Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

NYQS kouluttaa
16.04.2021

SJK-junioreiden yhteistyökumppani, NYQS, kouluttaa järjestysmiehiä taas tänäkin keväänä.

 

Järjestyksenvalvojan peruskurssi (40 oppituntia) järjestetään Seinäjoella NYQS toimitiloissa 19.5. – 3.6. välisenä aikana.

 

Mikäli samasta yhdistyksestä, seurasta tai organisaatiosta osallistuu ... Näytä »

Lauantain ottelut striimeinä
16.04.2021

OmaSp Stadionilla pelataan lauantaina kaksi harjoitusottelua. Ensin SJK Akatemia kohtaa porilaisen FC Jazzin ja myöhemmin Veikkausliigaan valmistautuvat SJK ottaa mittaa Kokkolan Pallo-Veikoista.

 

Otteluennakoita voi käydä tsekkaamassa allaolevan linkin kautta.

... Näytä »
Matias maalasi kahdesti
13.04.2021

Seinäjoen Jalkapallokerho haki 2-1 -voiton Valkeakoskelta Veikkausliigassa pelaavien joukkueiden välisestä harjoitusottelusta. Seinäjokelaisittain ilahduttavaa oli paitsi voitto, myös nuoren Matias Vainionpään kaksi maalia. Maalit olivat nuorukaisen ensimmäiset edustusjoukkueessa.

 

Seuran junioriputken ... Näytä »

Kuvaukset käyntiin
12.04.2021

Ihan samoin kuin aiemmillakin kausilla, myös nyt SJK-junioreiden joukkueet kuvataan. Jokaisesta joukkueesta otetaan joukkuekuva ja pelaajakuvat. Kuvauksista vastaa seuran yhteistyökumppani Seppälän Koulukuvat/Seppälän Urheilukuvat ja laatua löytyy taatusti.

 

Kuvauksessa pelaajat ... Näytä »

U17 tasan Virkiän kanssa
10.04.2021

SJK-junioreiden U17 pelasi kelpo matsin sarjatasoa ylempänä pelaavaa Lapuan Virkiää vastaan OmaSp Stadionin hulppeissa olosuhteissa. Ajoittain sangen lämpinäkin käynyt mittelö päättyi lopulta 2-2 (1-1) numeroihin.

 

Ottelu lähti käyntiin ryminällä ... Näytä »

Kevätvuosikokous 14.4.
06.04.2021

SJK-junioreiden sääntömääräinen kevätvuosikokous pidetään tänä vuonna keskiviikkona 14. huhtikuuta. Vuosikokous järjestetään Elinkeinotalon (Huhtalantie 2) Pentti-kabinetissa ja se alkaa klo 17.30.

 

Vuosikokouksessa käsitellään seuran sääntöjen määräämät asiat, kuten viime vuoden ... Näytä »

Frozenin kautta futikseen
26.03.2021

SJK-juniorit on yksi niistä seuroista, joka on valittu Suomen Palloliiton toimesta mukaan UEFA:n ja Disneyn Playmakers -projektiin. Sen kautta haetaan mukaan uusia tyttöfutaajia Disneyn Frozeniin luodun futisteeman kautta.

 

Lähiaikoina ... Näytä »

Huuhkajia kuvissa
26.03.2021

Suomi aloitti jalkapallon MM-karsinnat keskiviikkona Helsingin Olympiastadionilla. Luonnollisestikin oli upeaa nähdä SJK-junioreitakin edustaneen Onni Valakarin aloittavan kamppailussa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

 

Harmittavasti vieraat nousivat lopussa tasoihin Teemu Pukin maalattua isännille kahdesti ... Näytä »

SJK-yhteisön merkitys miljoonia
25.03.2021

SJK:n ja SJK-junioreiden yhteiskunnallinen vaikuttavuus Seinäjoen ja koko Suomen sosiaaliseen ja terveydelliseen hyvinvointiin, sekä talouteen, on merkittävä ja se lasketaan useissa miljoonissa euroissa. Asia selviää UEFA Grow-ohjelman SROI-mallinnuksessa. Mukana työkalun kehittämisessä on ... Näytä »

Sunnuntaikin sujui Kuortaneella
21.03.2021

SJK-junioreiden pelaajakehitysleiri yhteistyöseurojen ja oman seuran pelaajille sujui myös sunnuntaina erinomaiseen tapaan. Lauantaina alkanut leiri jatkui sunnuntaina heti aamusta treeneillä.

