ajan eletään vailla varmuutta siitä, kyetäänkö koko kesänä järjestämään minkäänlaisia tapahtumia, on Seinäjoen Leirintäaluetta laitettu kesäkuntoon. Näillä näkyminhän kaikki yli 500 hengen kokoontumiset on rajoitettu ainakin heinäkuun ... Näytä »

Tinkestä seurakehittäjä
23.04.2020

Viisi vuotta Kokkolan Pallo-Veikoissa pelannut Timo Rauhala palasi takaisin Seinäjoelle ja kasvattajaseuraansa töihin. Paluu ei ehkä ollut ihan suunnitellun kaltainen, pelasihan kolmekymppinen nuori mies vielä viime kaudella KPV:ssa Veikkausliigassa.

Pruukinranta valmiina kesään
23.04.2020

Vaikka koronavirus myllertääkin koko suomalaista arkimaisemaa, muutama asia on ja pysy, eikä muutu. Yksi niistä on SJK-junioreiden leirikeskus Kihniön Pääjärven rannalla, eli tuttavallisemmin se ainoa oikea Pruukinranta.

 

Pruukinrantahan on ... Näytä »

Viikon video-kilpailun viimeisin voittaja valittu
22.04.2020

Viikon video-kilpailun viimeisen palkinnon on voittanut 09-syntyneiden Oliver Eteläaho. Oliver on osallistunut joka viikko kilpailuun uudella entistä hienommalla videolla ja nähnyt paljon aikaa ja vaivaa videoiden tekemiseen. Oliverilla on ollut ... Näytä »

Synttärisankari Eski videolla
20.04.2020

SJK-junioreiden valmentajista kokenut ja pitkään monilla saroilla vaikuttanut Esa "Eski" Haanpää viettää tänään synttäreitä, mutta ehtipä silti juttelemaan videollekin.

 

Tästä katselemaan.

SJK-juniorit sopimukseen DBC Seinäjoen kanssa!
16.04.2020

DBC Seinäjoki on toiminut Seinäjoella jo vuodesta 1996 alkaen erikoistuen tuki- ja liikuntaelinogelmien ennaltaehkäisyyn, fysioterapiaan ja kuntoutukseen. SJK-konserniin kuuluva yritys toteuttaa palveluita perustuen fysioterapeutin tutkimukseen, urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen, sekä ... Näytä »

Tämän viikon videokilpailun voittaja on valittu
15.04.2020

Tämän viikon videokilpailun voittaja on valittu. Palkinnon voitti E11-joukkueen pelaaja Elias Lahti. 

Eliaksen videolla on käytetty apuna paljon erilaisia välineitä; syöttöpenkkiä, tötsiä ja muuta. Lisäksi videolta näkyi, ettei Elias kaihda ... Näytä »

Laukaisutreeni junnuille
14.04.2020

Vakiomannekiinimme, Hugo Roos, näyttää pari laukaisutreeniä, joita voi käydä kokeilemassa kunhan tuo lumi katoaa kentiltä. Jos sattuu olemaan useampia palloja, niin aina parempi. Jos ei, niin kyllä yhdelläkin pärjää.

 

... Näytä »
U21 maajoukkueen terkut ja vinkit
08.04.2020

Suomen Palloliiton sivuilla on tosi hieno U21-maajoukkueen video. Siinä tulee terveisiä maajoukkueen valmentajilta ja hienoja treenivinkkejä pelaajilta. Mukana ovat myös "meirän miehet" Joonas Sundman ja Onni Valakari.

 

Kannattaa todellakin ... Näytä »

Tukea tuli Palloliitolta
08.04.2020

SJK-juniorit ry sai Palloliiton Korona-tukea 9000 euroa. Seuramme kiittää Palloliittoa nopeasta toiminnasta ja tuesta tässä vakavassa tilanteessa. Palloliitto teki hienon ratkaisun jakamalla seuroilleen suoraa rahallista tukea. Kaikki taloudellinen tuki jalkapalloseuroille ... Näytä »

Viikon video- kilpailun voittaja valittu
07.04.2020

Viikon video-kilpailun kilpailun voittaja on valittu. Palkinnon voitti 09-joukkueen Elias Mattila. Voiton perusteluina on: videoon on nähty paljon aikaa ja vaivaa. Se sisältää paljon erilaisia suorituksia, joita on treeneissä harjoiteltu ... Näytä »

Kolmas treenausvideo
06.04.2020

JALKAPALLOTOIMINNAN KESKEYTYS JATKUU
31.03.2020

SJK-juniorit on päivittänyt koronaohjeistustaan ja noudattaa Suomen hallituksen ja Palloliiton suosituksia sekä määräyksiä ja jalkapallotoiminnan keskeytys jatkuu ainakin 13.5. saakka.

 

Kaikki joukkueharjoitukset ja pelitoiminta on siis peruttu 13.5.2020 asti. ... Näytä »

Viikon video palkitaan - osallistu kisaan
30.03.2020

Junnuista Hugo Roos näyttää videolla esimerkkejä siitä, mitä kaikkea kotioloissakin voi harjoitella.

 

Tee omasta treenistäsi video ja jaa se instagramissa hashtagillä #sjk_kisa tai lähetä video directinä SJK-junioreiden Instagram-tilille.

Viikon ... Näytä »

Palloliiton pääsihteerin mietteitä
26.03.2020

Suomen Palloliiton pääsihteeri, Marco Casagrande, kertoo liiton nettisivuilla mietteitään koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta tällä hetkellä.

 

Juttu kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa täältä.

Koronavirusepidemialla merkittävät taloudelliset vaikutukset liikuntaan ja ja urheiluun
24.03.2020

Palloliitto on yhteistyössä Olympiakomitean ja urheilujärjestöjen kanssa mukana muistuttamassa valtiovaltaa ja kuntia urheilun ja liikunnan vaikeasta tilanteesta. Nyt tarvitaan tukea.

 

Suomen Olympiakomitean kyselyn mukaan koronavirusepidemian aiheuttamat taloudelliset menetykset liikunnalle ... Näytä »

Palloliiton ohjeistusta
24.03.2020

Hyvä jalkapalloperheen jäsen,

 

Suomalainen yhteiskunta on ennennäkemättömän haasteen edessä. Koko maailmaa rajusti koetteleva koronaviruspandemia pakottaa meidät pysähtymään ja järjestämään arkemme uudelleen. Kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia ja epävarmuus huojuttaa ... Näytä »

SJK ja Project Liv kannustavat nuoria kotitreeneihin
23.03.2020

SJK ja hyväntekeväisyysjärjestö Project Liv<https://www.projectliv.fi/fi/> tuottavat yhdessä sosiaaliseen mediaan lyhyitä videoita lapsille ja nuorille, joissa annetaan mallia miten kotona voi harjoitella pienessäkin tilassa.

