Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Futispalloja tytöille
21.10.2020

SJK naiskatsomo luovutti 176 jalkapalloa SJK-junioreiden tyttöfutikselle, SJK:n erityisliikuntaryhmä Tiikereille ... Näytä »

Tiedote snadikerhon toimintatavoista
20.10.2020

Snadikerhoon liittyen on tullut jonkin verran kysymyksiä toimintatavoista, joten selvennetään niitä tässä. Snadikerho on jaettu kolmeen eli ikäluokkaan, alkavalla kaudella nämä ovat 2017-, 2016- ja 2015-syntyneet. Nuorimman ikäluokan harjoitus on ... Näytä »

Taitokilpailut peruutettu
16.10.2020

Koronaepidemia on ottanut tililleen jälleen yhden tapahtumauhrin. Suomen Palloliitto on päättänyt peruuttaa junioreiden SM-taitokilpailut, jotka piti järjestää 12. joulukuuta Eerikkilän Urheiluopistolla.

 

SJK-junioreista olisi kolmella pelaajalla ollut osallistumisoikeus kisoihin. Myös ... Näytä »

Maskipakko liigamatsiin
14.10.2020

Veikkausliiga jatkuu torstaina 15.10. klo 18:30, kun SJK saa OmaSp Stadionille vieraaksi HJK:n. Ottelun liput myynnissä ennakkoon SJK Shopissa ja Lippu.fi-kanavista. Paikalle tulevat HJK-kannattajat sijoittuvat omaan katsomonosaansa, OmaSp Stadionin Itäpäätyyn ... Näytä »

Matiakselle ja Onnille täysi matsi
13.10.2020

SJK-junioreiden kasvateista Matias Vainionpää ja nyt Kyproksella ammattiaan harjoittava Onni Valakari pelasivat täydet 90 minuuttia Tanskan Aalborgissa U21-maajoukkueen EM-karsintaottelussa lohkon ylivoimaisinta joukkuetta vastaan.

 

Saldoksi jäi 2-1 (1-0) -tappio ihan ... Näytä »

Hangossa nähtiin pommitus
13.10.2020

Täsmälleen 24 vuotta sitten nähtiin  Hangon Rukki Areenalla melkoinen pommitus. Silloin nimittäin pelattiin Veikkausliigan nousukarsinnan ensimmäinen osaottelu, jossa vastakkain olivat paikallinen Hangö IK ja Törnävän Pallo -55. Silloin seuran käyttönimenä ... Näytä »

Varustesovitukset!
13.10.2020

Uuteen kauteen varustautuminen on vauhdissa. Huomenna keskiviikkona 14. lokakuuta ja maanantaina 19. lokakuuta järjestetään Elinkeinotalolla (Huhtalantie 2) mahdollisuus käydä sovittamassa seuravaatteita.

 

Kannattaa pistäytyä kokeilemassa toppatakkeja ja collareita.

Tyttöjen fysiikkavalmentaja Janica Saari
13.10.2020

Marraskuussa SJK-junioreissa alkaa siis työttöfutis täydellä tohinalla. Tyttöpuolen fysiikkavalmentajana aloittaa seuran Snadi-kerhon vastuuvalmentaja Janica Saari, joka kertoo hiukan itsestään, toiveistaan ja tavoitteistaankin. Janicalla on omaa pelaajataustaa ja hommiin erinomaisesti sopivaa ... Näytä »

U21 tulessa taas
13.10.2020

Suomen pikkuhuuhkajat, eli U21-maajoukkue, kohtaa tänään vieraskentällä Em-karsintaottelussa kivikovan Tanskan. Ottelu alkaa klo 19.00 Aalborgissa ja sen voi katsella livenä Veikkaus TV:n kautta.

 

Joukkueessa ovat mukana Seinäjoen Jalkapallokerhon Serge ... Näytä »

Hieno juttu Tiikereistä
13.10.2020

Seinäjoen Energia on SJK-junioreiden merkittävä yhteistyökumppani. Yhtiö tukee mm. Seinäjoen energialiigaa, jota on pelattu jo pitkästi yli 40 vuoden ajan. Sen lisäksi he ovat mukana tukemassa SJK-junioreiden erityisliikuntaryhmää, eli Tiikereitä.

... Näytä »
Koulutusta tilinhoitajille
12.10.2020

SJK-juniorit järjestää poika- ja tyttöjoukkueiden tilinhoitajille koulutusta 19. lokakuuta Elinkeinotalolla. Jokaisesta ikäluokasta odotetaan ja edellytetään osallistumista tapahtumaan. Aiheina ovat MyClubin ... Näytä »

Matiakselle täysi matsi
09.10.2020

Suomen pikkuhuuhkajat otti kerrassaan hienon 3-2 (1-1) -vierasvoiton Ballymenan Showgroundsilla pelatussa EM-karsintaottelussa isäntäjoukkue Pohjois-Irlannista. Nuoret huuhkajat nousivat kahdesti takaa rinnalle ja lopulta ohi.

 

SJK-junioreiden kasvatti, Matias vainionpää, pelasi ottelussa ... Näytä »

Viimeisiä viedään
09.10.2020

Kausi on juniorisarjojen osalta kääntymässä päätökseen melkoisen poikkeuksellisena koronavuonna. Matseja on pelattu erittäin tiiviissä tahdissa läpi kesän ja heinäkuukin oli miltei täysin pelikuukausi, mikä on sangen poikkeuksellista.

 

SJK-junioreiden osalta ... Näytä »

U21 Pohjois-Irlannissa
09.10.2020

Juha Malisen valmentama Suomen pikkuhuuhkajien U21-maajoukkue kohtaa tänään Pohjois-Iralannin vieraskentällä. Ottelu pelataan Ballymenan Showgrounds-kentällä tänään perjantaina klo 20.00.

 

Joukkueessahan ovat SJK-perheestä mukana oma kasvatti Matias Vainionpää ja pietarsaarelaisen FF ... Näytä »

Pelit päättyivät, mutta ei luovutettu
30.09.2020

SJK-junioreiden 2012 syntyneiden joukkueen nuori pelimies, Aapo Tuomaala, joutui lopettamaan hänelle kovin rakkaan harrastuksensa – jalkapallon.

 

Pallokoulusta alkaneet pelit päättyivät tähän kauteen sairauden takia, joka estää pelaamisen. Aapon joukkuekaverit ... Näytä »

U17 testaa maajoukkueen
29.09.2020

Kuortaneella leireilevä Suomen U16 maajoukkue kohtaa tänään Seinäjoen Jalkapallokerhon U17-joukkueen. Alunperin ottelu piti pelattaman Kuortaneella, mutta matsi on siirretty tälle illalle OmaSp Stadionille.

 

Maajoukkueseen on kutsuttu myös kaksi SJK-junioreiden ... Näytä »

Avunpyyntö seuraväelle
28.09.2020

Kuten useampanakin vuonna, myös nyt, Seinäjoen Leirintäalueella on melkoinen joukko thaimaalaisia marjanpoimijoita. Hiukan kevyellä varustuksella matkassa olevien poimijoiden vaatteet eivät tahdo kosteissa metsissä riittää ja kuivua kunnolla.

 

Näin ollen ... Näytä »

Matias jälleen U21-joukkueeseen
28.09.2020

SJK-junioreiden Veikkausliigassa Seinäjoen jalkapallokerhon riveissä pelaava Matias vainionpää on valittu jälleen Suomen pikkuhuuhkajien riveihin, eli U21-maajoukkueeseen.

 

Juha Malisen suojatit kohtaavat 9. lokakuuta Pohjois-Irlannin Ballymenan Showgrounds-kentällä ja 13. lokakuuta Tanskan ... Näytä »

Mahtava video Meidän Kerho EP04
28.09.2020

Seinäjoen Jalkapallokerhon dokumenttisarjan neljännessä osassa, pureudutaan junioritoimintaan, junioritoiminnan merkitykseen alueelle, sen kehittymiseen ja muutoksiin sekä alkavaan tyttöfutikseen.

 

SJK on kauden mittaan toteuttanut todella upean sarjan videoita, jotka paneutuvat tekemiseen ... Näytä »

Tytöille hieno päätös kauteen
28.09.2020

SJK-junioreiden nollakutoset pelasivat T14-sarjan viimeiset Liiga Pohjoisen ottelunsa tälle kaudelle Kajaanin liikuntapuistossa viikonloppuna. Ja hyvin pelasivatkin.

 

Päivän ensimmäisessä ottelussa emäntäseurana toiminut kajaanilainen FC Wimma taittui SJK-junioreiden tyttöjen kyydissä 4-0 ... Näytä »

Kuusi tyttöä leirille
28.09.2020

SJK-junioreiden nollakutosten joukkueesta on kutsuttu peräti kuusi tyttöä Suomen Palloliiton Läntisen alueen osa-aluejoukkueleirille Vöyrille.

 

Leiri järjestetään 8. lokakuuta Norrvallassa, jonne SJK-junioreista matkaavat Viivi Mäki-Kamppi, Minea Hakamaa, Joanna Kangas, Noora ... Näytä »

Jyväskylä koutsin näkökulmasta
24.09.2020

SJK-junioreiden nollaysien vastuuvalmentaja Juha-Matti Matilainen teki pienen analyysin viikonlopun pelaajakehitystapahtumasta Jyväskylässä Palloliiton Aluevalmennuskeskuksen väen viedessä tapahtuman ansiokkaasti läpi tälläkin kertaa.

 

Jyväskylän tapahtumat ovat siitä antoisia, että ne ovat nimensä ... Näytä »

Todella tiiviit kaksi päivää
23.09.2020

SJK-juniorit on mukana Suomen Palloliiton Aluevalmennuskeskuksen projektissa Kuopion Palloseuran, joensuulaisen JIPPO:n ja Jyväskylän Jalkapalloklubin kanssa. Hommahan menee siten, että seurojen neljä nuoren pään ikäluokkaa kokoontuvat pari kertaa vuodessa yhteen.

 

... Näytä »
P15 pelasi hyvän viikonlopun
22.09.2020

SJK-junioreiden P15-ikäluokan ryhmä pelasi ihan hyvän viikonlopun otellessaan kahdesti Liiga Pohjoisen tiimoilla. Vaikka saumat lopputurnaukseen ovat karanneet, joukkue esiintyi edukseen otteluissa Oululaista tervareita ja Jyväskylän Jalkapalloklubia vastaan.

 

Lauantaina vastassa ... Näytä »

Highlightsit JJK-matsista
22.09.2020

SJK-junioreiden P14-joukkue kohtasi viikonloppuna Liiga Pohjoisen ottelussaan Jyväskylän Jalkapalloklubin Jouppilanvuoren tekonurmella. Kotijoukkue otti selvän 4-1 (1-1) -voiton kamppailusta.

 

Vaikka tauolle mentiin vielä tasanumeroissa, teki kotijoukkue toisella puoliajalla selkeän pesäeron ... Näytä »

Temppu ja miten se tehdään
22.09.2020

SJK-junioreiden nollaysien vastuuvalmentajana toimii Juha-Matti "Juhis" Matilainen. Äijä on pelannut Superpesiksessä, mutta sydän on sykkinyt jalkapallolle. Katsokaas video, niin saatte tietää, miten noin 450 miesten ottelua pelanneesta pelimiehestä kuoriutuu jalkapallovalmentaja.

... Näytä »
Kausi päättyi pettymykseen
19.09.2020

SJK-junioreilla oli oli teoreettinen mahdollisuus nousta Kolmoseen tällä kaudella ennen kauden viimeistä ottelua Kauhavan Kanuunoita vastaan. Nyt ei asialla tarvitse edes spekuloida, sillä vierasjoukkue puristi ottelusta 2-2 (0-1) –tasapelin. Se ... Näytä »

VPS vahvempi P12-pojissa
19.09.2020

Vierasjoukkue Vaasan Palloseura oli vahvempi P12-ikäluokan Kakkosen ottelussa Kyrkösjärven Tekonurmella lauantaina pelatussa matsissa lukemin 7-4 (3-2).

 

Melkoisessa tuulessa pelatussa kamppailussa vieraat karkasivat jo kolmen maalin johtoon ennen kuin kotijoukkue ... Näytä »

Maalijuhlat P13-sarjassa
19.09.2020

SJK-juniorit järjesti melkoiset maalijuhlat P13-ikäluokan Kakkosen ottelussa Kyrkösjärven Tekonurmella vierailija Norrvalla FF:n kustannuksella pommittaen 8-4 (6-4) –voiton melkoisessa myrskytuulessa pelatussa kamppailussa.

 

Hermanni Honkola, Mainio Rissanen ja Arttu Matilainen tekivät ... Näytä »

Ysit ja kympit Jyväskylään
18.09.2020

SJK-junioreiden ysit ja kympit reissaavat anivarhain sunnuntaiaamuna kohti Jyväskylää. Talven mittaan Suomen Palloliiton Aluvalmennuskeskuksen testeissä käyvät myös 2007- ja 2008 –syntyneiden joukkueet.

 

SJK-junioreiden lisäksi tässä kuviossa ovat mukana myös ... Näytä »

Viiden matsin päivä
18.09.2020

Huomenna lauantaina Seinäjoella pelataan yhteensä viisi matsia SJK-yhteisön joukkueiden toimesta. Tekemistä ja katseltavaa siis riittää vallan mukavasti koko päivälle.

 

Päivä alkaa kahdella samaan aikaan Kyrkösjärven tekonurmella pelattavalla matsilla klo ... Näytä »

Kausi pakettiin lauantaina
18.09.2020

SJK-junioreiden kausi Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Lohko C1:ssä paketoituu huomenna lauantaina Seinäjoen Keskuskentällä joukkueen kohdatessa Kauhavan Kanuunat tynkäkauden päätösottelussa. Ottelulla ei ole enää panosta vierailijalle, joka on jo varmistanut sarjapaikkansa.

... Näytä »
VIFK vahvempi Wallsportissa
17.09.2020

Torstai-iltana pelattiin loppukauden ensimmäinen matsi Wallsport Areenassa, minne SJK-junioreiden vieraaksi oli Suomen Palloliiton Läntisen Alueen P13-ikäluokan Kakkosen matsiin saapunut VIFK.

 

Vierailija oli sen verran vahvempi, että vei sarjapisteet mennessään ... Näytä »

Hyvä infotilaisuus
17.09.2020

Peräti 31 SJK-junioreiden mukaan lähtevää tyttöfutiksen toimijaa kokoontui torstaina Elinkeinotalolle kuuntelemaan tulevia toimintaedellytyksiä, mahdollisuuksia ja esittämään kysymyksiä mieltä vaivaavista asiaan liittyvistä asioista.

 

Hannu Huilla kertoi kaunistelematta seurasta ja seuran ... Näytä »

Muutama video sunnuntailta
17.09.2020

Suomen Palloliitto toteutti muutaman mukavan videoklipin viime sunnuntaina järjestetystä SJK:n perhepäivästä ja Seinäjoen Energialiigan päätöskierroksesta OmaSp Stadionilla. Isoja kiitoksia lähtee myös yhteistyökumppaneillemme ja etenkin Seinäjoen Jalkapallokerholle, joka mahdollisti mahtavan tapahtuman ... Näytä »

Neljä lähtee SM-kisoihin
17.09.2020

Eilen järjestettiin seuran omat taitokisat Wallsport Areenassa. Kolme SJK-junioreiden edustajaa hankki itselleen oikeuden lähteä edustamaan SM-taitokisoihin 12.12.2020. Lisäksi yhteistyöseura Lapuan Virkiän pojista yksi lähtee samalle reissulle.

 

Aiempina vuosina seurakilpailujen ... Näytä »

Kihniötä kuvissa
17.09.2020

SJK-junioreiden leirikeskus Kihniön Pruukinrannassa on sitten mukava paikka. Koko paikan vuokraaminenhan on myös seuraväelle mahdollista, eikä se ole ollenkaan hinnalla pilattu siihen nähden mitä on tarjolla.