 

Aamulla vedettiin treenit ja alkuiltapäivästä vieraaksi saapui kolme Seinäjoen ... Näytä »

Kuortaneen leirillä hyvä avaus
20.03.2021

SJK-junioreiden ja Kuortaneen Urheiluopiston yhteistyössä järjestämä pelaajakehitystapahtuma pääsi lauantaina erinomaisen hyvään vauhtiin. Pandemiasta huomiatta tapahtuma pystyttiin järjestämään ja viemään se läpi laadukkaasti.


Tapahtuman harjoitusosuudet vietiin läpi hyvissä olosuhteissa, sillä tilaakin ... Näytä »

Videolla Jussi Saarijärvi
15.03.2021

Seuran edellisessä vuosikokouksessa seuran hallitus sai uutta nuorta verta. Jo aiemmin esiteltiin videon muodossa Sami Siikala. Nyt on vuorossa toisen polven seuramies, Jussi Saarijärvi, joka siis käy teitä isäin astumaan.

... Näytä »
SJK Outlet Epstorilla
11.03.2021

SJK Outlet on avattu Epstorille. Outletin valikoimaan kuuluvat SJK Shopin poistotuotteet sekä ennen kaikkea edustusjoukkueen käyttämättömät laadukkaat treenivaatteet. Löytökoreista ja pelipaitarekistä voi bongata myös uusia hankintoja keräilykokoelmiin, sillä myytävänä on ... Näytä »

Laura Kalmari -lopputurnaus Seinäjoelle
10.03.2021

Suomen Palloliitto on valinnut tulevan kesän 2021 lopputurnausten järjestäjät. SJK-juniorit sai järjestettäväkseen T15-ikäluokan Laura Kalmari-lopputurnauksen, joka siis käytännössä tarkoittaa ikäluokan SM-lopputurnausta.

 

SJK-junioreissa valinta turnauksen järjestäjäksi koetaan tietenkin melkoisena luottamuksen- ... Näytä »

Vainionpäälle pitkä ammattilaissopimus
09.03.2021

SJK ja oma kasvatti sekä Suomen U21-maajoukkueen puolustaja Matias Vainionpää, ovat solmineet jatkosopimuksen. Sopimus korvaa aiemmin marraskuussa 2020 käytetyn sopimusoption kaudesta 2021. Uusi sopimus on muotoa 2+1 ja pitää Vainionpään ... Näytä »

Stadionfest Seinäjoella elokuussa
08.03.2021

Stadionfest Seinäjoella elokuussa 2021 isompana ja upeampana kuin koskaan.

 

OmaSp Stadionilla järjestetään kolmas Stadionfest-tapahtuma 20.– 21.8.2021. Stadion valjastetaan festivaalikäyttöön ja lavalle nousee edustava joukko maamme tähtiartisteja: Haloo Helsinki!, Pyhimys, ... Näytä »

Harjoitusten jatkuminen
05.03.2021

Seinäjoen kaupunki keskeyttää seurojen vuorot liikuntasaleissa yli 12-vuotiailta (2007- ja aikaisemmin synt.) 8.3.-28.3. väliseksi ajaksi. Kaikissa muissa nuoremmissa ikäluokissa salien käyttö voi jatkua.

 

SJK-junioreiden kaikkien joukkueiden harjoitusvuorot Wallsportissa jatkuvat toistaiseksi ... Näytä »

Keskiviikkona tarjolla luento vanhemmille
02.03.2021

SJK-junioreiden oma setrifioitu urheilufysioterapeutti Tommi Haanpää pitää Teamsin kautta seuran pelaajien vanhemmille luennon, jonka aiheena ovat ravinto ja jalkapallokenkien valinnan tärkeys.