 

Kun koronavirusepidemia jyllää Suomessa ja koko ... Näytä »

Tee klippi - parhaat palkitaan
23.03.2020

SJK:n Hugo Roosilla on asiaa. Hugo kävi mannekiinina tekemässä esimerkkiharjoitteita, joita seuran pelaajat voivat tehdä keskenään nyt kun joukkuetreenit ovat tauolla. Tässä Hugon terveiset kaikille pelaajille. Lyhykäisyydessään ajatus on se, ... Näytä »

Ei luovuteta nytkään -kampanja jatkuu
23.03.2020

SJK on avannut Ei luovuteta nytkään! -kampanjalle oman nettisivuston<https://eiluovutetanytkaan.fi/>, jonka kautta yhteisöllämme on mahdollisuus paljastaa kauden 2020 historiallinen kolmosasu. Sivustolla toistaiseksi piilossa oleva kuva tulee myynnin edetessä paljastamaan Adidaksen valmistaman ... Näytä »

Toiminnanjohtajan terveiset
20.03.2020

Korona-virus on aiheuttamassa melkoisesti murheita paitsi kaikelle kansalle, myös seuroille. SJK-yhteisö ei ole tässä kohtaa millään tavalla poikkeus. Seuran toiminnanjohtaja Hannu Huilla kertoi muutamalla sanalla kuulumisia.

 

Tästä katselemaan videoklippiä.

Huuda paita!
20.03.2020

Veikkausliigassa pelaava Seinäjoen Jalkapallokerho on pistänyt pelipaitahuutokaupan pystyyn. Nyt on jokaisella mahdollisuus omistaa aito pelattu pelipaita. Maailmalla otteluissa käytetyt aidot pelipaidat ovat todella haluttuja.

 

Koronavirus ja sen aiheuttamat toimet ... Näytä »

Lenniltä terkkuja snadikerholaisille
19.03.2020

Koska Snadi-kerhokaan ei koronaviruksen vuoksi voi nyt kokoontua, päätti seuran oma maskotti, Lenni-tiikeri, antaa hiukan mallia siitä, mitä voi duunailla pallon kanssa ihan vaikka kotioloissa, tai ulkosalla. Kelithän ovat, noh ... Näytä »

Seura Olympiakomitean sivuilla
19.03.2020

Suomen Palloliiton viitostasolle viime syksynä noussut SJK tekee hyvää työtä. Tuo mistnen "joku" ei sitä suinkaan tee, vaan työn takaa löytyy tekijänsä. Tässä kohtaa he ovat seuran valmentajat, joita hempeällä ... Näytä »

Infoa Palloliitolta
19.03.2020

Suomen Palloliiton sivuilla on informaatiota liittyen tilanteeseen, jossa nyt ollaan korona-viruksen takia. Kannattaa käydä lukemassa.

 

Tästä Palloliiton sivuille.

Ohjeita omatoimiseen harjoitteluun
17.03.2020

Seurassa on pidetty vastuuvalmentajien (2010 ja vanhemmat ikäluokat) kanssa palaveria joukkueharjoittelutauon vaikutuksesta ikäluokkien toimintaan. Noudatamme asiassa Palloliiton ohjeistuksia ja tiedote tauosta on julkaistu seuran kanavissa. Lisää asiasta tiedotetaan heti, kun ... Näytä »

Toiminnan keskeytys koronaviruksen johdosta
13.03.2020

SJK-juniorit noudattaa hallituksen ja Palloliiton ohjeistuksia ja keskeyttää toiminnan maaliskuun loppuun saakka, koskien ... Näytä »

Raju nousu toisella puoliajalla
11.03.2020

FF Jaro v SJK 2-5 (2-1)

21 min 1-0 David Björksog

24 min 1-1 Hermanni Honkola

30+1 min 2-1 Paul Hjulfors

32 min 2-2 Viljami Visuri

38 min 2-3 Lassi ... Näytä »

Seuraväen esittelyä No 5 - Harri L
11.03.2020

 

Nimi: Harri Lampimäki
Mikä on roolisi seurassa/ikäluokassa: Joukkueenjohtaja, C14/2006
Ikäsi: 42
Syntymäpaikka: Vaasa
Perhe: Vaimo Mari ja lapset Aleksi 13 v, Nella-Kaisa 10v
Ammatti: Ohjelmistosuunnittelija
Koulutus: Insinööri (AMK)

 

Urheilutausta: Jalkapalloa juniorista aikuisikään (nappikset ... Näytä »

Regions Cupin seuraava matsi
10.03.2020

Sunnuntaina Lapuan Virkiän Regions Cupin ensimmäisellä kierroksella numeroin 4-1 pudottanut SJK saa seuraavaksi vastaansa FC Ylivieska/III -ryhmän.

 

FC Ylivieska/III pelaa alkavalla kaudella kuudennessa divisioonassa, mutta koska seuralla ei tässä ... Näytä »

Video Pietarsaaresta
10.03.2020

Viikonloppuna pelatun P14-ikäluokan Liiga Pohjoisen karsintamatsin kohokohdat voi käydä tsekkaamassa SJK:n YouTube kanavalta. Pietarsaaressa pelattu FF Jaro v SJK -ottelu päättyi tasapeliin 3-3.

 

Tästä katselemaan.

Tulevia treenipelejä
10.03.2020

Kun Veikkausliigan alkuun on kuukausi ja Ykkösen alkuun reilu kuukausi, pelaa SJK ja SJK Akatemia useampia harjoitusotteluita sarjakausiin valmistautuessaan. Säiden lämmitessä, pyritään myös siirtymään harjoittelemaan ja pelaamaan OmaSp Stadionille. Ensimmäinen ... Näytä »

Kuvasatoa nollakasien turnauksesta
09.03.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Viikonloppuna pelattiin Kuortaneen Urheiluopistolla ... Näytä »

Neljä tasapeliä tuomisina
09.03.2020

SJK:n nollakutosten tyttöjoukkue pelasi viikonloppuna Kannonkosken Piispalassa Palokan Riennon järjestämässä turnauksessa. Kuudesta ottelusta saldoksi muodostui neljä tasapeliä ja kaksi tappiota.

 

Lauantaina joukkue kohtasi otteluissaan jonsuulaisen FC Hertan, mikkeliläisen Porrassalmen ... Näytä »

Kuvat Regions Cupin matsista
08.03.2020

Suomen Regions Cupin ensimmäisen kierroksen ottelu SJK-junioreiden ja Lapuan Virkiän välillä pelattiin Wallsport Areenassa. Jatkopaikan Nelosen joukkueiden välisestä kamppailusta otti kotijoukkue lukemin 4-1 (2-0).

 

Ottelukuvia voi käydä zoomailemassa Näytä »

FC Inter vei molemmat sarjat
08.03.2020

Turkulaisen FC Interin joukkueet olivat omaa luokkaansa nollakasien Kuortaneen Urheiluopsitolla järjestetyssä turnauksessa. Hienoissa olosuhteissa pelattiin Kilpa- ja Haastajasarja ja turkulaiset voittivat molemmat puhtaalla pelillä.