 

Tänä vuonna Pääjärven ... Näytä »

Nollayseillä harrastesarjan turnaus
16.09.2020

SJK-junioreiden nollaysit pelasivat OmaSp Stadionilla viiden joukkueen harrastesarjan turnauksessa keskiviikkoiltana vallan mainiosti. Pelaamistaan otteluista joukkue ei hävinnyt ainuttakan, vaan otti kolme voittoa ja pelasi yhden matsin tasan.

 

Voitot SJK-junioreille ... Näytä »

Taitokisat Wallsportissa
16.09.2020

SJK-junioreiden omat seuran taitokilpailut järjestettiin tänään Wallsport Areenassa. Voisi kai sanoa, että nyt ollaan vähitellen hiipimässä takaisin sisätiloihin ja tämä oli oikeastaan ensimmäinen tapahtuma sisätiloissa hyvään toviin.

 

Kisoihin oli ... Näytä »

P14-matsien videokoosteet
16.09.2020

Viime viikonloppuna pelattiin Prunttimäessä P14-ikäluokan Liiga Pohjoisen turnaus. Mukana olivat SJK-junioreiden lisäksi Komeetat Jyväskylän suuunnasta, Vaasan Palloseura ja Kuopion Palloseura. SJK-junioreiden matseista on nyt nähtävillä videokoosteet.

 

Videokoosteota pääsee tsekkaamaan ... Näytä »

Infotilaisuus torstaina
16.09.2020

Torstaina 17. syyskuuta SJK-juniorit järjestää infotilaisuus marraskuussa alkavan tyttöfutistoiminnan tuleville toimijoille ja toimijoiksi haluaville Elinkeinotalon kokoussalissa.

 

Tilaisuus alkaa klo 18 ja siellä käsitellään mahdollisimman laajasti ja tyhjentävästi ensi ... Näytä »

Seurataitokisat huomenna
15.09.2020

SJK-juniorit järjestää seurataitokisat  Wallsportilla keskiviikkona 16.9. P8 (2012 syntyneet) -P13 (2007 syntyneet) ikäluokille. Kilpailut alkavat klo 16.15. Ilmoittautuneet pelaajat paikalle lämmittelemään klo 15.45.

 

Aiempina vuosina seurakilpailujen jälkeen on käyty ... Näytä »

”Köpän” synttärit
15.09.2020

Jos seinäjokelaisen jalkapallon ehdottomiin legendoihin kuuluva Hannu ”Köppä” Rajaniemi eläisi, viettäisi hän tänään 67-vuotissynttäreitään. Vaikka ”Köpän” kuolemasta on vierähtänyt jo 12 vuotta, tuntuu, että mies on edelleen mukana seinäjokelaisessa jalkapallossa.

... Näytä »
Taukojohdosta tappioon
14.09.2020

SJK-junioreiden P15-ikäluokan ryhmä kärsi harmittavan tappion eilen JIPPO/LehPa YJ:lle Prunttimäessä, vaikka vielä tauolla joukkue johti ottelua. Lopulta itäsuomalaiset veivät kuitenkin sarjapisteet mukanaan numeroin 3-1 (0-1).

 

Jollakin tavalla joukkueen tekeminen ... Näytä »

Selvä voitto ja kirvelevä tappio
13.09.2020

SJK-junioreiden P14-ikäluokan ottelut tänään Prunttimäen viheriöllä jättivät hiukan kaksijakoiset tunnelmat. Joukkueelta nähtiin sekä erinomaista tekemistä, että sitten peliä, joka kyllä varovastikin arvioiden jätti toivomisen varaa.

 

Ensimmäisessä matsissaan SJk-juniorit kylvetti ... Näytä »

Loistava päivä OmaSp Stadionilla
13.09.2020

Seinäjoen Energialiigan kausi 2020 koronavuonna pistettiin pakettiin ihan mielettömän huikeissa olosuhteissa OmaSP Stadionilla, missä naperot pääsivät ottamaan tuntumaan tulevien vuosiensa pelialustaan ja tunnelmaan.

 

Ihan ensiksi lähtevät isot kiitokset osakeyhtiön ... Näytä »

Kympeillä hyvä leiripäivä
13.09.2020

SJK-junioreiden todella aktiiviset Kympit viettivät lauantaina leiripäivää ja nostattivat joukkueen jo ennestään hyvää joukkuehenkeä. Paikalla oli lähes koko ryhmä.

 

Aamu alkoi Seinäjoen Voimistelijoiden uudessa hienossa voimisteluhallissa. Pelaajat saivat laadukasta ... Näytä »

Akatemialle kerrassaan maukas pinna
12.09.2020

Lauantaina ei isommin nähty pelejä SJK-yhteisön osalta Seinäjoella. Nähtiin kuitenkin Ykkösen matsi, jossa sarjaa johtava ja suurin nousijasuosikki AC Oulu saapui OmaSp Stadionille. Sarjajohtaja kyllä dominoi palloa halliten sitä selvästi ... Näytä »

Pelikauden päättäjäiset joukkueiden kesken
11.09.2020

Koronatilanteesta johtuen seuran hallitus päätti, ettei seuran pelikauden päätöstilaisuutta voida järjestää turvallisesti vanhalla tyylillä tänä syksynä. Kauden päätöstilaisuus vaatii tilat noin 1000 hengelle, joten emme seurana voi ottaa tuollaista tartuntariskiä. ... Näytä »

Kaksi leirille - kolme varalle
11.09.2020

Kaksi SJK-junioreiden U16-ikäluokan pelaajaa on kutsuttu Kuortaneella pidettävälle maajoukkueleirille. Valinnat on tehnyt U16-maajoukkueen vastuuvalmentaja Kai Nyyssönen. Kutsun saivat maalivahti Asseri Heinämäki ja kenttäpelaajista Oskari Väistö.

 

Kahden leirille kutsutun pelaajan ... Näytä »

Perhepäivä sunnuntaina
11.09.2020

Sunnuntaina 13.9. on OmaSp Stadionilla säpinää, kun siellä pelataan Seinäjoen Energialiigan viimeinen kierros sekä järjestetään ohjelmaa lapsille sekä Futisstartti-infoa 2011-2014 syntyneiden vanhemmille. Lisätietoja löytyy seuran nettisivuilta. Ko. ikäluokkien joukkueenjohtajat voisivat ... Näytä »

Lepa tykitti kaksi
09.09.2020

Eipä olisi juuri maukkaampi olla keskiviikkoillan kattaus seinäjokelaisittain. Tai no, alkuviikko muutenkin, sillä eilen Matias Vainionpää debytoi U21-maajoukkueessa ja tänään toinen oma kasvatti, Joonas Lepistö, pisti FC Interin verkot tötterölle ... Näytä »

Murskavoitto Keskuskentällä
09.09.2020

SJK-juniorit otti murskaavan 9-1 (4-1) –voiton Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen Lohko C1:ssä koivulahtelaisesta FC Kuffenista. Voitto säilytti joukkueen asemat sarjakakkosena, mutta nousu Kolmoseen näyttäisi jäävän sen kortin varaan, että ... Näytä »

Sunnuntain tapahtumassa tarjolla lounas
09.09.2020

Ensi sunnuntaina järjestettävässä Seinäjoen Energialiigan useamman tunnin mittaisessa tapahtumassa OmaSp Stadionilla on kaikille tarjolla myös lounasta toisen kerroksen Carlsberg Barissa.

 

Nuorisolle on pelien lisäksi tarjolla niin temppurataa kuin muitakin ... Näytä »

Viimeistä kertaa Prunttimäessä
09.09.2020

Seinäjoen Energialiigaa pelattiin eilen viimeistä kertaa Prunttimäessä tälle suvelle. Vielä on edessä päätöskierros ensi sunnuntaina, mutta sehän pelataankin sitten OmaSp Stadionilla.

 

Vaikka koko päivän ripsotteli vettä ja uhkaavalta näytti ... Näytä »

Vainionpäälle debyytti
08.09.2020

SJK-junioreiden kasvatti, Matias Vainionpää, debytoi tänään Suomen pikkuhuuhkajien ottelussa Ukrainaa vastaan uusitulla Olympiastadionilla, Helsingissä. Maaottelu oli Matiaksen debyytti U21-joukkueessa.

 

Vaikka Suomi hävisikin kamppailun Ukrainalle 2-0 (2-0), sai Vainionpää tililleen ... Näytä »

Huippustartti lapsesi futisharrastukselle
08.09.2020

Tule mukaan vanhemmille suunnattuun Futisstartti -koulutukseen!

 

SJK-juniorit järjestää Futisstartti -koulutuksen 13.9.2020  OmaSp Stadionilla.  Koulutuksen tavoitteena on varmistaa lapsellesi paras mahdollinen harrastuksen aloitus. Koulutuksessa kerrotaan seuran toiminnasta, futisvanhemman roolista lapsen ... Näytä »

Futisstartti vanhemmille sunnuntaina
08.09.2020

Kuluvan viikon sunnuntaina pelataan Seinäjoen energialiigaa kahtena päivänä, eli tänään tiistaina Prunttimäessä ja kauden huipentava pelitapahtuma OmaSp Stadionilla sunnuntaina. Sunnuntaina ohjelmassa on todella paljon muutakin ja myös vanhemmille suunnattu Futisstartti ... Näytä »

Toiseksi viimeinen keskiviikkona
08.09.2020

SJK-junioreiden Nelosessa pelaava joukkue pelaa koronakuden toiseksi viimeisen ottelunsa huomenna keskiviikkona Keskuskentän nurmella. Vieraaksi saapuu sarjapaikastaan taisteleva FC Kuffen Koivulahdesta Vaasan kupeesta.

 

Vierasjoukkue on putoamisviivan alapuolella kolmella pisteellään, aivan ... Näytä »

Kympit kylässä Vaasassa
07.09.2020

SJK-junioreiden Kympit ovat kauden aikana pelanneet piirisarjojen lisäksi ahkerasti treenimatseja erityisesti vaasalaisia joukkueita vastaan. Tänään oli vastassa VIFK aurinkoisella peliareenalla hyvissä olosuhteissa. 

 

Liikkeellä oltiin kolmella peliryhmällä ja kotiin tuomisina ... Näytä »

Vähiin käy ennen kuin loppuu
07.09.2020

Koronavuoden kiivastahtinen jalkapallokausi lähenee loppuaan junioreiden osalta. Miesten sarjojahan pelataan pitkälle syystalveen saakka, mutta junnujen pelejä ei tosiaan ole enää sarjojen osalta järin paljon jäljellä.

 

Viikon kuluessa pelataan niin ... Näytä »

Kymppien piirisarja päätökseen
06.09.2020

SJK-junioreiden 2010-syntyneet päättivät piirisarjan vuotta vanhempien sarjassa Kauhavan keväällä uusitulla tekonurmella viime keskiviikkona.

 

Sää oli peleille mitä mainioin ja pojat ottivat otteluista kaiken ilon irti. Kentällä nähtiin hyvän joukkuehengen ... Näytä »

U21 ei saanut palkintoa
06.09.2020

SJK-yhteisön pelaajista Matias Vainionpää ja Serge Atakayi matkustivat Suomen U21-maajoukkueen kanssa Turkuun. Kaksikosta Atakayi teki debyyttinsä Suomen asussa perjantaina Romaniaa vastaan pelatussa EM-karsintapelissä. Vaikka vieraat veivät pelistä 3-1 (1-1), ei ... Näytä »

Maaottelukuvia Stadionilta
06.09.2020

Suomen maajoukkue aloitti uuden UEFA:n Kansain liiga kotitappiolla Walesia vastan torstaina uusitulla Helsingin Olympiastadionilla. Tunnelmaa ja tapahtumaa voisi hyvin kuvailla hiukan surrealistiseksi ja absurdiksi. Wales voitti ottelun 1-0.


Stadionilla oli ... Näytä »

Turnaus käyntiin voitolla
06.09.2020

SJK-junioreiden P15-ikäluokan Liiga Pohjoisen ottelu Napapiirillä tuotti toivotunlaisen tuloksen ja turnaus käynnistyi mainiosti. Nuoret miehet ottivat makean 3-1 (1-0) -vierasvoiton Rovaniemen Palloseurasta Keskuskentän tekonurmella.

 

Voitto oli SJK-junioreille neljäs yhtä ... Näytä »

Nollia vain
05.09.2020

SJK-junioreiden P13-ikäluokan kotiturnaus Liiga Pohjoisen peleissä ei todellakaan mennyt toivotulla tavalla. Ottelut OmaSp Stadionilla pelattiin hienossa syyssäässä, mutta tulokseksi tuli vain nollia. Nolla voittoa, nolla pinnaa ja vielä nolla maaliakin. ... Näytä »

Todellinen kympin kerho
02.09.2020

SJK-juniorit vieraili Mustasaaren Keskuskentällä Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen Lohko C1:n ottelussa pommittaen täydet kymmenen osumaa. Voitto lähti mukaan siis numeroin 10-0 (2-0). Maalikarkeloiden myötä myös unelma sarjanoususta pysyy elossa.

... Näytä »
Voitto paikallispelistä
02.09.2020

SJK-junioreiden P12-ikäluokan joukkue otti makoisan voiton tiukasta paikallispelistä Sepsi-78:aa vastaan Nelosen matsissa Kyrkösjärven tekonurmella. Loppunumerot olivat kotijoukkueena esiintyneelle musta-asuiselle ryhmälle 2-0 (1-0).

 

Peli oli oikeasti todella tasainen ja tiukka. ... Näytä »

Energialiigan päätöskierros 13.9.
02.09.2020

Kannattaa vilkaista läpi muutama muutos, mitä on tullut Seinäjoen Energialiigan viimeisen pelipäivän otteluohjelmaan. Pelithän pelataan poikkeuksellisesti OmaSp Stadionilla.

 

Päivän ohjelmassa on myös hiukan koulutusta vanhemmille.

 

Pelit alkavat klo ... Näytä »

Kuvia ja klippejä
02.09.2020

Eilinen Seinäjoen Energialiigan kierros pelattiin ihan uskomattoman upeassa kesäillassa. Eipä olisi mieleen tullut, että kalenterissa lukee jo syyskuu. Väkeä oli tälläkin kertaa paikalla paljon.

 

Nuoret pelaajat saivat otella Prunttimäen ... Näytä »

Nelosta jäljellä kolme peliä
01.09.2020

SJK-junioreiden kautta Suomen Palloliiton Läntisen alueen Nelosen Lohko C1:ssä on jäljellä kolmen ottelun verran. Ensimmäisenä näistä kolmesta eteen tulee reissu Mustasaareen FC Korsholmin vieraaksi huomenna keskiviikkona.


Mahdollinen nousu Kolmoseen sai ... Näytä »

Jalas ratkaisi alussa
31.08.2020

SJK-junioreiden tyttöjen hyvä toinen puoliaika ei riittänyt P13-sarjan kärkikamppailussa Jalasjärven Jalasta vastaan Nurmon Pallonurmella. Vieraat ratkaisivat pelin iskemällä kaksi nopeaa maalia alle kymmenessä minuutissa.

 

Kotijoukkue ei oikein toipunut maaleista, ... Näytä »

Nuorten maaottelupeleille taukoa
31.08.2020

Koronapandemia vaikuttaa nyt myös jalkapalloon entistä kipeämmin. Suomen Palloliitossa on nimittäin tehty päätös kaikkien syksyn poikien ja tyttöjen maaotteluiden peruuttamisesta ja siirtämisestä ne tulevaan.

 

Ainoan poikkeuksen tekevät U19-poikien EM-karsinnat, ... Näytä »

Koskinen mukaan vaikuttamistyöryhmään
31.08.2020

SJK-junioreiden hallituksen jäsen, Jussi Koskinen, on valittu mukaan Suomen Palloliiton Läntisen Alueen vaikuttamistyöryhmään, joka toimii alueparlamentin alaisuudessa ja luonnollisesti ryhmän työtä ohjaa juuri hyväksytty suomalaisen jalkapallon ja futsalin strategia vuosille ... Näytä »

Hiljainen viikko
31.08.2020

Alkava viikko on poikkeuksellisen hiljainen SJK-yhteisölle, mitä tulee sarjapeleihin. Syy on maaottelutauko. Suomen A-maajoukkue kohtaa torstaina kotiottelussaan Walesin ja sunnuntaina vieraissa Irlannin. U21-maajoukkue, jossa nähdään kaksi SJK:n pelaajaa puolestaan kohtaa ... Näytä »

AC Kajaani tyly vieras
30.08.2020

SJK Akatemian ottelu AC Kajaania vastaan oli yksi niistä, joissa nuorekkaan ryhmän olisi voinut kuvitella taistelevan pisteistä. No, eipä vain ollut, sillä vierailija vei ja kotijoukkue jäi numeroiden valossa jalkoihin.