 

Teams-luento alkaa klo 18.00 ja jatkuu kahden tunnin ... Näytä »

Hopi hopi äänestämään!
01.03.2021

Suomen Palloliitto järjestää Vuoden Grassroots -maali 2020 kilpailun. SJK-junioreiden Iiro Oljakan osuma on valikoitunut 300 maalista kahdenkymmenen parhaan joukkoon, joista äänestetään vuoden maali. Nyt kaikki nopsaan äänestämään Iiron komeaa osumaa ... Näytä »

Jesse Koskelasta junioripäällikkö
23.02.2021

SJK-juniorit on valinnut uudeksi junioripäällikökseen seuran oman kasvatin, Jesse Koskelan. Jesse palaa juurilleen Rovaniemeltä, jonne hän päätyi opiskeluiden kautta. Siellä hän on myös toiminut valmennuspuolella paikallisen Rovaniemen Palloseuran eri joukkueissa, ... Näytä »

GBK vahvempi Kokkolassa
21.02.2021

SJK-junioreiden T13-ikäluokan toinen Liiga Pohjoisen karsintaottelu ei sujunut samoilla nuoteilla, joilla Kronoby YJ kaatui avausmatsissa. Tällä kertaa joukkue vieraili Kokkolan Kipparihallissa, missä kotijoukkue Gamlakarleby Bollklubb oli vahvempi.

 

GBK v ... Näytä »

C14 harjoitteli murskavoiton
21.02.2021

SJK-junioreiden C14, eli 2007 syntyneet, kävivät Seinäjoen Mimmiliigan naisten edustusjoukkueen vieraina Kuortaneen Urheiluopistolla. Treenimatsista muodostui maalijuhljat, joissa vierailija onnistui hiukan tiiviimpään tahtiin maalinteossa.

 

Ottelu loppunumerot kirjattiin lopulta 8-2 SJK-junioreille.

... Näytä »
Tappio tuli maalijuhlissa
20.02.2021

SJK-juniorit YJ kärsi harmittavan maalin tappion Kippari Hallissa Kokkolan Pallo-Veikoille P13-ikäluokan, eli 2008 syntyneiden, Liiga Pohjoisen ensimmäisessä karsintaottelussaan. Vaikka vieraat johtivat kamppailua jo kahdella maalilla, nousivat isännät lopulta voittoon.

 

... Näytä »
Jatkopaikat jaossa
19.02.2021

SJK:n molemmat joukkueet, SJK ja SJK Akatemia, pelaavat lauantaina 20.2. Suomen cupin jatkopaikasta. Ensin SJK kohtaa Veikkausliigan karsintalohkon päätösottelussa Ilveksen Wallsport Areenalla klo 14:30, ja klo 18:00 SJK ... Näytä »

Akatemialla mahdollisuus edetä Suomen cupiin
19.02.2021

SJK Akatemia kohtaa lauantaina klo 18:00 Kakkosen cupin välierässä Ilves/2:n Wallsport Areenalla. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta se näkyy suorana ja selostettuna Ruutu-palvelusta (suora linkki otteluun tulossa myöhemmin). Panoksena ... Näytä »

Futaajia mahtuu mukaan
17.02.2021

SJK-juniorit kertoi viime elokuussa starttaavansa tyttöjalkapallon. Sen seurauksena meillä on tällä hetkellä jo noin 220 tyttö- ja naisjalkapalloilijaa seurassamme. Lisää mahtuu, se on selvää. Tämä ei koske ainoastaan tyttöfutaajia, vaan ... Näytä »

Seuraa meitä
17.02.2021

Nykyisin sosiaalisen median voima on kaikilla elämänaloilla todella merkittävä. Jos väki on vähääkään seurannut vaikkapa Yhdysvaltain vaalitaistelua, kävi ilmi, että vallasta sivuun äänestetty entinen presidentti Donald Trump koki kovia juuri ... Näytä »