 

SJK:n joukkueet eivät sunnuntain neljäöstä ... Näytä »

Pinna varmisti paikan
08.03.2020

FF Jaro v SJK 3-3 (1-2)

19 min 0-1 Anton Iso-Tuisku

35+1 min 0-2 Oskari Raiski

35+6 min 1-2 Rasmus Svenlin (rp)

38 min 2-2 Jesper Sundqvist

54 min 3-2 ... Näytä »

Jatkopaikka irtosi helposti
08.03.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

SJK v Virkiä 4-1 ... Näytä »

Ensimmäinen päivä takana
07.03.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Kuortaneen Urheiluopistolla pelattavaa nollakasien ... Näytä »

Kahden maalin takaa tasoihin
07.03.2020

VPS v SJK 2-2 (1-0)

25 min 1-0 Oskari Järvinen
39 min 2-0 Lenni Autio

52 min 2-1 Viljami Visuri

56 min 2-2 Viljami Visuri

SJK:n nollaseiskat hakivat pisteen lisää Mustasaaren ... Näytä »

Kuvia KPV:n kaadosta
06.03.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Seinäjoen Jalkapallokerhon edustusjoukkue otti ... Näytä »

Meidän Kerho | Prologi: Ei oikotietä
06.03.2020

Meidän Kerho -videosarjan ensimmäinen jakso ja koko sarjan prologi kantaa nimeä ”Ei oikotietä”. Jaksossa avataan muun muassa pelaajapolun merkitystä ja SJK:n urheilupuolen strategisia linjauksia. Haastatteluissa ovat päävalmentaja Jani Honkavaara, SJK-konsernin ... Näytä »

Virkiä vieraaksi Regions Cupissa
06.03.2020

Nelosessa pelaava SJK-juniorit aloittaa Suomen Regions Cup-rupeamansa sunnuntaina. Vieraaksi Wallsport Areenaan saapuu rakas naapuri Lapuan Virkiä. Virkiän kanssa on kohdattu sekä SJK-junioreiden nimellä, SJK:n kanssa, että jo vuosia ja vuosikymmeniäkin ... Näytä »

Kuortaneella turnataan taas
05.03.2020

SJK:n ja Kuortaneen Urheiluopiston erinomainen yhteistyö jatkuu jälleen junioriturnauksen muodossa tulevana viikonloppuna. Tällä kertaa turnausisäntinä toimivat nollakasit.

 

Turnauksessa pelataan kilpa- ja haastesarjoissa ja yhteensä 2 x 20 minuutin mittaisia ... Näytä »

Tytöt Piispalaan
05.03.2020

SJK:n 06-tyttöjoukkue matkaa viikonlopuksi Piispalan leirikeskukseen Kannonkoskelle, jossa se osallistuu Palokan Riennon järjestämään turnaukseen.

 

SJK:n ja järjestävän seuran lisäksi mukana ovat Kokkolan Pallo-Veikot, FC Hertta, Jyväskylän Pallokerho, mikkeliläinen Porrassalmen ... Näytä »

Isoilla pojilla kolme kotimatsia
05.03.2020

Tulevana viikonloppuna on mahdollista nähdä kolme SJK:n joukkuetta tositoimissa, kun SJK, SJK U20 ja SJK U17 pelaavat kotiottelut Wallsportissa.

 

Viikonloppu alkaa jo perjantaina iltapäivällä, kun SJK kohtaa harjoitusottelussa KPV:n ... Näytä »

Junnut reissussa
05.03.2020

Viikonloppuna ei isommin junnupuolen pelejä Wallsport Areenassa nähdä, sillä suurin osa SJK:n junnuista on reissun päällä.

 

C15 matkustaa sunnuntaiksi Ouluun, missä se kohtaa aina laadukkaan Oulun Luistinseuran harjoitusottelussa.

 

... Näytä »
Nelosen ohjelma julkistettu
04.03.2020

Suomen Palloliiton vanhan Vaasan Piirin alueella pelattavassa Nelosessa esiintyvän SJK-junioreiden edustusjoukkueen otteluohgjelma on julkistettu. Vain yhden ottelun tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta 21 ottelun ajankohdat on saatu ... Näytä »

Paljon uusia klippejä
03.03.2020

SJK:n omalla YouTube kanavalla on melkoinen setti videoklippejä F09- ja F08- poikien peleistä. Kannattaa ehdottomasti käydä katselemassa. Sieltä löytyy mm. pätkiä Ylöjärven turnauksesta.

 

Tästä suoraan sivulle.

Yhteistyöhön Kuortaneen kanssa
03.03.2020

SJK-juniorit ja Kuortaneen Urheiluopisto ovat tänään allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2020. Myös Kuortane Olympic Training Centerinä tunnettu erinomainen harjoituskeskus on luonnollinen kumppani myös junioripuolen toimintaan.

 

Jo tähän mennessä on viime ... Näytä »

Nollaseiskat ja MuSa Kuortaneella
02.03.2020

Sunnuntaina pelattiin nollaseiskojen harjoitusotteluita Kuortaneella. Uuden upean jalkapallohallin sisällä tapahtui. Ensin pelattiin 8vs8 peli porilaisen Musan Salaman kanssa. Tilanteita molemmissa päissä ja vääntö oli tasaväkistä. SJLK painosti ensimmäisen puoliajan ja ... Näytä »

SJK-juniorit ja Perintäritari Oy jatkavat yhteistyötä
27.02.2020

Perintäritari Oy:n Jussi Saarijärvi ja SJK-junioreiden Hannu Huilla löivät kättä päälle yhteistyön jatkolle.

Perintäritari tuki viime kaudella seuramme Respect-rahastoa noin 2000 eurolla ja sen avulla tuettiin monen junioripelaajan jalkapallon harrastamista.

... Näytä »
Muutama kysymys Pennille
16.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Alavuden Peli-Veikoista aikoinaan TP-55:n ... Näytä »

Kooste GBK-matsista
16.02.2020

Nyt löytyy videokooste SJK:n omalta YouTube-kanavalta C14-ikäluokan Liiga Pohjoisen karsintaottelusta SJK v GBK, joka pelattiin eilen Wallsport Areenasta. Oheisesta linkistä pääsee katselemaan highlighteja.

 

Tästä videoa katsomaan.

Leirijuttua Kuortaneelta
16.02.2020

Viikonlopun aikana järjestettiin Kuortaneen Urheiluopistolla SJK:n yhteistyöseurojen pelaajakehitysleiri, jonne olivat tervetulleitta kaikkien kymmenen yhteistyöseuran pelaajat ja vanhemmat, sekä tietenkin valmentajat.

 

Leirillä järjestettiin pelaajille treenejä, valmentajille koulutusta ja sen lisäksi ... Näytä »

Kuvat karsintamatsista
16.02.2020

D13-ikäluokan Liiga Pohjoisen karsintaottelu SJK v WFA/VIFK YJ pelattiin tänään Wallsport Areenassa. Kotijoukkue oli vahvempi tällä erää numeroin 4-0 (3-0).

