Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Talven ensimmäinen peli lauantaina
15.01.2021SJK kohtaa FC Hakan harjoitusottelussa lauantaina 16.1. klo 14:30. Voimassa olevista koronarajoituksista johtuen, ottelu pelataan Wallsport Areenassa suljetuin ovin ilman yleisöä. SJK:ssa olemme pahoillamme kannattajiemme puolesta, ja samalla toivomme tilanteen ... Näytä »

Viikonlopun gallerioita
11.01.2021

Vaikka koronapandemia yhä ja edelleen rajoittaa seurojen tekemistä ja toimintaa, oli viikonloppu pullollaan tapahtumia ja tekemistä niin Wallsport Areenassa kuin elisa Monitoimihallissakin. Joukkueet pelasivat ikäluokkien välisiä treenimatseja ja harjoittelivat aktiivisesti.

... Näytä »
Palloliiton linjaus
08.01.2021

Suomen Palloliitto on tarkentanut linjauksiaan siten, että lasten ja nuorten harjoittelu voi jatkua jalkapallohalleissa, kunhan viranomaisten määräyksiä ja ohjeita vain noudatetaan.

 

Kannattaa todellakin lukea tuo juttu Palloliiton verkkosivuilta. Sieltä ... Näytä »

Collareita ja toppiksia toimistolla
08.01.2021

Toimistolle on jäänyt muutamia syksyn seuratilauksen ylimääräisiä toppatakkeja ja college-paitoja. Niitä voi käydä tsekkaamassa osoitteessa Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki (Elinkeinotalon 2.kerros, Seinäjoki Areenaa vastapäätä).

 

Toppatakkeja löytyy kokoja 128-176 muutamia kappaleita/koko, ... Näytä »

SJK-junioreille B-junnut
07.01.2021

SJK-juniorit tulee ilmoittamaan II divisioonaan oman B-juniorijoukkueen. Seura haluaa tarjota kaikille nuorille pelaajille mahdollisuuden jatkaa jalkapallon parissa ja tässä on yksi esimerkki siitä.

 

Monet 2004-05 syntyneistä pojista ovat syystä ... Näytä »

Tammisesta seurakehittäjä
05.01.2021

Kuen SJK-juniorit uutisoi jo joulun alla, seurakehittäjä Timo Rauhala jättää tehtävänsä. Ei tässä mitään draamankaarta kuitenkaan ole tarjolla, sillä Tinke lähtee koulun penkille Kuopioon umpikierojen savolaisten riemuksi ja meidän tappioksemme.

... Näytä »
Loppiaisviikonlopun turnaus peruttu
05.01.2021

Viime vuonna maailmaan iskenyt koronapandemia jatkaa edelleen tihutöitään, vaikka rokotukset on Suomessakin saatu jo joulun pyhien aikana käyntiin. Tulevan loppiaisviikonlopun P11-turnaus Kuortaneen Urheiluopistolla on jouduttu peruuttamaan.

 

Turnauksessa piti olla ... Näytä »

Korona vaikutus harjoitusotteluihin
14.12.2020

Paljon on nyt tullut kysymyksiä harjoitusotteluihin liittyen ja näiden osalta seura on linjannut seuraavaa:

Seuramme joukkueet eivät pelaa harjoitusotteluita Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ulkopuolisia joukkueita vastaan. Suosittelemme pelaamista ensisijaisesti oman seuramme joukkueita ... Näytä »

Koronaohjeistus Wallsport
02.11.2020

Uusi harjoituskausi alkaa tällä viikolla. Tässä ajankohtainen tiedote käytännöistä Wallsportilla.

 

Hallille ei missään nimessä saa tulla kipeänä/flunssaisena.

Käsien desinfioinnista ja pesusta huolehditaan aina hallille saavuttaessa, ovensuusta löytyy desinfiointipiste.

Pukuhuoneet ... Näytä »