Palloliiton strategiana kestävä kasvu
17.02.2021

Suomen Palloliitto julkaisi elokuussa 2020 tulevien vuosien strategiansa, jonka missiona on "jalkapalloa jokaiselle". Miten tämä sitten erityisesti koskettaa juuri SJK-junioreiden toimintaa? No, se koskee sen vuoksi meidän seuraamme aivan erityisen ... Näytä »

NYQS tarjoaa varainhankintaa
16.02.2021

SJK-junioreiden merkittävä yhteistyökumppani, NYQS, tarjoaa mahdollisuuden varainhankintaan sewuralle ja juniorijoukkueille. Lukaiskaapa NYQS:n terveiset ja ryhtykää tarvittaviin toimenpiteisiin.

 

Tarjoamme seuroille mukavan tavan varainhankintaan!

Etsimme yhteistyökumppaneita erilaisiin yleisötilaisuuksiin ja urheilutapahtumiin.


Järjestyksenvalvojan ... Näytä »

Eteläpohjalaisella naisfutiksella iso unelma
13.02.2021

Jo aiemmin uutisoitiin, että Kauhavan Kanuunat ja SJK-juniorit ovat solmineet nais- ja tyttöjalkapallopuolella yhteistyösopimuksen. Tänään kerrottiin aiheesta lisää. Eteläpohjalaisella naisfutiksella on iso unelma ja suuri yhteinen tavoite.

 

Seurat haluavat ... Näytä »

Cup-matseja viikonloppuna
12.02.2021

Lohkon kärkijoukkueet KuPS ja SJK kohtaavat lauantaina klo 13:00

SJK matkustaa Kuopioon, ja kohtaa siellä KuPS:n lauantaina 13.2. klo 13:00 pelattavassa Suomen cupin karsintaottelussa. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta peli näkyy ... Näytä »

Videolla Sami Siikala
09.02.2021

SJK-junioreiden hallitus uusiutui joulukuulla pidetyssä seuran vuosikokouksessa. Hallitukseen tuli kaksi uutta jäsentä pitkän päivätyön tehneiden Heikki Hakasen ja Erkki Saaren tilalle. Uusina kasvoina hallituksessa nähdään Sami Siikala ja Jussi Saarijärvi. ... Näytä »

Regions Cupissa vastassa FC Sääripotku
08.02.2021

Pari viimeistä kautta Nelosessa pelannut SJK-junioreiden joukkue sai kauden 2021 Regions Cupin arvonnan ensimmäisellä kierroksella vastaansa kokkolalaisen FC Sääripotkun. Ottelu tulisi pelata viimeistään 21. maaliskuuta mennessä.

 

Otteluparin voittaja puolestaan ... Näytä »

Karsinta käyntiin voitolla
06.02.2021

SJK-junioreiden T13-ikäluokan Liiga Pohjoisen karsinta starttasi mukavalla voitolla Kronoby YJ:tä vastaan Wallsport Areenassa. Vaikka itse peli alkoikin vieraiden heiluttaessa tahtipuikkoa, lopulta ei ollut millään tavalla epäselvää, kumpi on parempi joukkue. ... Näytä »

Erkki Saarelle hieno kunnianosoitus
06.02.2021

Joulukuussa seuran hallituksesta sivuun jäänyt pitkän linjan seuramies, Erkki Saari, sai tänään upean kunnianosoituksen Suomen Palloliitolta. "Eki" oli yksi kolmesta Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Respect-palkinnon saajista, jotka tänään julkistettiin Seurojen ... Näytä »

SJK Akatemialla kotiottelu Cupissa
05.02.2021

 

Kakkosen cupin toisen kierroksen ottelu SJK Akatemia – FC Vaajakoski, pelataan koronarajoituksista johtuen ilman yleisöä Wallsport Areenalla lauantaina 6.2. klo 14:15. Ottelu näkyy kuitenkin suorana ... Näytä »

Ihan virallisestikin pelataan
05.02.2021

Onhan siitä jo hyvä tovi, kun viimeksi nähtiin SJK-junioreiden joukkue viarllisessa jalkapallo-ottelussa. Elettiin koronavuoden 2020 syksyä. Sen jälkeen ei sitten olekaan ihan oikein kilpaa potkittukaan.