 

Ottelusta löytyy kuvagalleria nyt täältä.

Pojat vahvempia tällä erää
16.02.2020

SJK:n nollaseiskojen pojat olivat tällä erää vahvempia kuin vuotta vanhemmat tytöt seuran sisäisessä treenimatsissa Wallsport Areenassa. Pakko kuitenkin sanoa, että hyvin neidot vastaan pistivät, vaikka toisella puoliajalla numerot hiukan repsahtivatkin.

... Näytä »
Nollaseiskoilla oivallinen startti
16.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

SJK v WFA/VIFK YJ ... Näytä »

Muutama kuva B-junnupelistä
15.02.2020

SJK:n B-juniorit jatkoivat tänään SM-karsintaa. Wallsport Areenaan oli vastaan saapunut oululainen Tervarit, joka ryösti viime kesän Kai Pahlman SM-lopputurnauksessa pronssit seinäjokelaisilta.

 

Tänään Brian Pagen luotsaama SJK oli vahvempi numeroin ... Näytä »

Hyvä leiripäivä takana
15.02.2020

 

Yksi viikonlopun tarjoama erinomainen tapahtuma on SJK:n ... Näytä »

Kuvat Gebiksen kaadosta
15.02.2020

SJK:n C14 jatkoi mallikkaita suorituksiaan viheriöllä. Tänään kaatui GBK Wallsport Areenassa Liiga Pohjoisen karsintaottelussa peräti 10-0 (4-0).

 

Joukkue on kahden karsintaottelun jälkeen hienossa kurssissa. Voittoja on kaksi, maaliero on ... Näytä »

Täyden kympin suoritus
15.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

SJK v GBK 10-0 ... Näytä »

Akatemialle tennislukemin tukkaan
14.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Perjantai-illan huumaa ei ollut ... Näytä »

Karsinta jatkuu lauantaina
14.02.2020

SJK:n C14 aloitti viikko sitten perjantaina Liiga Pohjoisen, eli aiemmin Puolen Suomen Liigana tunnetun sarjan, karsinnat selvällä kotivoitolla Wasa Fotbollsakademista numeroin 7-1. Karsinta jatkuu lauantaina puolelta päivin Wallsport Areenassa.

 

... Näytä »
Akatemian pelit
13.02.2020

Akatemian joukkueet pelaavat peräkkäisinä päivinä

 

SJK Akatemia pelaa perjantaina Ykkösen Cupia, SJK U17 lauantaina B-nuorten SM-karsintaa ja SJK U20 sunnuntaina A-nuorten SM-karsintaa. Kaksi ensimmäistä ottelua pelataan Wallsport Areenalla ja ... Näytä »

Kotila mukaan leirille
11.02.2020

Maajoukkuevalmentaja Erkka V. Lehtola on kutsunut SJK:n Kaapo Kotilan Suomen U16-maajoukkueen leirille RoPS:n Miska Ylitolvan tilalle, joka joutui parin muun pelaajan tavoin jäämään leiriltä pois.

 

Leiri järjestetään Eerikkilän Urheiluopistolla ... Näytä »

Maalikooste perjantailta
09.02.2020

SJK:n C14 aloitti perjantaina Liiga Pohjoisen karsinnat mellevällä 7-1 (2-0) -voitolla Wasa Fotbollsakademista. Osumat voi käydä tsekkaamassa nyt myös seuran YouTube -kanavan maalikoosteesta.

 

Tästä katselemaan.

U20-ryhmälle toinen murskavoitto
09.02.2020

Viime viikonloppuna FC Hongan selvin lukemin kaatanut SJK kuritti tänään Turun kupeesta Wallsport Areenaan matkannutta Kaarinan Poikia 5-0 (2-0). Maalinteossa onnistuivat kahdesti osuneen Jyri Kiurun lisäksi Kuutti Matila pilkulta, Aapo ... Näytä »

Jalat loppuivat C15-matsissa
09.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

SJK:n C15-joukkue sai sunnuntaiaamusella ... Näytä »

Jokunen kuva cupin matsista
08.02.2020

(Photo:L O-M Matihalti)

 

SJK:n edustusjoukkue kärsi kerrassaan ... Näytä »

F9-ikäluokalla turnaus
08.02.2020

SJK:n F9-ikäluokka järjesti Wallsport Areenassa turnauksen, jossa mukana oli neljä oman ikäluokan joukkuetta, kaksi Vaasan Palloseuran ryhmää, Ilmajoen Kisailijat ja yksi joukkue SJK:n nollakaseista.

 

Kuvia nuorison peli-ilosta voi käydä ... Näytä »

Kuvia perjantain matsista
07.02.2020

SJK aloitti Liiga Pohjoisen karsinnan loistavasti kaatamalla Wasa Fotbollsakademin C14-ikäluokan ottelussa peräti 7-1 (2-0). Nuoret mustakultaiset selvittivät vierasjoukkueen tarjoileman alkumatsin kovan prässin ja menivät toisella puoliajalla menojaan.

 

Ottelun kuvasetti ... Näytä »

Murskavoitto karsinnan avauksessa
07.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

SJK v WFA 7-1 ... Näytä »

Lisää videoita tarjolla
07.02.2020

On aivan mahtavaa huomata, miten osa SJK:n junnujoukkueista tuottaa matsivideoita kaikkien katseltavaksi. Jossain vaiheessa kaikista täällä sivuillamme nähdyistä videoista tullaan tekemään myös oma kirjasto tuonne MULTIMEDIA -osastoon.

 

Tässä kuitenkin ... Näytä »

Pelinohjaaja koulutus tulossa taas
07.02.2020

SJK-juniorit järjestää pelinohjaajakoulutuksen torstaina 16.4. klo 18 - 20 Seinäjoella Elinkeinotalolla, Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki (Elinkeinotalo, Seinäjoki Areenaa vastapäätä).

 

Tänä vuonna koulutettavat ovat vuonna 2006-syntyneitä mutta mukaan voi ilmoittautua ... Näytä »

Edustuksen cup-matsi lauantaina
06.02.2020

SJK pelaa lauantaina 8.2. klo 14:00 Wallsport Areenassa Suomen Cupin karsintojen toisen ja samalla viimeisen kotiottelunsa, kun FC Lahti saapuu vieraaksi. Kaikkiaan pelejä Suomen Cupin karsintalohkossa on jäljellä vielä kolme, ... Näytä »

Karsinta alkaa huomenna
06.02.2020

Aikaisemmin Puolen Suomen Liigana tunnettu nuorten sarja vaihtoi nimeään täksi kaudeksi. Kömpelön viritelmän nimi on nyt Liiga Pohjoinen. Tulipa vain mieleen, että kai sen olisi voinut nimetä järkevämmin Pohjoiseksi Liigaksi, ... Näytä »

Kakelle vielä kiitosta
06.02.2020

Vuosittain Seinäjoen Kaupungin Liikuntapalvelut jakaa erikoispalkintoja. Vuoden 2019 menestymisestä jne. palkittiin Vuoden joukkue – SPV A-juniorit, vuoden valmentaja Arki Koivisto SSU,  Kunnon kuntalainen Jukka Karhunen YKV ja ansioitunut seuratyöntekijä Kari ... Näytä »

Regions Cupissa Virkiää vastaan
05.02.2020

SJK-junioreiden Nelosessa pelaavaa joukkuetta vastaan on Suomen Regions' Cupin ensimmäisellä kierroksella arvottu Lapuan Virkiä. Kilpailuun on ilmoittautunut 92 joukkuetta. Näistä 56 osallistuu jo ensimmäiselle kierrokselle. Vastaavasti 36 joukkuetta pääsi suoraan ... Näytä »

Voitto ja tappio Huuhkajapäivässä
05.02.2020

Huuhkajapäivää vietettiin Seinäjoen Wallsport Areenalla. Ulkona pakkanen yritti nousta talvisiin lukemiin mutta hallissa käytiin kuumia kamppailuja.