... Näytä »
Paikallispelejä Harjoituskentällä
30.08.2020

Sunnuntain alkuiltapäivä tarjoili paikallispelejä P9-ikäluokan Kakkosessa Seinäjoen Keskuskentän Harjoituskentällä. Vastakkain olivat SJK-junioreiden valkoinen joukkue ja Sepsi-78:n valkoinen ja sininen joukkue. Sisu puolestaan kohtasi myös Sepsi-78:n joukkueet.

 

Kuten monet jo ... Näytä »

Tusina tuliaisia Jyväskylästä
29.08.2020

SJK-junioreiden Liiga Pohjoisen P14-ikäluokan kamppailu Jyväskylässä Säynätsalon tekonurmella tuotti täyden tusinan tuliaisia kotiin tuomisina ja täydet kolme pistettä murskaavan esityksen jälkeen.

 

JJK 06 Red –joukkue jäi jokseenkin totaalisesti jalkoihin ... Näytä »

Hieno päivä SJK:lle
29.08.2020

Seinäjoen Jalkapallokerho otti voiton Veikkausliigan ottelussa Rovaniemen Palloseuraa vastaan lukemin 2-1 kamppailussa, joka oikeastaan oli ihan pakko voittaa. Niin joukkue myös otti voiton ja päivästä tuli kerrassaan ikimuistoinen yhteisöllisyyspäivä seinäjokelaiseen ... Näytä »

Vainionpää pikkuhuuhkajiin
28.08.2020

SJK-junioreiden kasvatti, Matias Vainionpää, on kutsuttu mukaan Suomen U21-vuotiaiden maajoukkueeseen, joka kohtaa viikon kuluttua EM-karsintaottelussa kotikentällään Romanian ja Ukrainan.

 

Romanian Suomi kohtaa Turussa ja Ukrainan uusitulla Olympiastadionilla, Helsingissä 8. ... Näytä »

P10 Harjoituskentällä Sisun kanssa
27.08.2020

P10-ikäluokan Kakkosen matseja pelattiin illan auringonpaisteessa Seinäjoen Keskuskentän Harjoituskentällä Seinäjoen Sisun ja SJK-junioreiden joukkueiden voimin neljä kappaletta.

 

Sisun punainen ja valkoinen ottivat mittaa SJK-junioreiden 2011 ja Kulta -joukkueista, eli ... Näytä »

P8-pojat Raviskalla
27.08.2020

Illalla saatiin pelata P8-ikäluokan Kakkosen matseja hienossa aurinkoisessa säässä Seinäjoen raviradalla. SJK-junioreiden joukkueet kohtasivat kahdessa matsissa vieraaksi saapuneen Ilmajoen Kisailijat ja vielä toisensakin.

 

Ainakin nämä koitokset ilmajokelaisia vastaan näyttivät ... Näytä »

Pari nousukautta
27.08.2020

Vaikka vuodet eivät olekaan veljiä keskenään, päivät saattavat toisinaan olla. Se on nimittäin semmoinen juttu, että TP-55 nousi sekä vuonna 1989, että vuonna 1995 ja pelasi kumpanakin vuonna 27.8. vierasmatsin. ... Näytä »

P11-sarjan pelejä Raviskalla
27.08.2020

Eilen pelattiin P11-ikäluokan Kakkosen pelejä Seinäjoen Ravikeskuksen nurmella. SJK-juniorit kohtasi kahdella joukkueella Lapuan Ponnistuksen ja Soinin Palloseuran.

 

Tässä ikäluokassa ei vielä tuloksia järjestelmiin kirjata, pisteitä ei jaeta, eikä ihan ... Näytä »

Sunnuntain P15-matsi siirtyy
27.08.2020

Jo aiemmin alkuperäisestä ohjelmasta siirretty P15-ikäluokan Liiga Pohjoisen ottelu JIPPO/LehPa YJ:tä vastaan on jouduttu siirtämään tuonnemmpana pelattavaksi.

 

Ihan alkuperäisessä ohjelmassahan SJK-junioreiden oli tarkoitus pelata kyseinen matsi viime sunnuntaina klo ... Näytä »

Nollaysit kohtasivat VPS:n
26.08.2020

SJK-junioreiden ahkeraan tahtiin pelavat nollaysit kohtasivat tiistai-illan harjoituspeleissä Vaasan Palloseuran. Otteluita pelattiin Prunttimäen ulkopuolen kentillä kahdella kentällä samaan aikaan.

 

Tämän ikäluokan joukkueet saavat kyllä kiitettävästi matseja, sillä sunnuntaina oli ... Näytä »

U17 voitti Ykkösessä
25.08.2020

SJK-junioreiden U17-ikäluokan joukkue otti kauden avausvoittonsa Suomen Palloliiton Ykkösessä OmaSp Stadionilla pelatussa kamppailussa, jossa vastassa oli Norrvalla FF/Kanuunat yhdistelmäjoukkue.

 

Eihän se voitto tokikaan helpolla irronnut, vaikka tarjolla oli muutama ... Näytä »

Neljäs peli-ilta Prunttimäessä
25.08.2020

Seinäjoen Energialiigan neljäs peli-ilta Prunttimäen viheriöillä oli kuin olikin auringonpaisteinen suurimmalta osin, eikä päivän vesisateesta ollut onneksi tietoakaan.

 

Paikalla olivat yhteistyökumppaneistamme myös LähiTapiola ja Seinäjoen Energia, joka tarjosi makkarat ... Näytä »

HP juttelee futiksesta
25.08.2020

Ihan välttämättä kovin moni ei tiedä, että Duudsoneiden HP Parviainen on seuran omia kasvatteja ja oikeastaan aika innokaskin futismies. Tänään hänet bongattiin Prunttimäestä, missä mies oli katselemassa junnupelejä.

 

Puheliaana ... Näytä »

Instagram on mielenkiintoinen
25.08.2020

SJK-juniorit, kuten suurin osa seuroista, käyttää yhtenä sosiaalisen median kanavanaan Instagramia, eli tuota miltei kaikille tuttua kuvagalleriapalvelua.

 

Viimeisen vuoden aikana SJK-junioreiden tilillä on julkaistu reilut 540 kuvaa, eli suurin ... Näytä »

Tiikerit pommitti Apollon nurin
25.08.2020

Joka vuosi SJK-junioreiden erityisliikuntaryhmä Tiikerit ja seinäjokelainen hyväntekeväisyysseura Apollo kohtaavat ystävyysottelussa, josta ei puutu hauskanpitoa tai jalkapallon riemua vähimmässäkään määrin.

 

Eilen tuota lystiä vietettiin Keskuskentän vieressä sijaitsevalla Harjoituskentällä aurinkoisessa ... Näytä »

Voitto lipesi näpeistä
24.08.2020

Vuoden 1997 Veikkausliigassa pelasi kymmenen joukkuetta. Paljon ei olisi tarvittu, että TP-55 olisi jatkanut samalla tasolla, mutta pienet harmittavat nyanssit, kuten johtoaseman hukkaaminen esimerkiksi MyPaa vastaan kotona 24.8.1997 veivät saumat ... Näytä »

Viikko alkaa ystävyysottelulla
24.08.2020

SJK-yhteisön peliviikko starttaa jo klassikoksi muodostuneella ystävyysottelulla Tiikereiden ja hyväntekeväisyysseura Apollon kesken. Matsi pelataan tänään maanantaina Harjoituskentällä klo 17:00 ja aiemmista kokemuksista viisastuneena voi sanoa, että kannattaa lähteä katsomaan peliä.

... Näytä »
Helppo voitto U20-joukkueelle
23.08.2020

Seinäjoen Jalkapallokerhon U20-ikäluokan nuoriso otti helpon voiton Mikkelin Palloilijoista SM-sarjaottelussa OmaSp Stadionilla. MP on sarjassa viimeisellä sijalla, eikä vierailla oikein ollut saumaa ottaa tästä matsista tuliaisia matkaan, vaan 4-0 (2-0) ... Näytä »

Virkiä nurin – SIF vahvempi
23.08.2020

SJK-junioreiden P12-ikäluokan joukkueet pelasivat Prunttimäessä niin Kolmosen kuin Nelosen matsitkin tänään. Kolmosessa SJK-juniorit kohtasi Lapuan Virkiän ja Nelosessa Sundom IF:n.

 

Kolmosen matsissa SJK-juniorit oli vahvempi lukemin 5-1 (4-1) Jasper ... Näytä »

P9-sarjan matseja Harjoituskentällä
23.08.2020

SJK-junioreiden 2011 syntyneiden musta joukkue pelasi päivällä kaksi piirisarjamatsiaan Keskuskentän Harjoituskentällä, jonne vieraiksi olivat saapuneet Ilmajoen Kisailijat ja Laihian Luja. Vierailijat kohtasivat myös naapuriseura Sepsi-78:n.

 

Säpinää riitti vallan hirmuisesti ... Näytä »

Erinomainen esitys P15-junnuilta
23.08.2020

SJK-junioreiden P15-ikäluokan kotiottelu Kuopion Palloseuraa vastaan Liiga Pohjoisen kamppailussa oli kerrassaan vahva näytös nuorten miesten osaamisesta. Vaikka KuPS menikin ottelussa johtoon, sen riemun hetket rajoittuivat ensimmäiseen viiteen minuuttiin.

 

OmaSp ... Näytä »

U17-matsin kuvasetti
22.08.2020

Seinäjoen Jalkapallokerhon U17-ikäluokan joukkue kohtasi OmaSp Stadionilla helsinkiläisen PK-35:n SM-sarjaottelussa. Paljon ei jäänyt riemunkiljahduksia kotijoukkueen muistojen plakkariin.

 

Pataan tuli ja pataan tuli huolella. Vieraat veivät nimittäin pisteet mennessääm ensimmäisen ... Näytä »

Tuliaisina vain tappioita
22.08.2020

SJK-junioreiden nollaseiskat reissasivat Ouluun pelaamaan Liiga Pohjoisen matseja paikallista Tervareita ja Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Tuloksena oli harmittavasti kaksi tappiota, eikä pinnan pinnaa tuliaisina.

 

Päivän ensimmäisessä matsissa isäntäseura Tervarit oli ... Näytä »

Historiagalleriassa maaottelureissu
22.08.2020

Tasan 13 vuotta sitten TP-55:n seuraväki teki yhden perinteisistä maaottelumatkoistaan. Reissu suuntautui Tampereelle, missä Suomi kohtasi Kazakhstanin EM-karsintaottelussa.

 

Huuhkajat lensivät korkealla tuossakin matsissa ottaen 2-1 -voiton Aleksei Eremenko ja ... Näytä »

Honka-matsin kuvia
22.08.2020

Seinäjoen Jalkapallokerhon toinen voitto kuluvan koronakauden Veikkausliigassa antaa yhä odottaa itseään. Ei tullut ottelusta espoolaista FC Honkaa vastaan sellaista perjantai-illan huumaa, kuin toivoi. Ilman tappioita sarjassa porskuttava FC Honka vei ... Näytä »

Synttärisankari Paade 50 v
21.08.2020

Päivän synttärisankari on pitkän uran pelaajana ja joukkueenjohtajana seurassa tehnyt Pasi Oksanen. Paade on Sepsi-78:n kasvatti, joka edusti urallaan myös pietarsaarelaista FF Jaroa Veikkausliigassa pelaten myös TP-55:n ainoan liigakauden oranssi-mustissa.

... Näytä »
Romahdus toisella jaksolla
19.08.2020

SJK-junioreiden nousuhaaveet saivat kohtalaisen kovan ja kivuliaan kolauksen Palosaaren kentällä, Vaasassa. Kotijoukkue Kungliga Wasa CF nimittäin pisti sellaisen myllyn päälle ottelun toisella jaksolla, ettei vierailla sitten ollut mitään jakoa.

 

... Näytä »
Jo yli 100 tyttöpelaajaa ensi kaudeksi
19.08.2020

SJK-juniorit ilmoitti aiemmin tänä vuonna aloittavansa tyttöjalkapallon seurassa kaudella 2021, eli käytännössä marraskuussa 2020. Edelleen käynnissä oleva ilmoittautuminen avattiin elokuun alussa.

 

Tähän mennessä tulleiden ilmoittautumisten perusteella seurassa tulee pelaamaan ... Näytä »

16 vuotta takaperin...
19.08.2020

Seinäjoen Keskuskentällä pelattiin 16 vuotta sitten Kakkosen paikallismatsi Törnävän Pallo-55:n ja Lapuan Virkiän välillä. Kotijoukkue pystyi ottamaan helpottavan voiton nykyisestä yhteistyöseurastaan numeroin 3-0 (2-0).

 

Kausi ei ollut ihan sitä, ... Näytä »

Kolmas ilta Prunttimäessä
18.08.2020

Tiistai-ilta tarjosi jälleen lempeää suvisäätä Prunttimäessä, missä pelattiin Seinäjoen energialiigan kolmas pelipäivä hienoissa olosuhteissa. Väkeä oli jälleen melkomoisen valtavasti. Kiitos kaikille paikalle saapuneille.

 

Jos nyt mitään indikaatioita lasten tekemisestä ... Näytä »

Tytöille vieraista pinna
18.08.2020

SJK-junioreiden toistaiseksi ainoa tyttöjoukkue, nollakutoset, kävi pelaamassa tiukan väännön Lapualla Kiviristin kentällä Virkiän poikia vastaan P13-ikäluokan Kolmosessa. Sarjataulukossa tyttöjen kannassa oleva kotijoukkue joutui tyytymään tasapeliin.

 

Loppunumerotkin kertovat tiukasta ottelusta, ... Näytä »

Viilausta P15 otteluihin
18.08.2020

Tulevan viikonlopun otteluihin on tullut hienoista viilausta SJK-junioreiden P15-ikäluokan kohdalle. Viikonlopuksi oli merkitty kaksi ottelua Liiga Pohjoisessa, mutta luvassa on ainoastaan yksi kamppailu.

 

Sunnuntaina piti kohdattaman myös JIPPO/LehPa YJ, ... Näytä »

Farthing hyvästeli maalilla
18.08.2020

Elettiin vuoden 1996 elokuun 18. päivää 24 vuotta sitten kun Törnävän Pallo-55 kohtasi Seinäjoen Keskuskentällä viime kaudella Suomen Mestaruuden voittaneen Kuopion Palloseuran Ykkösen Pohjoislohkon ottelussa.

 

TP-55 pelasi tuolloin Keith ... Näytä »

Ajoissa paikalle Prunttimäkeen
18.08.2020

Tänään on jälleen jo 45. kertaa pelattavan Seinäjoen Energialiigan pelipäivä Prunttimäessä ja ainakin aamutuimaan sää vaikuttaa kerrassaan uskomattoman upealta.

 

Muutama sana kuitenkin illan peleihin saapuville perheille ja katsojille. Prunttimäki ... Näytä »

Vedenjakajalla Palosaarella
18.08.2020

Keskiviikkoiltana SJK-junioreiden miesten joukkue on melkoisella vedenjakajalla. Joukkue kohtaa Vaasassa, Palosaaren kentällä, Suomen Palloliiton Läntisen alueen Nelosen Lohko C1:n kärkikamppailussa sarjassa toisena olevan Kungliga Wasa CF:n.

 

Kokeneet vaasalaiset ovat ... Näytä »

Hurjat maalijuhlat Kauhavalla
17.08.2020

Kauhavan Kanuuna/Norrvalla FF YJ ja SJK-juniorit onnistuivat järjestämään melkoiset maalijuhlat Kauhavalla pelatussa P14-ikäluokan Kakkosen ottelussa. Tauolla johtanut kotijoukkue joutui tyytymään tasapeliin sarjajohtajan kanssa lopulta numeroin 5-5 (1-0).