 

Huomenna kuitenkin potkitaan. Ensimmäistä ... Näytä »

Yhteistyöseurojen pelaajaleiri tulossa
03.02.2021

SJK-junioreiden yhteistyöseurojen pelaajakehitysleiri tullaan järjestämään Kuortaneen Urheiluopistolla 20.-21. maaliskuuta. Paikkoja on edelleen vapaana, joten eipä muuta kuin ilmoittautumaan mukaan.

 

Luonnollisestikin koronapandemia asettaa omia haasteitaan tällekin tapahtumalle, mutta SJK-junioreissa ... Näytä »

SJK-junioreiden strategia
03.02.2021

SJK-juniorit kävi läpi omaa tekemistään, strategiaansa ja toimintatapojaan viime vuoden lopussa ja kuluvan vuoden alussa. Hommaa on viety ansiokkaasti eteenpäin Tuomas Nikupeterin johdolla. Luonnollisestikin koronapandemia asetti kaikkeen uusia ja melkoisen ... Näytä »

Seurojen ääni etänä 2021
02.02.2021

Näin poikkeuksellisena aikana myös perinteinen Seurojen ääni -seminaari järjestetään poikkeuksellisella tavalla.

 

Seuraväki kootaan yhteen tällä kerralla webinaariin tämän viikon lauantaina.

 

Ohjelma on jälleen kerran mielenkiintoinen ja laadukas, joten ... Näytä »

SJK - seurayhteisö
01.02.2021

Seuramme on mukana SJK-seurayhteisössä, johon kuuluvat SJK:n lisäksi Lapuan Virkiä, Seinäjoen Mimmiliiga, Ilmajoen Kisailijat, Jalasjärven Jalas, Alahärmän Kisa, Kurikan Ryhti, Kauhajoen Karhu sekä Kauhavan Kanuunat. Seurayhteisön toiminnan perusajatuksena on Lisää ... Näytä »

Veikkausliigan otteluohjelma 2021
27.01.2021

Veikkausliiga alkaa lauantaina 10. huhtikuuta ja SJK kohtaa silloin kotiavauksessa Ilveksen klo 17:00. Veikkausliigan loppusarjat päättyvät, ja mitalistit ovat selvillä 16. lokakuuta. Eurolopputurnaus, jossa ratkotaan viimeiset europaikat seuraavalle kaudelle, päättyy ... Näytä »

B2-junnujen kausi avattu
24.01.2021

SJK-junioreiden B2-joukkue avasi pelikauden niukalla 1-0 (1-0) -tappiolla JJK:ta vastaan. SJK:n ryhmä on harjoitellut kaksi kertaa viikossa joulukuun puolivälistä alkaen. Harjoitusmäärään nähden ottelussa nähtiin pirteä ja loppuun saakka hyvällä asenteella ... Näytä »

Lauantai pullollaan treenimatseja
23.01.2021

Oli suorastaan virkistävää nähdä hiukan uusia värejä pelipaidoissa lauantaina Wallsport Areenassa pelatuissa harjoitusotteluissa. Aamu toki alkoi omien nuorimpien ikäkausijoukkueiden harjoitusottelulla, mutta sen jälkeen saatiin hiukan vieraita muualta.

 

P7 ja ... Näytä »

Kiinnostaako futisduuni?
19.01.2021

 

SJK-juniorit etsii nopealla aikataululla junioripäällikköä vastaamaan seuran tyttöjalkapallotoiminnasta! Jos mielenkiintoinen futisduuni kiehtoo, nyt kannattaa ottaa yhteyttä ja laittaa hakemus sisään.