 

SJK P13(2007 syntyneet) sai vastaansa WFA:n Vaasasta ja KPV:n Kokkolasta. SJK hävisi niukasti ... Näytä »

Muutama peli lisää
05.02.2020

Myös kolme muuta matsia on ladattu nyt seuran YouTube -kanavalle katseltavaksi. Alla olevista linkeistä voi käydä katsomassa nollakutosten turnausmatsit Lauritsalan Työväen Palloilijoita ja Järvenpään Palloseuraa, sekä koosteen talvisarjamatsista SJK v ... Näytä »

Finaali videolla
05.02.2020

Jos haluaa katsella oikein hyvää junnufutista, niin viime toissa viikonlopun Kuortaneella pelatun nollakutosten turnauksen finaaliottelu on semmoista. Finaalissa ovat vastakkain SJK ja Tampereen Ilves. Isäntäjoukkue oli ottelussa parempi maalein 3-1, ... Näytä »

Turnauskuvat sunnuntailta
03.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Viikonloppuna Kuortaneen Urheiluopistolla pelatussa ... Näytä »

Kuvat Cupin matsista
03.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

 

SJK otti ja ... Näytä »

Lauantain kuvat Kuortaneelta
02.02.2020

Viikonloppuna pelatun nollavitosten turnauksen kuvia Kuortaneen Urheiluopistolta löytyy lauantain kamppailuista kolmen matsin verran allaolevista linkeistä.

 

01.02.2020 SJK v FC Haka

01.02.2020 PPJ v ... Näytä »

Nollaseiskoille voitto Porissa
02.02.2020

SJK:n nollaseiskojen joukkue lähti tänään Poriin kohti Karhuhallia ja Porin Jazzia. Sunnuntai illan ratoksi saimme nähdä tasaista ja erittäin viihdyttävää taistoa, vaikka ensimmäinen puoliaika olikin äärettömän nihkeää. SJK:n maalivahti kaappasi ... Näytä »

Nollavitosille turnausvoitto
02.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Kuortaneen Urheiluopistolla pelatun nollavitosten ... Näytä »

Kympeillä mainio leiripäivä
02.02.2020

SJK:n 2010 syntyneet viettivät tänään ... Näytä »

Nollyseillä hyvä pelipäivä
02.02.2020

SJK oli isäntävuorossa toisessa talvisarjan turnauksessa, jossa vieraina olivat KPV, Luja ja VPS. SJK esiintyikin isäntien tavoin sillä yhteensä kuudesta kilpa- ja haastesarjan ottelusta SJK voitti viisi ja pelasi yhden ... Näytä »

Loistava lauantai Kuortaneella
01.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Kuortaneen Urheiluopistolla pelattavassa nollavitosten ... Näytä »

Paljon nuoria Akatemiassa
31.01.2020

(photo: O-M Matihalti)

 

SJK Akatemia nousi komeasti ... Näytä »

Seuraväen esittelyä No 4 - Jukka M
31.01.2020

 

Nimi: Jukka Matikainen
Mikä on roolisi seurassa/ikäluokassa: Joukkueenjohtaja 2010 syntyneissä pojissa, hallituksen jäsen ja kahden pelaajan isä.
Ikäsi: 37
Syntymäpaikka: Seinäjoki
Perhe: Vaimo ja 2 poikaa, Lenni 9v. ja Väinö 6v.

 

... Näytä »
Akatemia FF Jaron kimppuun
30.01.2020

Ykkösen Cup jatkuu perjantaina 31.1. klo 19:30, kun SJK Akatemia kohtaa Wallsport Areenalla FF Jaron. Ottelun liput ainoastaan ovelta klo 18:30 alkaen ja hinta 5€. Kaikki SJK:n kauden 2020 kausikortit sekä ... Näytä »

Haka vieraaksi lauantaina
30.01.2020

SJK kohtaa lauantaina klo 14:00 FC Hakan Wallsport Areenassa. Ottelu on Suomen Cupin karsintojen ensimmäinen kotiottelu ja ovet aukeaa Wallsport Areenalla klo 13:15. Liput myydään ainoastaan ovelta hintaan 10€. SJK:n ... Näytä »

Nollavitoset Kuortaneelle
30.01.2020

Tulevana viikonloppuna on livefutista tarjolla sangen runsaasti. Otteluita pelataan niin Seinäjoella kuin Kuortaneen Urheiluopistollakin. Viime viikonloppuna Kuortaneella nähtiin SJK:n nollakutoset, jotka ottivat turnauksessaan voiton. Tulevana viikonloppuna Kuortaneelle matkaa nollavitosten joukkue, ... Näytä »

Taitotori toimii keskiviikkoisin
30.01.2020

SJK tarjoaa kaikille mahdollisuuden treenata ja kehittää jalkapallotaitojaan keskiviikkoisin Wallsport Areenan suojissa, jolloin viikottainen Taitotori-tapahtuma viedään läpi seuran valmentajien johdolla.

 

Jyri Hietaharju kertoo videolla siitä, mitä kaikkea on tarjolla ... Näytä »

Kolme varalla maajoukkueeseen
30.01.2020

Kolme SJK:n nuorta tulevaisuuden huippupelimiestä on valittu varalle Suomen U16-maajoukkueen leiriryhmään. Kenttäpelaajat Aapo Heikkilä ja Kaapo Kotila, sekä maalivahti Saku Kankaanpää odottelevat erillistä puhelinsoittoa, mikäli varsinaiseen eiriryhmään valituista joku jää ... Näytä »

Videolla Arttu Aromaa
29.01.2020

SJK:n nollakutosten valmentaja Arttu Aromaa jatkaa edelleen myös pelaajauraansa SJK Akatemiassa. Nuori koutsi on kuitenkin jo parissa vuodessa osoittanut osamisensa tason.