 

Tiukan ja ... Näytä »

Paljon enemmän kuin vain seura
17.08.2020

Suomen Palloliiton nettivuilta löytyy tänään julkaistu aivan erinomainen erkko Meren kirjoittama kolumni aiheesta "Paljon enemmän kuin vain seura". Tälle voisi antaa todella vahvan lukusuosituksen.

 

Meri on jutellut Gnistanissa, Tampereen ... Näytä »

Junnut Vierumäellä
17.08.2020

SJK-junioreiden 2009-syntyneiden ikäluokka oli viikonloppuna Vierumäellä lahtelaisen FC Kuusysin järjestämässä turnauksessa kolmen peliryhmän voimin. Peräti 34 poikaa oli mukana reissussa, joten mahtavaa kokemusta kertyi todella isolle osalle koko ikäluokkaa.

 

... Näytä »
Ventin verran matseja tulossa
17.08.2020

Uusi viikko ja uudet kujeet. Tällä viikolla SJK-yhteisön joukkueet pelaavat ventin verran matseja, eli 21 kappaletta. Peliviikko alkaa jo tänään, mutta kotikentällä joukkueita on nähtävissä vasta perjantaina.

 

Perjantaina kirsikkana ... Näytä »

Vieraat veivät Raviskalla
13.08.2020

SJK-juniorit pelasivat ihan hyvän ensimmäisen puoliajan P12-ikäluokan Kakkosen matsissa vierailevaa Isko-Jungsund BK:ta vastaan nousten heti toisen puoliajan alussa tasoihin. Sitten vieraat menivät menojaan.

 

Vaikka vierasjoukkue ottikin pisteet numeroin 5-1 ... Näytä »

Tytöille makea vierasvoitto
13.08.2020

SJK-junioreiden tämän hetken ainoa tyttöjoukkue haki makean vierasvoiton pelattuaan Vaasan monitmoimiviheriöllä IFK Vasaa vastaan P13-ikäluokan Kolmosen matsissa.

 

Pisteet lähtivät mukaan komeasti Härmän Liikenten SJK-bussin matkassa numeroin 3-1 (1-1) matsin ... Näytä »

Rutiinivoitto Ponnistuksesta
12.08.2020

SJK-juniorit jatkaa edelleen Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen Lohko C1:n kärjessä. Lapuan Ponnistus kaatui Keskuskentällä lopulta selvin 5-1 (2-0) -numeroin.

 

Ottelu oli ensimmäisen puoliajan osalta selkeää kotijoukkueen dominointia. Vieraiden ... Näytä »

Kuvia Seinäjoen Energialiigasta
11.08.2020

Tiistai ilta tarjoili Prunttimäessä koronakauden 2020 toisen Seinäjoen Energialiigassa. Hieno ja upea elokuinen kesäilta oli kerännyt tällöäkin kertaa kenttien laidoille valtavasti väkeä ja naperoillakin näytti olevan ihan yhtä hauskaa kentillä ... Näytä »

Kärkiryhmä Ponnistuksen kimppuun
11.08.2020

Huomenna keskiviikkona pelataan Seinäjoen Keskuskentällä Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen lohko C1:n matsi, jossa sarjaa johtava SJK-juniorit saa vieraakseen Lapuan Ponnistuksen.

 

Ponnistus on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla viisi kerättyään ... Näytä »

Hakala joukkueensa paras Eerikkilässä
11.08.2020

Viikonloppuna pelattiin Eerikkilän Urheiluopistolla Huuhkajaturnaus, jossa mukana oli SJK-junioreista peräti yhdeksän pelaajaa ja valmentaja Arttu Aromaa.

 

Pojat edustivat maajoukkuepelaajien mukaan nimetyistä joukkueista Huuhkajien kipparin mukaan nimettyä Team Sparvia. Tulokset ... Näytä »

Seinäjoen Energia muisti Tiikereitä
10.08.2020

SJK-junioreiden merkittävän yhteistyökumppanin, Seinäjoen Energian, viestintäpäällikkö Teija Ahtiainen kävi moikkaamassa seuran erityisliikuntaryhmä Tiikereitä illalla joukkueen treeneissä Harjoituskentällä.

 

Seinäjoen Energia muisti joukkuetta ja yhtiön asiakaslehteen on myös tulossa juttua Tiikereiden ... Näytä »

Tyttöjoukkue pommitti tusinan
10.08.2020

SJK-junioreiden nollakutosten tyttöjoukkue pommitti täyden tusinan maaleja P13-ikäluokan Kolmosen ottelussa Jurva-70:ä vastaan Nurmon Pallonurmella.

 

Ottelun loppunumerot merkittiin aikakirjoihin tyttärille peräti 12-1 (6-0). Peli oli seitsemäs tytöille tässä sarjassa ja ... Näytä »

Rauhallisempi peliviikko edessä
10.08.2020

Jos oli viime viikko tämän koronan raateleman kauden kiireisin tähän mennessä, nyt pelataan hiukan väljemmin tällä viikolla. Otteluita SJK-perheen eri joukkueille kertyy hiukan vajaat 20 matsia. Kotipelejä on tarjolla kuitenkin ... Näytä »

P13 menestyi Jeppiksessä
10.08.2020

Viikonloppuna pelattiin Pietarsaaressa P13-ikäluokan Liiga Pohjoisen turnaus, jossa SJK-junioreiden ryhmä kohtasi kaksi joukkuetta Jyväskylän seudulta.

 

Päivän ensimmäisessä koitoksessa vastassa oli Komeetat. SJK-juniorit voitti tiukan kamppailun Lassi Rintamäen viimeistelemällä maalilla ... Näytä »

Tytöille tappiot Jyväskylässä
10.08.2020

SJK-junioreiden nollakutoset tytöt pelasivat sunnuntaina Liiga Pohjoisen otteluita Jyväskylässä kahden matsin verran. Reissulta ei valitettavasti ollut tuliaisina kuin pelikokemusta, sillä saldoksi muodostui kaksi tappiota.

 

Päivän ensimmäisessä ottelussa Palokan Riento ... Näytä »

Turnaus OmaSP Stadionilla
07.08.2020

SJK-juniorit F9 (2011 syntyneet) järjestää oman pelitapahtuman OmaSP:llä tulevana lauantaina. Turnauksessa ovat isäntien lisäksi mukana naapuriseura Sepsi-78, Ylöjärven Ilves, porilainen FC Jazz ja Lapuan Virkiä.

 

Turnauksessa pelataan pelejä kolmella ... Näytä »

Huuhkajaturnaus käyntiin
06.08.2020

Eerikkilän Urheiluopistolla pelattava nollakutosten Huuhkajaturnaus lähti käyntiin tänään. SJK-junioreiden pelaajista peräti yhdeksän pelaajaa ja valmentaja Arttu Aromaa ovat mukana turnauksessa, jossa Suomen parhaat ikäluokan pelaajat ovat maajoukkuevalmentajien tarkkailevien silmien alla.

... Näytä »
Kärkipaikka hallussa edelleen
06.08.2020

SJK-juniorit otti viidennen peräkkäisen voittonsa Suomen Palloliiton Läntisen alueen Nelosen lohko C1:ssä kaadettuaan vieraskentällä Närpes Kraft/2:n selvin lukemin. Kolme pistettä lähti Närpiön Keskuskentältä mukaan numeroin 4-1 (2-1).

 

Vaikka kotijoukkue ... Näytä »

SJK-juniorit infosivat tyttöfutiksesta
06.08.2020

SJK-juniorit pitivät torstaina 6.8. Elinkeinotalolla infotilaisuuden tyttöfutiksesta. Paikalla oli n. 50 henkilöä. Tilaisuuden aluksi puheenjohtaja Jukka Saarijärvi taustoitti Seinäjokelaisen tyttöfutiksen historiaa ja muistutti myös, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, ... Näytä »

Terolle 100 matsia täyteen
05.08.2020

Täksi kaudeksi vihdoin ja viimein Seinäjoen Jalkapallokerhon vahvuuteen liittynyt Tero Mäntylä sai tänään täyteen 100 pelattua Veikkausliigan ottelua. Ihan hyvä saldo oman kylän pojalle.

 

Tero on urallaan edustanut Suomessa ... Näytä »

Melkoisen makea piste mestareilta
05.08.2020

Seinäjoen Jalkapallokerho rypisti erittäin makoisan pisteen hallitsevalta Suomen Mestarilta, Kuopion Palloseuralta, Veikkausliigan sangen hyvätasoisessa matsissa keskiviikkoiltana kotikentällään OmaSp Stadionilla.

 

Loppunumerot kirjattiin 1-1 (0-0) vieraiden mentyä Petteri Pennasen osumalla johtoon. ... Näytä »

Voitolla sarjan kärkeen
05.08.2020

SJK-junioreiden nollakutoset ottivat kolme pinnaa Kauhajoen Karhulta Suomen Palloliiton P14-ikäluokan Kakkosen matsissa lukemin 4-3 (3-1). Voitto tarkoitti sitä, että joukkue siirtyi myös sarjan kärkipaikalle.

Ottelu vähintään värikäs, sillä maalijuhlat alkoivat ... Näytä »

Pistejahtiin Närpiöön
05.08.2020

SJK-junioreiden Nelosta johtava joukkue matkustaa huomenna Närpiöön kohtaamaan Närpes Kraft/2:n ottelussa, josta olisi aivan ehdottomasti otettava voitto ja näin säilytettävä Suomen Palloliiton Nelosen Lohko C1:n kärkipaikka.

 

Sarjassa kahdeksantena oleva ... Näytä »

Ensimmäinen pelipäivä
04.08.2020

Vihdoinkin saatiin käyntiin myös Seinäjoen Energialiiga. Tuntui siltä, että on sitä odotettukin. Nyt 45. kerran pelattava seuran oma juniorisarja joutui toukokuusta telakalle koronaepidemian vuoksi, mutta nyt pelit saatiin käyntiin.

 

... Näytä »
Torstaina tyttöfutisinfoa
04.08.2020

Kuten useampaan otteeseen on jo monissa eri kanavissa uutisoitu, SJK-junioreiden tyttöfutistoiminta alkaa marraskuussa 2020. Ilmoittautuminen on alkanut viime lauantaina jaon lähtenyt käyntiin kerrassaan erinomaisesti.

 

Nyt haluamme seurana järjestää kaikille ... Näytä »

Viikko alkoi Raviskalla
03.08.2020

SJK-junioreiden kiireinen viikko junioripalloilussa alkoi Seinäjoen Raviradan nurmella. Seinäjoelle olivat saapuneet yhteistyöseura Alahärmän Kisan ja Kauhavan Kanuunoiden joukkueet pelaamaan P9-ikäluokan Kakkosen pelejä.

 

Vauhdikkaissa matseissa joukkueet tekivät maaleja ja pelaamisen ... Näytä »

Kiireisin viikko tähän mennessä
03.08.2020

Koko SJK-perheen alkava viikko on kiireisin tällä koronaviruksen runtelemalla kaudella. Otteluita pelataan yli 40 ja sen lisäksi tiistaina starttaa Seinäjoen Energialiiga Prunttimäessä perheen pienimpien päästessä vihdoinkin pelien pariin.

 

Seinäjoella ... Näytä »

Honkolan pilkuilla voitto
03.08.2020

SJK-junioreiden taival Liiga Pohjoisen kamppailuissa jatkui Pietarsaaressa voitollisesti P15-ikäluokassa paikallista FF Jaroa vastaan. Vaikka kotijoukkue meni ottelussa johtoon, käänsi SJK-juniorit pelin lopulta.

 

Kotijoukkueen mentyä vartin jälkeen johtoon Elias Kuusisto ... Näytä »

Seinäjoen Energialiiga starttaa
03.08.2020

Huomenna on sitten se päivä, kun Prunttimäen viheriöt täyttyvät seinäjokelaisen jalkapalloperheen nuorimmista harrastajista ja Seinäjoen Energialiiga saadaan vihdoin ja viimein käyntiin.

 

Yleensä jo toukokuussa startannut Seinäjoen Energialiiga käynnistyy nyt ... Näytä »

Akatemialta komea nousu
02.08.2020

Sunnuntaina pelatussa Miesten Ykkösen ottelussa nähtiin SJK Akatemialta komea nousu 2-2 (0-2) -tasapeliin. Voittokaan ei olisi ollut oikeusmurha, sillä vain sysimusta ottelun alun kolmeminuuttinen jäi kaivelemaan kotijoukkueen leirissä.

 

Toisella ... Näytä »

Kuvia liigamatsista
01.08.2020

Seinäjoen Jalkapallokerho nousi 1-1 (0-0) -tasapeliin valkeakoskelaista FC Hakaa vastaan OmaSp Stadionilla lauantaina kiivaan takaa-ajon jälkeen. Tasaisessa ottelussa kotijoukkueen sankariksi nousi Ariel "Tuco" Nguekam iskemällä pallon voimalla verkkoon kamppailun 77. ... Näytä »

Tärkeää infoa tyttöfutiksesta
31.07.2020

Ilmoittatutuminen SJK-junioreiden tyttöjalkapallojoukkueisiin alkaa huomenna 1. elokuuta seuran nettisivujen kautta. Itse toiminta SJK-junioreiden väreissä starttaa marraskuussa, jolloin myös tyttöjen treenit alkavat.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen kannattaa ... Näytä »

Yhdeksän poikaa Eerikkilään
31.07.2020

SJK-junioreiden nollakutosista on valittu peräti yhdeksän poikaa mukaan Eerikkilän Urheiluopistolla 6.-9. elokuuta pelattavaan vuoden 2020 Huuhkajaturnaukseen, jossa mukana on 12 joukkueellista ikäluokan pelaajia.

 

Pelaajat on jaettu maajoukkuemiesten mukaan nimettyihin ... Näytä »

Piikkipaikka takaisin vierasvoitolla
29.07.2020

SJK-juniorit kaatoi selvin numeroin vielä viime kaudella Kolmosessa pelanneen Iskmo-Jungsund BK:n Mustasaaren Keskuskentällä keskiviikkoiltana ottaen takaisin Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen Lohko C1:n piikkipaikan.

 

Numerot kirjattiin vahvan pelin pelanneelle ... Näytä »

Makoisa avausvoitto
29.07.2020

SJK-junioreiden P13-ikäluokan Kakkosessa pelaavat nollakasit ottivat kerrassaan makoisan avausvoiton aivan erinomaisella esityksellä IFK Vasan vuotta vanhemmista pojista Kyrkösjärven tekonurmella.

 

Sarjan kärkiryhmään kuuluva VIFK oli isokokoisempi ja selkeästi fyysisempi ryhmä, ... Näytä »

Vieraisille vie tie
28.07.2020

SJK-junioreiden reitti vie huomenna Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen Lohko C1:ssä Mustasaaren Keskuskentälle. Siellä vastaan asettuu Iskmo-Jungsund BK, jota ei aikaisemmin ole sarjamatseissa taidettu kohdatakaan.

 

Ennakkoon tämä kamppailu on ... Näytä »

Tytöiltä tyrmäys KuRylle
27.07.2020

SJK-junioreiden tämän hetken ainoa tyttöjoukkue, nollakutoset, antoivat tyrmäävää kyytiä Kurikan Ryhdin Pojille P13-ikäluokan Kolmosen ottelussa Nurmon Pallonurmella. Ihan kaikkien pirtaan ei tuntunut sopivan, että tytöt olivat selvästi poikia parempia, sillä ... Näytä »

SJK-yhteisöllä paljon pelejä
27.07.2020

Alkava viikko tarjoaa SJK-yhteisön seuraajille jälleen varsin mukavasti katseltavaa alkavalla viikolla. Kotikentillä pelataan seitsemän ottelu ja vieraissakin kuudesti. Yhteensä siis katseltavaa on 13 matsin verran.