 

Seura on juuri aloittnut tyttöfutiksen ja tarvitsemme ... Näytä »

Talven ensimmäinen peli lauantaina
15.01.2021SJK kohtaa FC Hakan harjoitusottelussa lauantaina 16.1. klo 14:30. Voimassa olevista koronarajoituksista johtuen, ottelu pelataan Wallsport Areenassa suljetuin ovin ilman yleisöä. SJK:ssa olemme pahoillamme kannattajiemme puolesta, ja samalla toivomme tilanteen ... Näytä »

Viikonlopun gallerioita
11.01.2021

Vaikka koronapandemia yhä ja edelleen rajoittaa seurojen tekemistä ja toimintaa, oli viikonloppu pullollaan tapahtumia ja tekemistä niin Wallsport Areenassa kuin elisa Monitoimihallissakin. Joukkueet pelasivat ikäluokkien välisiä treenimatseja ja harjoittelivat aktiivisesti.

... Näytä »
Palloliiton linjaus
08.01.2021

Suomen Palloliitto on tarkentanut linjauksiaan siten, että lasten ja nuorten harjoittelu voi jatkua jalkapallohalleissa, kunhan viranomaisten määräyksiä ja ohjeita vain noudatetaan.

 

Kannattaa todellakin lukea tuo juttu Palloliiton verkkosivuilta. Sieltä ... Näytä »

Collareita ja toppiksia toimistolla
08.01.2021

Toimistolle on jäänyt muutamia syksyn seuratilauksen ylimääräisiä toppatakkeja ja college-paitoja. Niitä voi käydä tsekkaamassa osoitteessa Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki (Elinkeinotalon 2.kerros, Seinäjoki Areenaa vastapäätä).

 

Toppatakkeja löytyy kokoja 128-176 muutamia kappaleita/koko, ... Näytä »

SJK-junioreille B-junnut
07.01.2021

SJK-juniorit tulee ilmoittamaan II divisioonaan oman B-juniorijoukkueen. Seura haluaa tarjota kaikille nuorille pelaajille mahdollisuuden jatkaa jalkapallon parissa ja tässä on yksi esimerkki siitä.

 

Monet 2004-05 syntyneistä pojista ovat syystä ... Näytä »

Tammisesta seurakehittäjä
05.01.2021

Kuen SJK-juniorit uutisoi jo joulun alla, seurakehittäjä Timo Rauhala jättää tehtävänsä. Ei tässä mitään draamankaarta kuitenkaan ole tarjolla, sillä Tinke lähtee koulun penkille Kuopioon umpikierojen savolaisten riemuksi ja meidän tappioksemme.

... Näytä »
Loppiaisviikonlopun turnaus peruttu
05.01.2021

Viime vuonna maailmaan iskenyt koronapandemia jatkaa edelleen tihutöitään, vaikka rokotukset on Suomessakin saatu jo joulun pyhien aikana käyntiin. Tulevan loppiaisviikonlopun P11-turnaus Kuortaneen Urheiluopistolla on jouduttu peruuttamaan.

 

Turnauksessa piti olla ... Näytä »

Korona vaikutus harjoitusotteluihin
14.12.2020

Paljon on nyt tullut kysymyksiä harjoitusotteluihin liittyen ja näiden osalta seura on linjannut seuraavaa:

Seuramme joukkueet eivät pelaa harjoitusotteluita Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ulkopuolisia joukkueita vastaan. Suosittelemme pelaamista ensisijaisesti oman seuramme joukkueita ... Näytä »

Koronaohjeistus Wallsport
02.11.2020

Uusi harjoituskausi alkaa tällä viikolla. Tässä ajankohtainen tiedote käytännöistä Wallsportilla.

 

Hallille ei missään nimessä saa tulla kipeänä/flunssaisena.

Käsien desinfioinnista ja pesusta huolehditaan aina hallille saavuttaessa, ovensuusta löytyy desinfiointipiste.

Pukuhuoneet ... Näytä »