 

Videolla nuori mies juttelee valmentamisesta ja muusta. Tästä

SJK U17 ja SJK U20 aloittavat SM-karsinnat
29.01.2020

Viikonloppuna SJK:n A- ja B-nuoret aloittavat SM-karsintasarjat kotiotteluilla Wallsport Areenalla. SJK U17 kohtaa lauantaina 1.2. klo 16:30, heti SJK edustuksen Suomen Cupin perään. Vastaansa he saavat KPV U17-joukkueen. SJK U20 ... Näytä »

Videolla Jyri Puhakainen
28.01.2020

Pariin kertaan TP-55:n väreissä nähty akateemisesta maailmasta futiksen pariin jo joku aika sitten palannut Jyri Puhakainen toi Lauritsalan Työväen Palloilijoiden joukkueet yhdessä veljensä Sakun kanssa Kuortaneen Urheiluopistolle nollakutosten turnaukseen.

 

... Näytä »
Sunnuntain turnauskuvat
28.01.2020

Vihdoin ja viimeine on sitten loputkin Kuortaneen Urheiluopistolla pelatun nollakutosen turnauksen kuvat perattu ja saatettu gallerioihin. SJK otti makoisan turnausvoiton kukistamalla erittäin hyvätasoisessa matsissa Tampereen Ilveksen 3-1. Pronssia vei Lauritsalan ... Näytä »

Videolla Kai Kuoppamäki
27.01.2020

Törnävän Pallo-55:n kasvatti, Kai Kuoppamäki, on jo vuosia valmentanut Järvenpään Palloseurassa. Viikonloppuna hänen luotsaamansa joukkue nähtiin myös Kuortaneen Urheiluopistolla järjestetyssä nollakutosten turnauksessa.

 

Hyvää futista pelaava joukkue sijoittui erinomaisesti viime ... Näytä »

Myös F8-pojat Laihialla
27.01.2020

SJK:n F8-ikäluokka oli lauantaina  25.01. yhteistyö seura Laihian Lujan järjestämässä turnauksessa  Matkassa oli kaksi joukkuetta 2012 sarjassa.

 

SJK/Musta joukkueen saldona oli kolme voittoa ja häviö. SJK/Kulta joukkue jäi tällä ... Näytä »

Lauantain turnauskuvat
27.01.2020

SJK:n nollakutoset pelasivat viikonloppuna Kuortaneen Urheiluopistolla järjestetyssä kahdeksan joukkueen turnauksessa voittaen tapahtuman kaatamalla sunnuntain finaalissa Tampereen Ilveksen.

 

Lauantaina pelattiin kahdeksan alkulohkon ottelua. Seitsemästä löytyy kuvagalleria alla olevista linkeistä.

 

... Näytä »
SJK vei oman turnauksensa
26.01.2020
 

 

Kuortaneen Urheiluopiston erinomaisissa olosuhteissa ... Näytä »

F7-joukkue Laihialla
25.01.2020

SJK:n F7-ikäluokka oli kahden joukkueen voimin Laihian lujan järjestämässä turnauksessa. Vastassa olivat FC Komu, Laihian Luja, IF

Hoppet ja Sundom IF.

 

Molemmilla joukkueilla oli kolme tasaista ja hyvätasoista ottelua. ... Näytä »

Kuortaneen turnaus vauhtiin
25.01.2020

Nollakutosten turnaus pääsi hyvään vauhtiin Kuortaneen Urheiluopiston erinomaisissa olosuhteissa. Kahdeksan joukkueen voimin pelattavassa tapahtumassa nähtiin sekä tiukkoja vääntöjä, että muutama melkoinen maalijuhla.

 

SJK avasi turnauksen Lauritsalan Työväen Palloilijoita vastaan ... Näytä »

Mielenkiintoista asiaa tyttöfutiksesta
24.01.2020

Valmistautuminen ensi syksyn tyttöfutiksen aloittamiseen on SJK:ssa jo hyvässä käynnissä. Eilen Vaasassa järjestetyssä tapahtumassa oli paikalla seuran väkeä ja tuliaisia voi tsekkailla esimerkiksi oheisesta liitteestä.

 

Kun SJK lähtee tyttöjalkapalloa ... Näytä »

Oppia ja ideoita tyttöjalkapalloon
24.01.2020

 

Hannu Huilla, Eski Haanpää ja Jukka Saarijärvi osallistuivat torstaina Vaasassa järjestettyyn Suomen Palloliiton järjestämään tyttöjalkapallon työpajaan naisten jalkapallon kehityspäällikkö Heidi Pihlajan johdolla. Tarjolla oli infoa kansainvälisestä ja kansallisesta ... Näytä »

Seuraväen esittelyä No 3 - Jukka P
24.01.2020

 

Nimi: Jukka Peltokangas, vastuuvalmentaja D12/-08

Ikäsi: 43

Syntymäpaikka: Seinäjoki

Perhe: naimisissa, 1 lapsi

 

Ammatti: toimitusohjaaja

Koulutus: insinööri (AMK)

Urheilutausta: jalkapallo ja jääkiekko

Saavutukset: jalkapallossa aluejoukkue, BSM-sarja

 

... Näytä »
Nollakutoset Kuortaneelle
24.01.2020

SJK:n nollakutoset pelaavat viikonloppuna kaksipäiväisen turnauksen Kuortaneen Urheiluopistolla. Vieraaksi saapuu seitsemän joukkuetta, jotka pelaavat kahdessa lohkossa. Jokaiselle joukkueelle tulee lohkossaan kolme matsia, minkä jälkeen pelataan vielä sunnuntaina sijoituspelit.

 

Lohkossa ... Näytä »

Nollaseiskoilla tiivis kevät
23.01.2020

SJK:n nollaseiskoilla on luvassa varsin työntäyteinen kevät, mitä tulee ottelumäärään. Nuorukaiset pelaavat Liiga Pohjoisen karsinnan lisäksi kokomoisen joukon treenipelejä ja turnauksia. Tuosta alta voi merkitä kalentereihin matsit ja käydä kannustamassa ... Näytä »

SJK ja kaupunki tukevat vähävaraisten harrastusta
22.01.2020

AVI on myöntänyt Seinäjoen kaupungin liikuntapalveluille 28.000 euron hankeavustuksen vähävaraisten perheiden lasten liikuntaharrastuksen tukemiseen.

 

SJK-juniorit on niiden 14 juniorityötä tekevien seurojen joukossa, joilla on mahdollisuus anoa kaupungilta tukea seuran ... Näytä »

P11 matseja highlight-klippeinä
22.01.2020

SJK:n P11-poikien matseista löytyy nyt videohighlight-pätkiä seuran omalta YouTube-kanavalta. Kiitos Tomi Knaapilalle leikkauksesta, kuvauksesta ja lataamisesta. Alla olevista linkeistä pääsee katsomaan poikien tekemisiä.

 

12.01.2020 SJK v ... Näytä »

Harjoitusviikot päivitetty
22.01.2020

Harjoitusviikot on nyt päivitetty. Ne löytyvät Info-sivulta, jonne pääsee helpoimmin yläosan navigointipalkista. Viikkoja on lisätty sinne aina viikolle 18 saakka.