 

Jos oikein kovasti kiiruhtaa ... Näytä »

Sunnuntaikin oli kiireinen pelipäivä
27.07.2020

Harvoin on kesäsunnuntaisin pelattu niin tiiviiseen tahtiin kuin eilen. Luonnollisestikin tämä johtuu koronaepidemian kiristämästä tahdista juniorisarjoissakin.

 

P11-ikäluokan Kakkosen turnauksessa Kyrkösjärven tekonurmella olivat mukana Sepsi-78, Seinäjoen Sisu ja SJK-juniorit parilla ... Näytä »

Monta matsia ja muutama kuva
25.07.2020

Eilinen sateinen ja tuulinen perjantai oli melko poikkeuksellinen päivä junnuille. Harvoin nimittäin perjantai-iltana pelataan niin paljon kuin eilen. No, syynähän on tietenkin koronavirus, joka on siirtänyt ja muokannut kautta melkoisesti.

... Näytä »
Jäätävä esitys hyisessä säässä
24.07.2020

SJK-juniorit YJ tarjoili melkoista hypotermiaa Prunttimäessä vierailleelle Kokkola YJ:lle pommittamalla Liiga Pohjoisen avauspelissään 7-1 (5-0) -voiton erittäin vakuuttavan esityksen jälkeen. Vierailija joutui totaalisesti statistin osaan, eikä se ottelun loppua kohti ... Näytä »

Sähkärifutaajille pelipaidat
24.07.2020

Jokseenkin vuosi sitten SJK-junioreissa aloittaneet sähköpyörätuolifutaajat saivat tänään perjantaina omat pelipaidat. Seuran pitkäaikainen yhteistyökumppani SEVAS Kodit lahjoitti joukkueelle omat nutut. Yhteistyökumppanin puolesta paikalla oli Sevas Kodit Oy:n yhteyspäällikkö Maarit Pitkäkangas.

... Näytä »
Uusi grilli Törnävälle
24.07.2020

Törnävällä, vastapäätä S-Marketia, on toiminut vuosikymmeniä seuran Pallo-Kioski. Sen jälkeen, kun seura päätti luopua kioskitoiminnasta, tiloissa toimi pitkään seuran entisen pelaajan, Vesa Kivimäen, jatkamana kioski. "Verpen" lopetettua kioskin pidon, on ... Näytä »

Kolmen matsin ilta
23.07.2020

SJK-junioreita oli illan peleissä tulessa kolme joukkuetta kolmessa eri matsissa. P9-ikäluokan pelejä pelattiin Keskuskentän viereisellä Harjoituskentällä, jonne vastustajiksi olivat saapuneet Soinin Palloseuran ja Lappajärven Veikkojen joukkueet. Pikkupäässä ei tuloksia ylös ... Näytä »

Kuvagalleria murskavoitosta
22.07.2020

SJK-juniorit otti murskavoiton Vaasan Palloseuran nollakaseista Kyrkösjärven tekonurmella P12-ikäluokan Kakkosen matsissa pommitettuaan täyden tusinan maaleja 12-2 (4-1) -voitossa.

 

Itse asiassa voitto oli tälle SJK-junioreiden joukkueelle ensimmäinen täsä sarjassa ja ... Näytä »

Voitolla sarjan kärkeen
22.07.2020

SJK-juniorit siirtyi Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen Lohko C1:n kärkipaikalle kaadettuaan sarjaa puhtaalla pelillä johtaneen Lapuan Virkiän vieraskentällä keskiviikkoiltana.

 

Voitto irtosi numeroin 3-1 (0-0) pelin oltua vielä tauolla tasoissa. ... Näytä »

Pojille voittoja - tytöille tappio
22.07.2020

Eilisen päivän kolme ottelua tuottivat saldoksi sekä kaksi voittoa, että tappion. Evijärvellä Alahärmän Kisan poikia vastaan P13-ikäluokan Kolmosessa pelannut SJK-junioreiden tyttöjoukkue kärsi harmittavan niukan tappion Alahärmän Kisalle lukemin 5-4 (2-1).

... Näytä »
Samat pelaajapolut tytöille ja pojille
22.07.2020

Ilmoittautuminen SJK:n tyttöjoukkueisiin alkaa elokuussa 2020. SJK-juniorit perustaa useita uusia joukkueita tytöille ja jatkossa kaikille pyritään tarjoamaan yhtäläiset mahdollisuudet kehittyä sekä harrastaa jalkapalloa SJK:n pelaajapolulla. Myös SJK:n jalkapallolukioon otetaan jatkossa ... Näytä »

Seinäjoen Energialiigan sivu päivitetty
21.07.2020

Vaikka Korona-epidemia tekikin tepposensa myös Seinäjoen Energialiigalle, ei sarja kuitenkaan jää pelaamatta tänäkään vuonna. Tämän vuoden sarja ei ole kestoltaan samaa luokkaa kuin aiempina vuosina, mutta kyllä nuoriso silti pelejä ... Näytä »

Pojat Porissa
21.07.2020

SJK-junioreiden F8 2012 pojat saivat kutsun turnaukseen Poriin FC Jazzilta johon osallistuttiin kahden joukkueen, kilpa ja haaste, voimin. Muita osallistujia oli Ilves, P-Iirot ja TUNL. Turnaus pelattiin sunnuntaina 19. heinäkuuta.

... Näytä »
Kympit Vaasassa vieraina
21.07.2020

SJK-junioreiden 2010-syntyneet hakivat peleihin lisää tempoa ja haastetta harkkapeleistä Vaasan Palloseuraa vastaan. Kolme tasaista ryhmää haastoivatkin Vepsua hyvin.

 

Pelurit antoivat kentällä kaikkensa, sillä liikkeellä oltiin sunnuntaina lähes täysin ilman ... Näytä »

Melkoista mukavuutta Kihniöllä
21.07.2020

Maanantai oli melkoista mukavuutta Kihniön Pruukinrannassa, eli SJK-junioreiden omistamassa leirikeskuksessa, jonne saapuivat 2013-syntyneet pelimiehet ja heidän perheitään.

 

Leiripäivä toi elävästi mieleen meneiden vuosien liigarileirit, joilla poikia oli paljon. Paljon ... Näytä »

Nollayseillä mainio leiripäivä
21.07.2020

SJK-junioreiden 09-syntyneet pojat viettivät mainion leiripäivän torstaina. Päivä aloitettiin klo 10 harjoituksilla Kyrkkärin tekonurmella. Varta vasten tilatussa hienossa säässä kelpasi harjoitella teknistä taitoa pallon kanssa. Väliin vedettiin pieni tanssikisa taustalla ... Näytä »

Sarjakärjen luo kyläilemään
21.07.2020

SJK-junioreiden Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen Lohko C1:ssä pelaava joukkue matkustaa Lapualle keskiviikkona kohtaamaan sarjaa johtavan Lapuan Virkiän. Kyseessä on sarjan kärkimatseihin kuuluva ottelu.

 

Kun tällä kaudella sarjalla on ... Näytä »

Paluu arkeen
21.07.2020

SJK-junioreiden eri joukkueiden tauko on takana ja edessä on paluu arkeen. Tällä viikolla seuran eri joukkueet ovat tulessa lähes joka ainoa päivä. Myös Seinäjoella pelattavia matseja on tolkuton määrä.

 

... Näytä »
Kaksi tappiota tytöille
19.07.2020

SJK-junioreiden tyttöjen nollakutosten ottelut T14-ikäluokan Liiga Pohjoisen kotiturnauksessa päättyivät kahteen tappioon. Vastassa olivat Oulun seudulta ensin Oulu Nice Soccer ja toisessa kamppailussa Ajax Sarkkirannan ja Oulunsalon Pallon yhdistelmäjoukkue.

 

Aamupäivän ... Näytä »

Akatemian matsikuvat
18.07.2020

SJK Akatemia jatkoi otteluitaan Ykkösessä kohdattuaan tänään porilaisen Musan Salaman. Vaikka nuoriso pelasi todennäköisesti kauden parhaan pelinsä, veivät kokeneemmat vieraat voiton mukanaan lukemin 2-0 (1-0).

 

Molemmat maalinsa vieraat tekivät ... Näytä »

Tytöillä kotiturnaus
18.07.2020

Parin viikon hiljaiselon jälkeen junioriottelut starttaavat taas. Ensimmäisinä areenalle astuvat SJK-junioreiden nollakutosten ikäluokan tytöt. Huomenna sunnuntaina joukkue nimittäin pelaa Liiga Pohjoisen matseja kotikentällä.

 

Ensimmäinen turnaus pohjoisessa ei sujunut kovinkaan ... Näytä »

Liigamatsin kuvakarkelot
18.07.2020

Seinäjoen Jalkapallokerhon kauden kolmas ottelu Veikkausliigassa tuotti lopulta kauden ensimmäisen tappion. Vierasjoukkue IFK Mariehamn haki pisteet mukaansa saarelle numeroin 2-1 (1-0).

 

Vierasjoukkueen asussa nähtiin parikin tuttua kaveria Akseli Pelvaksen ... Näytä »

Reilut 20 vuotta sitten
11.07.2020

Päivälleen 22 vuotta sitten Seinäjoen Keskuskentällä pelattiin I divisioonan ottelu TP-Seinäjoen ja Pyry Nokian välillä. Tuolloin ei juuri uskallettu edes haaveilla sellaisista olosuhteista, missä nykyisin jalkapalloa Seinäjoella harrastetaan.

 

Kausi ... Näytä »

Kuvasetti Kyrkkäriltä
10.07.2020

Liiga Pohjoinen starttasi SJK-juniorit YJ:n osalta eilen illalla Kyrkösjärven tekonurmella pietarsaarelaista FF Jaroa vastaan. Maalirikkaan kamppailun loppunumerot jäivät kotijoukkueelle yhden osuman verran edullisemmiksi tuloksen oltua 4-3 (4-2).

 

Ottelu oli ... Näytä »

Futiksesta iso hyöty yhteiskunnalle
09.07.2020

UEFA SROI -tutkimuksen mukaan jalkapallon hyöty koko suomalaiselle yhteiskunnalle on huikea. Sen rahalliseksi arvoksi on laskettu peräti 1,24 miljardia euroa vuositasolla. Kuka vielä sanoo, ettei jalkapallo muka olisi tärkeä juttu ... Näytä »

Makea voitto avauksessa
09.07.2020

SJK-junioreiden nollaseiskat ottivat varsin makan voiton FF Jarosta Liiga Pohoisen avausottelussaan Kyrkösjärven tekonurmella torstai-iltana. Ottelusta tuli hieman erikoinen, sillä molemmat joukkueet antoivat vastustajalleen maaleja slekeistä virheistä.

 

Lopulta kotijoukkue teki ... Näytä »

Käys katsomassa Poikkeustila
08.07.2020

Meidän Kerho -videosarjan toinen jakso kantaa nimeä "Poikkeustila".

Jaksossa SJK konsernin talousjohtaja Heikki Leppänen kertoo keväällä 2020 iskeneen koronakriisin vaikutuksista seuraan ja SJK:n selviytymiskeinoista. SJK:n ja OmaSp Stadionin talonmies Vesa ... Näytä »

Viikon ainoa kotimatsi
08.07.2020

Heinäkuun on hiljainen kuukausi, mitä tulee kotiotteluihin. Ennen kuun viimeistä viikkoa pelataan vain yksi kotimatsi, siirretty P13-ikäluokan Liiga Pohjoinen -ottelu pietarsaarelaista FF Jaroa vastaan.

 

Ottelu pelataan huomenna, torstaina 9. ... Näytä »

13 vuotta sitten...
07.07.2020

...juuri tänä samaisena päivänä pelattiin jalkapalloa Seinäjoen Keskuskentällä. Törnävän Pallo-55:n vieraaksi oli saapunut Vöyriltä Norrvalla FF KJakkosen Lohko C:n otteluun. Ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin, joka maistui jopa hiukan voitolta kotijoukkueen ... Näytä »

Ei tuliaisia pohjoisesta
06.07.2020

SJK-junioreiden nollakutosten Liiga Pohjoinen sai mahdollisimman vaatimattoman alun pohjoisen reissulla. Kempeleessä pelatuissa otteluissa saldoksi jäi nolla pistettä ja yksi tehty maali.

 

Ensimmäisessä matsissa Oulun Luistinseura iski voittoon tarvittavan ottelun ... Näytä »

Kympit Vaasassa kolmella ryhmällä
06.07.2020

Myös SJK-junioreiden 2010-syntyneiden ikäluokka oli mukana Vaasassa järjestetyssä Wasa Football Cupissa. Turnaukseen ikäluokka osallistui kolmella joukkueella.

 

Vaasassa oltiin matkassa kolmella tasavahvalla joukkueella hakemassa peliminuutteja ja ... Näytä »

F7 neljällä joukkueella Vaasassa
06.07.2020

SJK-junioreiden F7- ikäluokka osallistui viikonloppuna järjestettyyn Wasa Footballcupiin neljän joukkueen voimin. Edessä oli kolmen päivän turnaus, jossa jokaisena päivänä pelattiin kaksi ottelua.

 

Pelit olivat tasaisia vääntöjä, joissa ei annettu ... Näytä »

Paljon hyviä pelejä
06.07.2020

SJK-junioreiden nollaysit järjestivät sangen onnistuneen turnaustapahtuman OmaSp Stadionilla sunnuntaina. Vieraiksi saapuivat Jyväskylän Jalkapalloklubi, Oulun Luistinseura ja Ylöjärven Ilves. Kaikilla seuroilla oli turnauksessa kaksi joukkuetta, eli pelattiin sekä kilpasarja, että haastesarja.

... Näytä »
Tytöille vain pelikokemusta
05.07.2020

SJK-junioreiden toistaiseksi ainoa tyttöjoukkue, nollakutoset, aloitti Liiga Pohjoisen kahdella ottelulla Vaasan Elisa Stadionilla. Reissulta jäi tuliaisiksi oikeastaan vain pelikokemusta, sillä kaksi ensimmäistä matsia sarjassa toivat tilille kaksi tappiota ilman osumia.

... Näytä »
Kuvat Ykkösen matsista
04.07.2020

Miesten Ykkönen jatkui SJK Akatemian osalta toisella peräkkäisellä kotiottelulla. Nyt vastassa oli oletettavasti sarjan parempaan puoliskoon kuuluvaa FC KTP OmaSp Stadionilla. Tulos oli tismalleen sama kuin sarjan avauspelissä Ekenäs IF:ää ... Näytä »

Kympit vahvoina - tytöille tappio
03.07.2020

SJK-junioreiden 2010 syntyneet, jotka pelaavat myös vuotta vanhempien sarjassa olivat vahvoja kotikentällään piirisarjan otteluissa kohdatessaan Kauhavan Kanuunoiden punaisen joukkueen ja Kauhajoen Karhun sinisen yhdistelmän.

 

Kympit kaatoivat Kanuunat 2-0 ja ... Näytä »

Kuvat nuoren SJK:n avausvoitosta
02.07.2020

Sangen nuorella kokoonpanolla Veikkausliigan avauskierroksella Turun Palloseuran kotikentällään kohdannut Seinäjoen Jalkapallokerho otti maukkaan 1-0 (1-0) -voiton. Kolmeen pinnaan oikeuttaneen osuman iski, ehkä hiukan ironisestikin, viime kaudella TPS:aa edustanut Matej Hradecky.

... Näytä »
Tyttöfutispalaverissa hyviä mietteitä
01.07.2020

Kuten jo aiemmin on tiedotettu. SJK-juniorit starttaa ensi kaudella tyttöjalkapallon. Seura on todella vakavissaan tyttöjalkapallon kehittämisen kanssa ja valmistautuu tulevaan huolellisesti. Seuraväkeä on jo ollut mukana Palloliiton nais- ja tyttöjalkapallopalavereissa ... Näytä »

Poikkeusajan järjestelyt SJK:n kotiotteluissa
01.07.2020

Pitkän koronakevään jälkeen Seinäjoella ollaan valmiita jalkapallokauden avaukseen. Yhä voimassa olevat viranomaisrajoitukset tulevat kuitenkin vaikuttamaan Seinäjoen Jalkapallokerhon ottelutapahtumiin.

 

Osoitteessa https://sjk.fi/uutiset/poikkeusajan-jarjestelyt-veikkausliigan-otteluissa/ kattava info poikkeusolosuhteiden vaikutuksista keskiviikkona 1.7.2020 alkavaan Veikkausliiga-kauteen. Nämä ... Näytä »

Kuvia junnuista ja äijistäkin
01.07.2020

Eilen tiistaina pelattiin paitsi tuo aiemmin mainittu Nelosen ottelu Keskuskentällä, myös Seinäjoen Ravikeskuksen nurmella junnupelejä P10-ikäluokan Kakkosessa. SJK-junioreit ja Seinäjoen Sisu ottivat siellä mittaa toisistaan kumpikin kahden joukkueen voimin.

 

... Näytä »
Toinen peräkkäinen kotivoitto
30.06.2020

SJK-juniorit otti toisen peräkkäisen kotivoittonsa kaadettuaan VPS J:n Suomen Palloliiton Läntisen alueen Nelosen C1-lohkossa. Pitkään maalittomana edennyt ottelu ratkesi lopulta toisen puoliajan alkupuolella ja näin lukemat merkittiin kirjoihin ja kansiin ... Näytä »

Nelosessa toinen kotipeli
29.06.2020

Suomen Palloliiton Läntisen alueen Nelosen Lohko C1:n kolmannen kierroksen ottelu pelataan tiistaina Seinäjoen Keskuskentällä SJK-junioreiden ja VPS Junioreiden välillä.

 

Kun tuo matsi on saatu pelattua ei SJK-junioreilla sitten enää ... Näytä »

Viikon laaja matsikattaus
29.06.2020

Alkavalla viikolla pelataan siten melko tiheään. SJK-junioreiden ja SJK:n joukkueet pelaavat pelkästään kotikentilläänkin noin 15 ottelua, eli katseltavaa riittää jokaiseen makuun. Tulessa ovat junnujen lisäksi niin Veikkausliigan starttaava SJK, Ykkösessä ... Näytä »

Kuvia Akatemian avauksesta
28.06.2020

Seinäjoen Jalkapallokerhon Miesten Ykkösessä pelaava SJK Akatemia aloitti kautensa kotiottelulla tammisaarelaista Ekenäs IF:a vastaan OmaSp Stadionin helteessä. Avaus ei mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan ja osumia tuli paitsi tuloksen valossa, myös ... Näytä »

Perjantaina vain harkkamatseja
27.06.2020

Torstaina pelattiin yhteensä kolme matsia, jotka kaikki kotikentillä. Sen sijaan perjantaina ei virallisia pelejä pelattu lainkaan, mutta treenimatseja nähtiin SJK-junioreiden ja VPS junioreiden toimesta Prunttimäessä. Tänään lauantaina ei liioin junnupuolen ... Näytä »

Keskuskentän kuvasetti
25.06.2020

Eilen pelatun Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen Lohko C1:n ottelun SJK-juniorit v IF Hoppet kuvagalleria löytyy nyt seuran kuvagalleriasivuilta.

 

Matsinhan SJK-juniorit voitti kohtalaisen tyrmäävällä toisen puoliajan näytöksellä peräti 8-1 ... Näytä »

Honsun suojateille voitto
25.06.2020

Seuran kasvatin, Jani Honkavaaran eli puhekielessä "Honsun", suojatit pelasivat eilen OmaSp Stadionilla viimeisen treenimatsinsa ennen viikon kuluttua starttaavaa Veikkausliigaa.

 

Kenraaliharjoitus sujui voitokkaasti, sillä vieraaksi saapunut Rovaniemen Palloseura oli kohtalaisen ... Näytä »

Iloinen tulitus Keskarilla
24.06.2020

Jos viime viikon avausmatsi Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen C1 -lohkossa ei ihan mennyt tuubiin ja tuliaisina Vaasasta oli vain piste, tänään SJK-juniorit pisti asiat järjestykseen murjomalla Vaasan kupeesta tulevan ... Näytä »

Kotiottelut käyntiin Keskarilla
23.06.2020

Suomen Palloliiton Läntisen Alueen C1 Nelonen starttasi viime viikolla SJK-junioreiden toimesta vierastasapelillä ABC/Strömsötä vastaan. Nyt päästään myös tekoihin kotikentällä, kun Keskuskentän avaukseen huomenna saapuu IF Hoppet Vaasan kupeesta, Helsingbystä.

 

... Näytä »
Romahdus toisella puoliajalla
23.06.2020

SJK-junioreiden nollakutosten erinomainen esitys viikko takaperin oli vain kaukauinen muisto eilen illalla Linnanpuiston kentällä. Nyt tuli ihan kohtuullisen maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen semmoista kyytiä, että heikkomielistä olisi hirvittänyt.

 

WFA/VIFK ... Näytä »

Kotipelejä neljänä päivänä
22.06.2020

Juhannuksen jälkeinen helleviikko starttaa tänään maanantaina SJK-junioreiden osalta yhdellä ainokaisella matsilla. Se pelataan kotikentällä, eli Linnanpuiston nurmialustalla.

 

Ottelussa ovat vastakkain nollakutosten joukkueet P14 Kakkosen ottelussa, johon vieraaksi saapuu WFA/VIFK ... Näytä »

Kuusi junnumatsia vieraissa
19.06.2020

Juhannusaatonaattona SJK-junioreiden joukkueet olivat tien päällä. P11-ikäluokan Kakkosen pelejä pelattiin Alavudella legendaarisella Aseman kentällä. Sen lisäksi P13 ikäluokan Kakkosen pelit käytiin pelaamassa Ilmajoella ja Närpiössä.

 

Närpiössä toisen polven pelimiehet ... Näytä »

Kausi starttasi tasapelillä
18.06.2020

SJK-juniorit aloitti kautensa Suomen Palloliiton Länsi-Suomen Alueen Nelosessa vierasottelulla vaasalaista ABC/Strömsötä vastaan. Aivan kuten viime kaudellakin, myös tällä erää pisteet jaettiin. Nyt numerot kirjattiin 1-1 (1-0).

 

Vaikka vieraskentällä tasapeli ... Näytä »

Kuvia VPS:n kaadosta
18.06.2020

Seinäjoen Jalkapallokerhon Veikkausliigan starttiin valmistautuvat ryhmä kaatoi harjoitusottelussa Ykköseen viime kauden päätteeksi pudonneen Vaasan Palloseuran melko helposti OmaSp Stadionilla. Loppunumerot 3-0 imartelevat enemmän ehkä vieraita, sillä kotijoukkue oli selvästi tekemisessään ... Näytä »

Puolet voittoja eilen
18.06.2020

SJK-junioreiden joukkueista nähtiin Raviradan nurmella sekä P10-ikäluokan ryhmät Kakkosen peleissä, että P9-ikäluokan joukkueet samalla sarjatasolla. Kympeillä oli vastassa Sepsi-78 ja kaseilla Virkiä

 

P9-sarjassa pojat kaatoivat Virkiä kaikissa pelaamissaan neljässä ... Näytä »

SJK-j matkaa Vaasaan
17.06.2020

SJK-junioreiden miesten Nelosessa pelaava joukkue starttaa kautensa huomenna torstaina Vaasassa. Joukkue kohtaa Vaskiluodon kentällä ABC/Strömsön. Matsi on kummallekin kauden ensimmäinen koitos. Osa lohkon joukkueista ehtikin jo aloittaa kautensa, joka pelataan ... Näytä »

Tiistaina nähtiin maaleja
17.06.2020

Tiistain neljä junioriottelua tarjosivat maaleja varsin runsaasti. Raviskan kotikentällä pelattiin P12-ikäluokan ottelut niin Kolmosessa kuin Nelosessakin. Molemmista otteluista SJK-juniorit selvisi voittajana. Kolmosessa kaatui yhteistyöseura Laihian Luja 7-4 ja Nelosessa Ilmajoen ... Näytä »

Jalkapallokoulu pyörii
17.06.2020

SJK-junioreiden järjestämä jalkapallokoulu starttasi maanantaina OmaSp Stadionin loistavissa olosuhteissa seuran ammattitaitoisten valmentajien vetämänä. Kun siihen lisätään vielä kerrassaan huikea kesäsää, kaikki on kunnossa.

 

Alkuviikon, eli maanantain ja tiistain, osallistujat ... Näytä »

P14 matsin highlights-pätkä
16.06.2020

Aina ajoittain joukkueet pistävät kasaan omia highlightsejaan otteluistaan. Niin nytkin ja mukavaahan se on. SJK-juniorit haki ison voiton FC Ylivieskaa vastaan vieraista ja videolle tarttui vajaan vartin verran ottelun kohokohtia.

... Näytä »
Viikko alkoi voitolla ja tappiolla
16.06.2020

SJK-junioreiden juhannusviikko alkoi vierastappiolla ja reippaalla kotivoitolla P14-ikäluokan Kakkosen ottelussa yhteistyöseura Laihian Lujaa vastaan Linnanpuistossa. Kotijoukkue tuhlaili 10-2 -voitosta huolimatta toisen mokoman maalipaikkoja ollen tällä kertaa selvästi parempi joukkue.

 

... Näytä »
Juhannusviikon matsit
15.06.2020

Vaikka mittumaari syöksyykin uskomattoman upean kesäsään säestämänä silmille ihan juuri, pelataan tällä viikolla vielä melkomoinen määrä SJK-junioreiden otteluita niin kotikentillä kuin vieraissakin. Viikon ottelumäärä on peräti 23 kappaletta, eli kyllä ... Näytä »

Kaksi voittoa karsinnoissa
13.06.2020

Lauantai oli erinomaisen mainio päivä SJK-junioreiden joukkueille Liiga Pohjoisen karsintaotteluissa. Vieraskentällä nähtiin jopa junioritasolla melko poikkeuksellinen teurastus, kun SJK kaatoi FC Ylivieskan P14-ikäluokan karsinnassa peräti 15-0. Aleksi Naamanka pommitti ottelussa ... Näytä »

10 vuotta sitten tänä päivänä...
12.06.2020

...pelattiin myös pelejä. TP-55:n nollaykköset vierailivat tuolloin Ilmajoella Laitumen kentällä, missä vastaan asettuivat Ilmajoen Kisailijoiden ja JPK:n joukkueet.

 

Pelit sujuivat nuorisolta mukavasti. Yhteensä kaksi joukkuetta pelasi neljä matsia, joista ... Näytä »

Kaksi voittoa torstaille
12.06.2020

SJK-junioreiden tyttöjoukkue otti mittaa FC Kiiston pojista P13-ikäluokan Kolmosen ottelussa Kyrkösjärven tekonurmella samaan aikaan kun viereisellä kentällä SJK- YJ/2 kohtasi puolestaan saman ikäluokan Kakkosen matsissa Norrvalla FF:n.

 

Matsit sujuivat ... Näytä »

Snadikerhon Kyösti Vaismaa videolla
11.06.2020

Uutena tuttavuutena Snadikerhon valmennukseen tälle kaudelle liittynyt Kyösti Vaismaa saa hienosti nuoret palloilijanalut mukaansa 2016-syntyneiden ryhmässä. Ryhmään mahtuu edelleen sekä pelaajia, että toimijoita. Kannattaa ehdottomasti kuunnella, mitä sanottavaa Kytöstillä on ... Näytä »

Kuvia Kyrkkäriltä
11.06.2020

Keskiviikkoiltana Kyrkösjärven tekonurmella pelattiin samanaikaisesti kaksi matsia. P12 Nelosen pelissä SJK-juniorit oli saanut vastaansa Sporting Kristinan ja P13 Kakkosen pelissä vieraina oli Ilmajoen Kisailijat.

 

Molemmissa otteluissa vierasjoukkueet olivat tällä ... Näytä »

Viikon kotimatsit
09.06.2020

SJK-junioreiden sarjakausi alkoi eilen Kauhajoella pelatulla matsilla P12-ikäluokan Kolmosessa Karhua vastaan. Sieltä lähti mukaan aika selkeä voitto numeroin 19-1.

 

Pelit jatkuvat tällä viikolla niin kotona kuin vieraissakin. Yhteensä SJK-junioreiden ... Näytä »

SJK käynnistää syksyllä tyttötoiminnan useissa ikäluokissa
08.06.2020

Seinäjoen Jalkapallokerho-juniorit ry (SJK-juniorit) on käynnistämässä syksyllä 2020 tyttöjoukkueita useissa ikäluokissa. SJK-juniorit on Etelä-Pohjanmaan alueen johtava jalkapalloseura, joka on aiemmin keskittynyt pääasiassa poikapuolen toimintaan. Palloliitto sekä Laatukeskus on arvioinut SJK:n ... Näytä »

Pelinohjaajakoulutusta tarjolla
07.06.2020

Sjk-juniorit järjestävät tiistaina 9.6. klo 18.00 - 20.00 pelinohjaajakoulutuksen Elinkeinotalolla, os. Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki. Koulutus toteutetaan Suomen Palloliiton ohjeiden mukaisesti ja se antaa mahdollisuuden toimia pelinohjaajana pikkujunioreiden otteluissa, turnauksissa ... Näytä »

Akatemia harjoitteli voitokkaasti
07.06.2020

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkue, Miesten Ykkösessä pelaava SJK Akatemia, harjoitteli sunnuntaina OmaSP Stadionilla voitokkaasti Kakkosessa pelaavaa kokkolalaista GBK:ta vastaan ottaen sangen helpon 5-1 (3-0) -voiton ensimmäisessä treenipelissään sitten koronatauon.

 

Nuori ... Näytä »

Isot pojat palasivat kentille
06.06.2020

Koronaviruksen aiheuttama tauko peleissä on saatu päätökseen. Veikkausliigassa pelaavat Seinäjoen Jalkapallokerho ja valkeakoskelainen FC Haka ottivat mittaa toisistaan toistamiseen tällä kaudella. Nyt pelattiin rajoitusten sallimissa rajoissa OmaSp Stadionilla.

 

Täksi ... Näytä »

Vieraat veivät Joupiskalla
06.06.2020

Lauantaiaamusella sateessa pelatussa nollaysien miniturnauksessa vieraat veivät ja kotijoukkueen ryhmät joutuivat hieman miettimään, mitenkäs mennään. Toki mukaan mahtui hyviäkin esityksiä, kuten kilpasarjassa voitto Pakkalan Palloseurasta.

 

Kilpasarjassa Musan Salama kaatoi ... Näytä »

Perjantai oli kiireinen päivä
05.06.2020

Suuri osa SJK-junioreiden joukkueista oli treenaamassa perjantaina monilla kentillä. C15- ja C14-juniorit harjoittelivat Prunttimäen mainioon kuntoon kasvaneilla nurmilla. Vuosimallin 2012 nuoriso puolestaan harjoitteli Harjoituskentällä. Hupinaa oli joka suunnalla.

 

Kaiken ... Näytä »

Nollaysien miniturnaus Joupiskalla
05.06.2020

SJK-junioreiden nollaysit järjestävät lauantaina miniturnauksen Jouppilanvuoren tekonurmella. Näin saadaan pelihommat käyntiin ulkokentilläkin ennen kuin sarjapelit starttaavat ensi viikolla. Turnaus pelataan Kilpa- ja Haaste-sarjoina ja ensimmäinen matsi alkaa klo 12.00. Siitä ... Näytä »

Liigajoukkue tositoimiin huomenna
05.06.2020

SJK kohtaa FC Hakan harjoitusottelussa OmaSp Stadionilla, lauantaina 6.6. klo 14:00. Portit ja palvelut aukeavat klo 13:00. Porteilla ei myydä enää ottelulippuja, vaan se tulee ostaa ennakkoon verkkokaupasta. Pelistä on ... Näytä »

Joukkueharjoitukset hyvään vauhtiin
05.06.2020

Päättyvällä viikolla myös SJK-junioreiden joukkueet ovat palanneet tosi teolla lähes normaaliin treenimalliin. Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voitiinn käynnistää 1.6.2020 alkaen erityisjärjestelyin. Tämä mahdollisti viikkokausien tauon jälkeen myös lajin- ... Näytä »

Markon mietteet videolla
03.06.2020

SJK-juniorit aloitti tyttöjalkapallon yhden joukkueen, eli nollakutosten, voimin viime syksynä. Joukkuetta valmentaa itsekin ihan kelpo pelaajataustan omaava Marko Nurro. Keskiviikkona joukkue treenasi Jouppilanvuoren tekonurmella ensimmäisiä kertoja koronavirusepidemian aiheuttamien rajoitusten jälkeen ... Näytä »

Huilla ja Hietaharju Läntisen alueen toimintaan
03.06.2020

Suomen Palloliitto järesti eilen, tiistaina, Teams-palaverina Alueparlamentin Läntisen alueen seurojen puheenjohtajien kesken. Ensisijainen aihe oli puheenjohtajan valinta, mutta samalla valittiin myös kolme työryhmää.