Sunnuntain Sisu Cup -kuvia
21.01.2020

Viikonloppuna pelatun Sisu Cupin sunnuntain kuvaotantaa löytyy P11-sarjan otteluista neljästä allaolevasta linkistä.

 

IK - SJK

Sepsi-78 - SJK

Karhu - ... Näytä »

Kuvia Tiikereiden ja Apollon matsista
21.01.2020

SJK:n erityisliikuntaryhmä Tiikerit kohtaa säännöllisen epäsäännöllisesti hyväntekeväisyysseura Apollon myös kentän puolella. Yleensä Tiikerit pöllyttää Apolloa ihan huolella, eikä tainnut tämäkään kerta tehdä poikkeusta joukkueiden kohdattua Wallsport Areenassa sunnuntaina.

 

Matsin ... Näytä »

Lauantain kuvasettejä
20.01.2020

Viikonloppuna pelattiin Seinäjoki Areenassa Seinäjoen Sisun järjestämä onnistunut junioriturnaus, jossa SJK oli mukana viidellä joukkueella.

 

Lauantaina pelattiin P10- ja P12-sarjat. Otteluita SJK:n junioreille tuli lauantaina peräti 17 kappaletta ja ... Näytä »

P11 sarjassa pronssia
19.01.2020

SJK/Kulta pelasi ihan mukavan rupeaman sunnuntaina Sisu Cupissa. Viiden joukkueen sarjassa tuli yksi voitto, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Kukaan ei voi ainakaan sanoa, että olisi ollut tylsää, sillä jokaisessa ... Näytä »

Melkoinen rupeama Sisu Cupissa
18.01.2020

SJK:n lauantai piti sisällään peräti 17 ottelua lauantain Sisu Cupissa. Mukaan mahtui monenlaista. Tuli onnistumisia, oli huonoa tuuria ja koettiin tappioita voittojen lisäksi.

 

P12 ikäluokassa SJK pelasi kahdella ryhmällä. ... Näytä »

Viisi joukkuetta Sisu Cupissa
17.01.2020

Viikonloppuna pelataan Seinäjoki Areenassa Sisu Cup, jossa on mukana yhteensä viisi SJK-juniopreiden joukkuetta. Sisu Cupissa pelataan yhteensä viidessä sarjsassa, eli P9-P13.

 

Lauantaina pelaavat SJK:n joukkueista P10-sarjassa SJK/Musta ja SJK/Kulta, ... Näytä »

Pelaajaleiri Kuortaneella
17.01.2020

SJK-juniorit järjestää yhdessä Kuortaneen Urheiluopiston kanssa seurayhteisön pelaajaleirin 15.-16.2.2020 Kuortaneen Urheiluopistolla.

Huikean laadukkaissa olosuhteissa järjestettävällä seurayhteisön leirillä on tilaa 2007-2010 syntyneille junioreille ja heidän vanhemmilleen.

 

Leiri järjestetään 15.-16. helmikuuta. ... Näytä »

Joko hait huippuduunia?
13.01.2020

Jos etsit huippuduunia futiksen parissa, niin vielä ehdit laittaa hakemuksesi, sillä aikaa on tämän viikon loppuun saakka.

 

SJK-juniorithan etsii Junioripäällikköä aivan huikeaa jälkeä seurassa tehneen Kari Kiviluoman siirtyessä uusiin ... Näytä »

Seuraväen esittelyä No 2 - Niku
13.01.2020

Nimi: Tuomas Nikupeteri
Mikä on roolisi seurassa/ikäluokassa: Valmennusosaamisen kehittäjä
Ikäsi: 35
Syntymäpaikka: Kemi
Perhe: vaimo, kohta kaksi lasta, koira sekä farmari pihassa eli se tyypillinen suomalainen perhe
Ammatti: Valmennusosaamisen kehittäjä (kouluttaja)


Koulutus: Liikunnanohjaaja (amk), Kasvatustieteen ... Näytä »

Pari jäsentenvälistä
12.01.2020

Lauantai oli kiivas pelipäivä Wallsport Areenassa. Sen lisäksi, että P12 -ikäluokassa pelattiin II divisioonan karsintaturnaus, pelattiin edustusjoukkuetasolla derbymatsi SJK v VPS ja sama pari oli asialla myös B-junnuissa.

 

Lisäksi ... Näytä »

Karsintaturnauksen kuvia
12.01.2020

Eilen pelattiin Wallsport Areenassa P12-ikäluokan II divisioonan karsintaturnaus. SJK:n lisäksi turnauksessa olivat mukana Laihian Luja, Alavuden Peli-Veikot ja Vaasan Palloseura.

 

Kuvagalleriat

11.01.2020 SJK v Luja

Näytä »

Pienemmät perässä
12.01.2020

Sitä pienemmät perässä, mitä isommat edellä... SJK:n B-juniorit nimittäin ottivat edustusjoukkueen tavoin Vaasan Palloseurasta. Myös lopputulema oli sama, eli kotijoukkue oli tällä erää vahvempi numeroin 4-3 (0-2) käännettyään pelin ottelun ... Näytä »

Derbymatsin kuvia
12.01.2020

Veikkausliigassa pelaava Seinäjoen Jalkapallokerho ja Ykköseen viime kaudella pudonnut Vaasan Palloseura kohtasivat derbymatsissa Wallsport Areenassa lauantaina miltei täydelle katsomolle.

 

Kotijoukkueen huikea alku ratkaisi kamppailun, jossa molemmat testasivat paljon pelaajiaan. ... Näytä »

Hyvää kokemusta Raumalta
11.01.2020

SJK:n E10-ikäluokka vieraili Raumalla kovatasoisessa ... Näytä »

P12 karsinnasta jatkoon
11.01.2020

SJK varmisti jo kahdessa ensimmäisessä ottelussaan jatkopaikan P12-ikäluokan II divisioonan karsintaturnauksessa. Ensin kaatui erittäin hyvin pelannut Laihian Luja 2-1 ja seuraavaksi APV 3-0.

 

Näin päivän kolmas ottelu VPS:aa vastaan ... Näytä »

Karsintaturnaus lauantaina
09.01.2020

Nyt kun livefutiksen vieroitusoireet alkavat olla jo varsin pahoja, on lauantaina mahdollisuus nauttia peleistä jo ennen SJK:n edustusjoukkueen treenimatsia VPS:aa vastaan.

 

P12-ikäluokan II divisioonan karsintaturnaus nimittäin pelataan samassa paikassa, ... Näytä »

VPS saapuu SJK:n vieraaksi
09.01.2020

SJK pelaa vuoden ensimmäisen harjoitusottelun lauantaina Wallsport Areenassa. Vastaan tulee Ykköseen viime kauden päätteeksi tippunut VPS. Ottelu alkaa klo 14:00 ja siihen on vapaa sisäänpääsy. Tervetuloa.

Jo joulukuun alussa Jani ... Näytä »

E10 reissaa Raumalla
09.01.2020

Kevättalven tullessa myös erilaiset junnuturnaukset pääsevät kiivaaseen vauhtiin. Tulevana viikonloppuna SJK:n E10-pojat matkustavat Raumalla Länsi-Suomi kutsuturnaukseen.