 

SPL:n Läntisen alueen puheenjohtajaksi valittiin Kaarinan ... Näytä »

Snadikerho jatkuu torstaina 4.6.
29.05.2020

Talvella startannutta Snadikerhon toimintakautta pystytään jatkamaan torstaina 4.6.

 

Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6.2020 alkaen erityisjärjestelyin. Tämä mahdollistaa myös lajin- ja pelinomaisen harjoittelun käynnistämisen. SJK-juniorit käynnistää ... Näytä »

Joukkueharjoittelu alkaa 1.6.
28.05.2020

Kelit lämpenee ja vihdoinkin joukkueet pääsevät kentille yhdessä! Tämä on hienoa aikaa koko seurayhteisölle.

 

Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6.2020 alkaen erityisjärjestelyin. Tämä mahdollistaa myös ... Näytä »

Futiskoulu kesäkuussa
22.05.2020

Keskuussa järjestetään jälleen tytöille ja pojille suunnattu SJK-jalkapallokoulu OmaSP Stadionilla. Nyt kolmannen kerran näissä komeissa olosuhteissa järjestettävä jalkapallokoulu on luonnollisesti tänä vuonna hieman poikkeuksellinen koronavirusepidemian takia, mutta homma saadaan kyllä ... Näytä »

Minigolf auki
22.05.2020

Seinäjoen Leirintäalueen minigolf on avattu eilen. Seuran palvelupäällikkö Piritta Pakka kertoi videolle hieman tunnelmia leirintäalueen vinkkelistä.

 

Viime kaudellahan leirinnässä aloitettiin mm. rankingsysteemi, joka jatkuu myös tänä kesänä. Leirintäalueen kioskissa ... Näytä »

Uudistettu SJK.fi on nyt avattu
20.05.2020

SJK:n verkkosivujen kehitysprojekti aloitettiin vuoden vaihteessa ja se voidaan nähdä luonnollisena jatkumona kauden 2019 jälkeen tapahtuneille uudistuksille. Uuden entistä mobiiliystävällisemmän verkkosivun myötä vanha SJK:n sovellus siirtyy lopullisesti historiaan.

Näytä »

Palloliiton päivitetyt ohjeistukset
20.05.2020

Vaikka joukkueet ovatkin jo päässeet pienryhmäharjoitteluun mukaan, normaali arki on vielä kaukana tekemisestä. Suomen Palloliitto on myös päivittänyt ohjeistukset joukkueiden treenejä silmälläpitäen.

 

Palloliiton päivitetyt ohjeistukset voi käydä lukaisemassa liiton ... Näytä »

C15 Kyrkkärillä
15.05.2020

Vähitellen seuran joukkueet pääsevät ns. arkipäiviin. Treenejä aloiteltiin eilen ja tänään jatkettiin. Nyt käytiin kurkkimassa talvella aivan loistavasti pelanneen C15-ikäluokan tekemistä Kyrkösjärven tekonurmella. Vastuuvalmentaja Petri Kangaskokon apuna kentällä nähtiin Tommi ... Näytä »

Videolla Tommi Haanpää
15.05.2020

Törnävän Pallo-55:n kasvatti Tommi Haanpää ehti peliurallaan edustaa kasvattajaseuransa lisäksi pietarsaarelaista FF Jaroa, AC Oulua, Rovaniemen Palloseuraa, PS Kemiä ja Tornion Pallo -47:ää. Kotiinpaluun myötä Tommi on siirtynyt kentältä sen ... Näytä »

Vihdoin ja viimein
14.05.2020

Vihoidn ja viimein koitti se päivä, että joukkueet pääsivät palaamaan harjoituskentille. Pari kuukautta on vierähtänyt koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten kanssa. SJK-junioreiden junnut palasivat tänään tiettyjen rajoitusten kanssa kuitenkin treeneihinsä.

 

Vaikka ... Näytä »

Jylppy videolla
08.05.2020

SJK-junioreiden valmennuspäällikkö, Jyri Hietaharju, istahti alas toimistolla kesken kiireimmän ja kertoi hiukan tilanteesta asioiden kirkastuttua.

 

Suomen Palloliitto on antanut seuroille mahdollisuuden aloittaa pienryhmäharjoittelun, jos aiempi uutinenkin kertoo. Sen lisäksi ... Näytä »

Pienryhmäharjoittelu käynnistyy 14.5. ikäluokissa E10-C15
08.05.2020

Valtioneuvoston päätöksen mukaan Suomen peruskouluissa siirrytään lähiopetukseen 14.5. alkaen hallitusti ja turvallisuudesta huolehtien. Urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6. alkaen erityisjärjestelyin, joista tarkemmat viranomaisohjeet annetaan erikseen. Nykyinen 10 henkilön kokoontumisrajoitus ... Näytä »

Oikein hyviä uutisia
07.05.2020

Suomen Palloliitolta on tullut erinomaisen loistavia uutisia kaiken synkkyyden keskelle. Juniorisarjat pääsevät tuota pikaa käyntiin, eli kärvistely neljän seinän sisällä tulee pikku hiljaa päättymään.

 

Käykääs lukemassa Palloliiton sivuilta uutinen ... Näytä »

Koronatilannetiedotus 5.5.
05.05.2020

Tässä hiukan väliaikatietoa koronaviruksen aiheuttamista toimenpiteistä ja siitä, miten tullaan asian kanssa elämään lähiaikoina.

  • Suomen hallitus kertoi 4.5. joistakin koronavirustilanteen rajoitusten lieventämisistä, jotka tulevat mahdollistamaan urheilutoiminnan osittaisen käynnistymisen.
  • Palloliitto ... Näytä »
Leirintäalue kuntoon
26.04.2020

Vaikka tässä koko ajan eletään vailla varmuutta siitä, kyetäänkö koko kesänä järjestämään minkäänlaisia tapahtumia, on Seinäjoen Leirintäaluetta laitettu kesäkuntoon. Näillä näkyminhän kaikki yli 500 hengen kokoontumiset on rajoitettu ainakin heinäkuun ... Näytä »

Tinkestä seurakehittäjä
23.04.2020

Viisi vuotta Kokkolan Pallo-Veikoissa pelannut Timo Rauhala palasi takaisin Seinäjoelle ja kasvattajaseuraansa töihin. Paluu ei ehkä ollut ihan suunnitellun kaltainen, pelasihan kolmekymppinen nuori mies vielä viime kaudella KPV:ssa Veikkausliigassa.

Pruukinranta valmiina kesään
23.04.2020

Vaikka koronavirus myllertääkin koko suomalaista arkimaisemaa, muutama asia on ja pysy, eikä muutu. Yksi niistä on SJK-junioreiden leirikeskus Kihniön Pääjärven rannalla, eli tuttavallisemmin se ainoa oikea Pruukinranta.

 

Pruukinrantahan on ... Näytä »

Viikon video-kilpailun viimeisin voittaja valittu
22.04.2020

Viikon video-kilpailun viimeisen palkinnon on voittanut 09-syntyneiden Oliver Eteläaho. Oliver on osallistunut joka viikko kilpailuun uudella entistä hienommalla videolla ja nähnyt paljon aikaa ja vaivaa videoiden tekemiseen. Oliverilla on ollut ... Näytä »

Synttärisankari Eski videolla
20.04.2020

SJK-junioreiden valmentajista kokenut ja pitkään monilla saroilla vaikuttanut Esa "Eski" Haanpää viettää tänään synttäreitä, mutta ehtipä silti juttelemaan videollekin.

 

Tästä katselemaan.

SJK-juniorit sopimukseen DBC Seinäjoen kanssa!
16.04.2020

DBC Seinäjoki on toiminut Seinäjoella jo vuodesta 1996 alkaen erikoistuen tuki- ja liikuntaelinogelmien ennaltaehkäisyyn, fysioterapiaan ja kuntoutukseen. SJK-konserniin kuuluva yritys toteuttaa palveluita perustuen fysioterapeutin tutkimukseen, urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen, sekä ... Näytä »

Tämän viikon videokilpailun voittaja on valittu
15.04.2020

Tämän viikon videokilpailun voittaja on valittu. Palkinnon voitti E11-joukkueen pelaaja Elias Lahti. 

Eliaksen videolla on käytetty apuna paljon erilaisia välineitä; syöttöpenkkiä, tötsiä ja muuta. Lisäksi videolta näkyi, ettei Elias kaihda ... Näytä »

Laukaisutreeni junnuille
14.04.2020

Vakiomannekiinimme, Hugo Roos, näyttää pari laukaisutreeniä, joita voi käydä kokeilemassa kunhan tuo lumi katoaa kentiltä. Jos sattuu olemaan useampia palloja, niin aina parempi. Jos ei, niin kyllä yhdelläkin pärjää.

 

... Näytä »
U21 maajoukkueen terkut ja vinkit
08.04.2020

Suomen Palloliiton sivuilla on tosi hieno U21-maajoukkueen video. Siinä tulee terveisiä maajoukkueen valmentajilta ja hienoja treenivinkkejä pelaajilta. Mukana ovat myös "meirän miehet" Joonas Sundman ja Onni Valakari.

 

Kannattaa todellakin ... Näytä »

Tukea tuli Palloliitolta
08.04.2020

SJK-juniorit ry sai Palloliiton Korona-tukea 9000 euroa. Seuramme kiittää Palloliittoa nopeasta toiminnasta ja tuesta tässä vakavassa tilanteessa. Palloliitto teki hienon ratkaisun jakamalla seuroilleen suoraa rahallista tukea. Kaikki taloudellinen tuki jalkapalloseuroille ... Näytä »

Viikon video- kilpailun voittaja valittu
07.04.2020

Viikon video-kilpailun kilpailun voittaja on valittu. Palkinnon voitti 09-joukkueen Elias Mattila. Voiton perusteluina on: videoon on nähty paljon aikaa ja vaivaa. Se sisältää paljon erilaisia suorituksia, joita on treeneissä harjoiteltu ... Näytä »

Kolmas treenausvideo
06.04.2020

JALKAPALLOTOIMINNAN KESKEYTYS JATKUU
31.03.2020

SJK-juniorit on päivittänyt koronaohjeistustaan ja noudattaa Suomen hallituksen ja Palloliiton suosituksia sekä määräyksiä ja jalkapallotoiminnan keskeytys jatkuu ainakin 13.5. saakka.

 

Kaikki joukkueharjoitukset ja pelitoiminta on siis peruttu 13.5.2020 asti. ... Näytä »

Viikon video palkitaan - osallistu kisaan
30.03.2020

Junnuista Hugo Roos näyttää videolla esimerkkejä siitä, mitä kaikkea kotioloissakin voi harjoitella.

 

Tee omasta treenistäsi video ja jaa se instagramissa hashtagillä #sjk_kisa tai lähetä video directinä SJK-junioreiden Instagram-tilille.

Viikon ... Näytä »

Palloliiton pääsihteerin mietteitä
26.03.2020

Suomen Palloliiton pääsihteeri, Marco Casagrande, kertoo liiton nettisivuilla mietteitään koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta tällä hetkellä.

 

Juttu kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa täältä.

Koronavirusepidemialla merkittävät taloudelliset vaikutukset liikuntaan ja ja urheiluun
24.03.2020

Palloliitto on yhteistyössä Olympiakomitean ja urheilujärjestöjen kanssa mukana muistuttamassa valtiovaltaa ja kuntia urheilun ja liikunnan vaikeasta tilanteesta. Nyt tarvitaan tukea.

 

Suomen Olympiakomitean kyselyn mukaan koronavirusepidemian aiheuttamat taloudelliset menetykset liikunnalle ... Näytä »

Palloliiton ohjeistusta
24.03.2020

Hyvä jalkapalloperheen jäsen,

 

Suomalainen yhteiskunta on ennennäkemättömän haasteen edessä. Koko maailmaa rajusti koetteleva koronaviruspandemia pakottaa meidät pysähtymään ja järjestämään arkemme uudelleen. Kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia ja epävarmuus huojuttaa ... Näytä »

SJK ja Project Liv kannustavat nuoria kotitreeneihin
23.03.2020

SJK ja hyväntekeväisyysjärjestö Project Liv<https://www.projectliv.fi/fi/> tuottavat yhdessä sosiaaliseen mediaan lyhyitä videoita lapsille ja nuorille, joissa annetaan mallia miten kotona voi harjoitella pienessäkin tilassa.

 

Kun koronavirusepidemia jyllää Suomessa ja koko ... Näytä »

Tee klippi - parhaat palkitaan
23.03.2020

SJK:n Hugo Roosilla on asiaa. Hugo kävi mannekiinina tekemässä esimerkkiharjoitteita, joita seuran pelaajat voivat tehdä keskenään nyt kun joukkuetreenit ovat tauolla. Tässä Hugon terveiset kaikille pelaajille. Lyhykäisyydessään ajatus on se, ... Näytä »

Ei luovuteta nytkään -kampanja jatkuu
23.03.2020

SJK on avannut Ei luovuteta nytkään! -kampanjalle oman nettisivuston<https://eiluovutetanytkaan.fi/>, jonka kautta yhteisöllämme on mahdollisuus paljastaa kauden 2020 historiallinen kolmosasu. Sivustolla toistaiseksi piilossa oleva kuva tulee myynnin edetessä paljastamaan Adidaksen valmistaman ... Näytä »

Toiminnanjohtajan terveiset
20.03.2020

Korona-virus on aiheuttamassa melkoisesti murheita paitsi kaikelle kansalle, myös seuroille. SJK-yhteisö ei ole tässä kohtaa millään tavalla poikkeus. Seuran toiminnanjohtaja Hannu Huilla kertoi muutamalla sanalla kuulumisia.

 

Tästä katselemaan videoklippiä.

Huuda paita!
20.03.2020

Veikkausliigassa pelaava Seinäjoen Jalkapallokerho on pistänyt pelipaitahuutokaupan pystyyn. Nyt on jokaisella mahdollisuus omistaa aito pelattu pelipaita. Maailmalla otteluissa käytetyt aidot pelipaidat ovat todella haluttuja.

 

Koronavirus ja sen aiheuttamat toimet ... Näytä »

Lenniltä terkkuja snadikerholaisille
19.03.2020

Koska Snadi-kerhokaan ei koronaviruksen vuoksi voi nyt kokoontua, päätti seuran oma maskotti, Lenni-tiikeri, antaa hiukan mallia siitä, mitä voi duunailla pallon kanssa ihan vaikka kotioloissa, tai ulkosalla. Kelithän ovat, noh ... Näytä »

Seura Olympiakomitean sivuilla
19.03.2020

Suomen Palloliiton viitostasolle viime syksynä noussut SJK tekee hyvää työtä. Tuo mistnen "joku" ei sitä suinkaan tee, vaan työn takaa löytyy tekijänsä. Tässä kohtaa he ovat seuran valmentajat, joita hempeällä ... Näytä »

Infoa Palloliitolta
19.03.2020

Suomen Palloliiton sivuilla on informaatiota liittyen tilanteeseen, jossa nyt ollaan korona-viruksen takia. Kannattaa käydä lukemassa.

 

Tästä Palloliiton sivuille.