 

Turnauksessa pelataan kahdessa lohkossa. SJK:n lohkossa ovat mukana erittäin kovat ryhmät isäntäjoukkue P-Iirojen, ... Näytä »

Tsemppiä Jesselle
08.01.2020

Jo vuosia SJK:n edustuksessa pelannut seuran oma kasvatti, Jesse Sarajärvi, kertoo seuran nettisivuilla tilanteestaan. Koko seuraväki toivottaa hienolle nuorelle miehelle hyvää jatkoa. Samaan hengenvetoon liätään, että eittämättä monet haluavat edelleen ... Näytä »

Seuraväen esittelyä No 1 - Jylppy
07.01.2020

 

Nimi: Jyri Hietaharju


Mikä on roolisi seurassa/ikäluokassa: Valmennuspäällikkö
Ikäsi: 38 vuotta nuori
Syntymäpaikka: Seinäjoki
Perhe: Vaimo ja kaksi poikaa
Ammatti: Jalkapallo
Koulutus: Sosionomi AMK, lapsi- nuoriso ja perhetyö, Valmentajan ammattitutkinto, UEFA A lisenssi. ... Näytä »

P11-pojat futsalissa puhtaalla
06.01.2020

SJK:n P11-pojat pelaavat tällä kaudella myös futsalia ikäluokan Lännen alueen sarjassa. Eilen pelatun turnauksen jälkeen SJK:n pojilla on takanaan neljä ottelua ja neljä voittoa.

 

Joulukuun puolivälissä Elisa Monitoimihallilla pelatussa ... Näytä »

Kuvagalleria Jaro-pelistä
06.01.2020

SJK:n C14 pelasi hyvät pelit Huuhkajapäivän tunauksessa Wallsport Areenassa kaataen sekä WFA:n, että FF Jaron päivän otteluissaan. Varsinkin jälkimmäisessä kamppailussa peli oli kohdillaan ja loppunumerot kirjattiinkin 8-1.

 

Tuon matsin ... Näytä »

Kaksi selvää voittoa
06.01.2020

Wallsport Areena toimi tänään Palloliiton Huuhkajapäivän näyttämönä. SJK:n C14-ikäluokan nuoriso pelasi kaksi ottelua päivän aikana ottaen kummastakin matsista selvänumeroiset voitot.

 

Aamupäivällä vastassa oli Wasa Fotbollsakademi, eli WFA, joka sai ... Näytä »

SJK jatkaa myös Nelosessa
06.01.2020

Viime kaudeksi edesmenneen Vaasan Piirin Neloseen noussut SJK:n joukkue jatkaa samalla tasolla myös alkavalla kaudella. Viime kausi sujui loistavasti Joonas Kuivalaisen ja Miika Asunmaan valmennuksessa.

 

Joonas Kuivalaisen mukaan joukkueelle ... Näytä »

SJK haki turnausvoiton
06.01.2020

Porissa viikonloppuna pelattu Winter Cup -turnaus sujui SJK:n C15-joukkueen osalta erinomaisesti. Itse asiassa niin mainiosti, että tuliaisina oli turnausvoitto.

 

Turnaus alkoi lauantaina SJK:n osalta ottelulla Tampereen Ilvestä vastaan. Voitto ... Näytä »

KPV niukasti parempi
05.01.2020

SJK 06 T v KPV 3-4 (1-4)

 

SJK:n ensimmäinen tyttöjoukkue pelasi ensimmäisen kotiottelunsa Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan. Samaan aikaan joukkue opettelee pelaamaan 11 v 11 pelejä valmistautuessaan Liiga Pohjoisen peleihin.

... Näytä »
Kympit Vaasassa
04.01.2020
   

SJK:n 2010-vuosimallin ... Näytä »

Kuvia Wallsportista
04.01.2020

Wallsport Areenassa pelattiin tänään 2013-ikäluokan pikkujunnujen turnaus neljällä kentällä. SJK:n omien joukkueiden lisäksi mukana oli Lapuan Virkiän, Laihian Lujan ja Seinäjoen Mimmiliigan porukkaa.

 

Kuvia turnauspeleistä voi kurkkia Näytä »

C15 kovassa seurassa
03.01.2020

SJK:n C15-ikäluokka saa neljä kovaa matsia tasokkaassa seurassa reissatessaan Poriin viikonloppuna. Kahden päivän turnauksessa kullekin joukkueelle tulee neljä ottelua. Turnauksessa ovat isäntäseura FC Jazzin lisäksi mukana Turun Palloseura, Tampereen Ilves, ... Näytä »

SJK-juniorit hakee junioripäällikköä
02.01.2020

AIvan huikeaa jälkeä seurassa tehneen Kari Kiviluoman siirtyessä uusiin haasteisiin SJK-juniorit laittaa avoimeen hakuun junioripäällikön päätoimisen tehtävä.

 

Oheisesta brosyyristä löytyy lisää informaatiota. Tästä työpaikkailmoituksen pariin.

Kaken ”testamentti”
02.01.2020

Siitä, kun seurassa päätoimisena työntekijänä aloitin vuonna 2011 paljon on toiminnot muuttuneet ja kehittyneet vuosien mittaan.

 

Seuraan on saatu lisää päätoimisia työntekijöitä loistavalla ammattitaidolla varustettuna. Mukaan on tullut uskomattoman ... Näytä »

Kake vaihtaa alaa
02.01.2020

Pitkään aivan erinomaista työtä seurassa tehnyt urheilutoimenjohtaja Kari Kiviluoma vaihtaa alaa ja siirtyy entisen työnantajansa leipiin. ”Kake” palaa automyynnin pariin Seinäjoen KäyttöAutoon, mistä hän aikoinaan tuli SJK-junioreihin.

 

Seuran on ... Näytä »

Lähde mukaan Hätäensiapukoulutukseen
02.01.2020

Tiistaina 14. tammikuuta järjestetään hätäensiapukoulutus klo 16-20 Elinkeinotalon alasalissa. Koulutus on tarkoitettu seuran toimijoille (valmentajat, jojot, huoltajat), jotka ovat joukkueen mukana harjoituksissa, turnauksissa ja otteluissa.

 

Koulutus on ilmainen ja ... Näytä »

Perjantai oli juhlapäivä
18.11.2019

(Photo: Olli-Matti Matihalti)

Viime perjantainsta tuli melkoinen juhlapäivä ... Näytä »

Nyt ollaan aika lähellä
17.10.2019

(Photo: Olli-Matti Matihalti)

 

Suomi kukisti Armenian vakuuttavan ... Näytä »

Kuvia Ratinasta
06.09.2019

(photo: Olli-Matti Matihalti)

 

Suomi otti Euro2020 -karsinnoissa ... Näytä »

KuPS oli liian kova
01.09.2019

(Photo: Olli-Matti Matihalti)

 

Vaikka Seinäjoen Jalkapallokerhon onnistui ... Näytä »