Ohjeita omatoimiseen harjoitteluun
17.03.2020

Seurassa on pidetty vastuuvalmentajien (2010 ja vanhemmat ikäluokat) kanssa palaveria joukkueharjoittelutauon vaikutuksesta ikäluokkien toimintaan. Noudatamme asiassa Palloliiton ohjeistuksia ja tiedote tauosta on julkaistu seuran kanavissa. Lisää asiasta tiedotetaan heti, kun ... Näytä »

Toiminnan keskeytys koronaviruksen johdosta
13.03.2020

SJK-juniorit noudattaa hallituksen ja Palloliiton ohjeistuksia ja keskeyttää toiminnan maaliskuun loppuun saakka, koskien ... Näytä »

Raju nousu toisella puoliajalla
11.03.2020

FF Jaro v SJK 2-5 (2-1)

21 min 1-0 David Björksog

24 min 1-1 Hermanni Honkola

30+1 min 2-1 Paul Hjulfors

32 min 2-2 Viljami Visuri

38 min 2-3 Lassi ... Näytä »

Seuraväen esittelyä No 5 - Harri L
11.03.2020

 

Nimi: Harri Lampimäki
Mikä on roolisi seurassa/ikäluokassa: Joukkueenjohtaja, C14/2006
Ikäsi: 42
Syntymäpaikka: Vaasa
Perhe: Vaimo Mari ja lapset Aleksi 13 v, Nella-Kaisa 10v
Ammatti: Ohjelmistosuunnittelija
Koulutus: Insinööri (AMK)

 

Urheilutausta: Jalkapalloa juniorista aikuisikään (nappikset ... Näytä »

Regions Cupin seuraava matsi
10.03.2020

Sunnuntaina Lapuan Virkiän Regions Cupin ensimmäisellä kierroksella numeroin 4-1 pudottanut SJK saa seuraavaksi vastaansa FC Ylivieska/III -ryhmän.

 

FC Ylivieska/III pelaa alkavalla kaudella kuudennessa divisioonassa, mutta koska seuralla ei tässä ... Näytä »

Video Pietarsaaresta
10.03.2020

Viikonloppuna pelatun P14-ikäluokan Liiga Pohjoisen karsintamatsin kohokohdat voi käydä tsekkaamassa SJK:n YouTube kanavalta. Pietarsaaressa pelattu FF Jaro v SJK -ottelu päättyi tasapeliin 3-3.

 

Tästä katselemaan.

Tulevia treenipelejä
10.03.2020

Kun Veikkausliigan alkuun on kuukausi ja Ykkösen alkuun reilu kuukausi, pelaa SJK ja SJK Akatemia useampia harjoitusotteluita sarjakausiin valmistautuessaan. Säiden lämmitessä, pyritään myös siirtymään harjoittelemaan ja pelaamaan OmaSp Stadionille. Ensimmäinen ... Näytä »

Kuvasatoa nollakasien turnauksesta
09.03.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Viikonloppuna pelattiin Kuortaneen Urheiluopistolla ... Näytä »

Neljä tasapeliä tuomisina
09.03.2020

SJK:n nollakutosten tyttöjoukkue pelasi viikonloppuna Kannonkosken Piispalassa Palokan Riennon järjestämässä turnauksessa. Kuudesta ottelusta saldoksi muodostui neljä tasapeliä ja kaksi tappiota.

 

Lauantaina joukkue kohtasi otteluissaan jonsuulaisen FC Hertan, mikkeliläisen Porrassalmen ... Näytä »

Kuvat Regions Cupin matsista
08.03.2020

Suomen Regions Cupin ensimmäisen kierroksen ottelu SJK-junioreiden ja Lapuan Virkiän välillä pelattiin Wallsport Areenassa. Jatkopaikan Nelosen joukkueiden välisestä kamppailusta otti kotijoukkue lukemin 4-1 (2-0).

 

Ottelukuvia voi käydä zoomailemassa Näytä »

FC Inter vei molemmat sarjat
08.03.2020

Turkulaisen FC Interin joukkueet olivat omaa luokkaansa nollakasien Kuortaneen Urheiluopsitolla järjestetyssä turnauksessa. Hienoissa olosuhteissa pelattiin Kilpa- ja Haastajasarja ja turkulaiset voittivat molemmat puhtaalla pelillä.

 

SJK:n joukkueet eivät sunnuntain neljäöstä ... Näytä »

Pinna varmisti paikan
08.03.2020

FF Jaro v SJK 3-3 (1-2)

19 min 0-1 Anton Iso-Tuisku

35+1 min 0-2 Oskari Raiski

35+6 min 1-2 Rasmus Svenlin (rp)

38 min 2-2 Jesper Sundqvist

54 min 3-2 ... Näytä »

Jatkopaikka irtosi helposti
08.03.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

SJK v Virkiä 4-1 ... Näytä »

Ensimmäinen päivä takana
07.03.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Kuortaneen Urheiluopistolla pelattavaa nollakasien ... Näytä »

Kahden maalin takaa tasoihin
07.03.2020

VPS v SJK 2-2 (1-0)

25 min 1-0 Oskari Järvinen
39 min 2-0 Lenni Autio

52 min 2-1 Viljami Visuri

56 min 2-2 Viljami Visuri

SJK:n nollaseiskat hakivat pisteen lisää Mustasaaren ... Näytä »

Kuvia KPV:n kaadosta
06.03.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Seinäjoen Jalkapallokerhon edustusjoukkue otti ... Näytä »

Meidän Kerho | Prologi: Ei oikotietä
06.03.2020

Meidän Kerho -videosarjan ensimmäinen jakso ja koko sarjan prologi kantaa nimeä ”Ei oikotietä”. Jaksossa avataan muun muassa pelaajapolun merkitystä ja SJK:n urheilupuolen strategisia linjauksia. Haastatteluissa ovat päävalmentaja Jani Honkavaara, SJK-konsernin ... Näytä »

Virkiä vieraaksi Regions Cupissa
06.03.2020

Nelosessa pelaava SJK-juniorit aloittaa Suomen Regions Cup-rupeamansa sunnuntaina. Vieraaksi Wallsport Areenaan saapuu rakas naapuri Lapuan Virkiä. Virkiän kanssa on kohdattu sekä SJK-junioreiden nimellä, SJK:n kanssa, että jo vuosia ja vuosikymmeniäkin ... Näytä »

Kuortaneella turnataan taas
05.03.2020

SJK:n ja Kuortaneen Urheiluopiston erinomainen yhteistyö jatkuu jälleen junioriturnauksen muodossa tulevana viikonloppuna. Tällä kertaa turnausisäntinä toimivat nollakasit.

 

Turnauksessa pelataan kilpa- ja haastesarjoissa ja yhteensä 2 x 20 minuutin mittaisia ... Näytä »

Tytöt Piispalaan
05.03.2020

SJK:n 06-tyttöjoukkue matkaa viikonlopuksi Piispalan leirikeskukseen Kannonkoskelle, jossa se osallistuu Palokan Riennon järjestämään turnaukseen.

 

SJK:n ja järjestävän seuran lisäksi mukana ovat Kokkolan Pallo-Veikot, FC Hertta, Jyväskylän Pallokerho, mikkeliläinen Porrassalmen ... Näytä »

Isoilla pojilla kolme kotimatsia
05.03.2020

Tulevana viikonloppuna on mahdollista nähdä kolme SJK:n joukkuetta tositoimissa, kun SJK, SJK U20 ja SJK U17 pelaavat kotiottelut Wallsportissa.

 

Viikonloppu alkaa jo perjantaina iltapäivällä, kun SJK kohtaa harjoitusottelussa KPV:n ... Näytä »

Junnut reissussa
05.03.2020

Viikonloppuna ei isommin junnupuolen pelejä Wallsport Areenassa nähdä, sillä suurin osa SJK:n junnuista on reissun päällä.

 

C15 matkustaa sunnuntaiksi Ouluun, missä se kohtaa aina laadukkaan Oulun Luistinseuran harjoitusottelussa.

 

... Näytä »
Nelosen ohjelma julkistettu
04.03.2020

Suomen Palloliiton vanhan Vaasan Piirin alueella pelattavassa Nelosessa esiintyvän SJK-junioreiden edustusjoukkueen otteluohgjelma on julkistettu. Vain yhden ottelun tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta 21 ottelun ajankohdat on saatu ... Näytä »

Paljon uusia klippejä
03.03.2020

SJK:n omalla YouTube kanavalla on melkoinen setti videoklippejä F09- ja F08- poikien peleistä. Kannattaa ehdottomasti käydä katselemassa. Sieltä löytyy mm. pätkiä Ylöjärven turnauksesta.

 

Tästä suoraan sivulle.

Yhteistyöhön Kuortaneen kanssa
03.03.2020

SJK-juniorit ja Kuortaneen Urheiluopisto ovat tänään allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2020. Myös Kuortane Olympic Training Centerinä tunnettu erinomainen harjoituskeskus on luonnollinen kumppani myös junioripuolen toimintaan.

 

Jo tähän mennessä on viime ... Näytä »

Nollaseiskat ja MuSa Kuortaneella
02.03.2020

Sunnuntaina pelattiin nollaseiskojen harjoitusotteluita Kuortaneella. Uuden upean jalkapallohallin sisällä tapahtui. Ensin pelattiin 8vs8 peli porilaisen Musan Salaman kanssa. Tilanteita molemmissa päissä ja vääntö oli tasaväkistä. SJLK painosti ensimmäisen puoliajan ja ... Näytä »

SJK-juniorit ja Perintäritari Oy jatkavat yhteistyötä
27.02.2020

Perintäritari Oy:n Jussi Saarijärvi ja SJK-junioreiden Hannu Huilla löivät kättä päälle yhteistyön jatkolle.

Perintäritari tuki viime kaudella seuramme Respect-rahastoa noin 2000 eurolla ja sen avulla tuettiin monen junioripelaajan jalkapallon harrastamista.

... Näytä »
Muutama kysymys Pennille
16.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Alavuden Peli-Veikoista aikoinaan TP-55:n ... Näytä »

Kooste GBK-matsista
16.02.2020

Nyt löytyy videokooste SJK:n omalta YouTube-kanavalta C14-ikäluokan Liiga Pohjoisen karsintaottelusta SJK v GBK, joka pelattiin eilen Wallsport Areenasta. Oheisesta linkistä pääsee katselemaan highlighteja.

 

Tästä videoa katsomaan.

Leirijuttua Kuortaneelta
16.02.2020

Viikonlopun aikana järjestettiin Kuortaneen Urheiluopistolla SJK:n yhteistyöseurojen pelaajakehitysleiri, jonne olivat tervetulleitta kaikkien kymmenen yhteistyöseuran pelaajat ja vanhemmat, sekä tietenkin valmentajat.

 

Leirillä järjestettiin pelaajille treenejä, valmentajille koulutusta ja sen lisäksi ... Näytä »

Kuvat karsintamatsista
16.02.2020

D13-ikäluokan Liiga Pohjoisen karsintaottelu SJK v WFA/VIFK YJ pelattiin tänään Wallsport Areenassa. Kotijoukkue oli vahvempi tällä erää numeroin 4-0 (3-0).

 

Ottelusta löytyy kuvagalleria nyt täältä.

Pojat vahvempia tällä erää
16.02.2020

SJK:n nollaseiskojen pojat olivat tällä erää vahvempia kuin vuotta vanhemmat tytöt seuran sisäisessä treenimatsissa Wallsport Areenassa. Pakko kuitenkin sanoa, että hyvin neidot vastaan pistivät, vaikka toisella puoliajalla numerot hiukan repsahtivatkin.

... Näytä »
Nollaseiskoilla oivallinen startti
16.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

SJK v WFA/VIFK YJ ... Näytä »

Muutama kuva B-junnupelistä
15.02.2020

SJK:n B-juniorit jatkoivat tänään SM-karsintaa. Wallsport Areenaan oli vastaan saapunut oululainen Tervarit, joka ryösti viime kesän Kai Pahlman SM-lopputurnauksessa pronssit seinäjokelaisilta.

 

Tänään Brian Pagen luotsaama SJK oli vahvempi numeroin ... Näytä »

Hyvä leiripäivä takana
15.02.2020

 

Yksi viikonlopun tarjoama erinomainen tapahtuma on SJK:n ... Näytä »

Kuvat Gebiksen kaadosta
15.02.2020

SJK:n C14 jatkoi mallikkaita suorituksiaan viheriöllä. Tänään kaatui GBK Wallsport Areenassa Liiga Pohjoisen karsintaottelussa peräti 10-0 (4-0).

 

Joukkue on kahden karsintaottelun jälkeen hienossa kurssissa. Voittoja on kaksi, maaliero on ... Näytä »

Täyden kympin suoritus
15.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

SJK v GBK 10-0 ... Näytä »

Akatemialle tennislukemin tukkaan
14.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Perjantai-illan huumaa ei ollut ... Näytä »

Karsinta jatkuu lauantaina
14.02.2020

SJK:n C14 aloitti viikko sitten perjantaina Liiga Pohjoisen, eli aiemmin Puolen Suomen Liigana tunnetun sarjan, karsinnat selvällä kotivoitolla Wasa Fotbollsakademista numeroin 7-1. Karsinta jatkuu lauantaina puolelta päivin Wallsport Areenassa.

 

... Näytä »
Akatemian pelit
13.02.2020

Akatemian joukkueet pelaavat peräkkäisinä päivinä

 

SJK Akatemia pelaa perjantaina Ykkösen Cupia, SJK U17 lauantaina B-nuorten SM-karsintaa ja SJK U20 sunnuntaina A-nuorten SM-karsintaa. Kaksi ensimmäistä ottelua pelataan Wallsport Areenalla ja ... Näytä »

Kotila mukaan leirille
11.02.2020

Maajoukkuevalmentaja Erkka V. Lehtola on kutsunut SJK:n Kaapo Kotilan Suomen U16-maajoukkueen leirille RoPS:n Miska Ylitolvan tilalle, joka joutui parin muun pelaajan tavoin jäämään leiriltä pois.

 

Leiri järjestetään Eerikkilän Urheiluopistolla ... Näytä »

Maalikooste perjantailta
09.02.2020

SJK:n C14 aloitti perjantaina Liiga Pohjoisen karsinnat mellevällä 7-1 (2-0) -voitolla Wasa Fotbollsakademista. Osumat voi käydä tsekkaamassa nyt myös seuran YouTube -kanavan maalikoosteesta.

 

Tästä katselemaan.

U20-ryhmälle toinen murskavoitto
09.02.2020

Viime viikonloppuna FC Hongan selvin lukemin kaatanut SJK kuritti tänään Turun kupeesta Wallsport Areenaan matkannutta Kaarinan Poikia 5-0 (2-0). Maalinteossa onnistuivat kahdesti osuneen Jyri Kiurun lisäksi Kuutti Matila pilkulta, Aapo ... Näytä »

Jalat loppuivat C15-matsissa
09.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

SJK:n C15-joukkue sai sunnuntaiaamusella ... Näytä »

Jokunen kuva cupin matsista
08.02.2020

(Photo:L O-M Matihalti)

 

SJK:n edustusjoukkue kärsi kerrassaan ... Näytä »

F9-ikäluokalla turnaus
08.02.2020

SJK:n F9-ikäluokka järjesti Wallsport Areenassa turnauksen, jossa mukana oli neljä oman ikäluokan joukkuetta, kaksi Vaasan Palloseuran ryhmää, Ilmajoen Kisailijat ja yksi joukkue SJK:n nollakaseista.

 

Kuvia nuorison peli-ilosta voi käydä ... Näytä »

Kuvia perjantain matsista
07.02.2020

SJK aloitti Liiga Pohjoisen karsinnan loistavasti kaatamalla Wasa Fotbollsakademin C14-ikäluokan ottelussa peräti 7-1 (2-0). Nuoret mustakultaiset selvittivät vierasjoukkueen tarjoileman alkumatsin kovan prässin ja menivät toisella puoliajalla menojaan.

 

Ottelun kuvasetti ... Näytä »

Murskavoitto karsinnan avauksessa
07.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

SJK v WFA 7-1 ... Näytä »

Lisää videoita tarjolla
07.02.2020

On aivan mahtavaa huomata, miten osa SJK:n junnujoukkueista tuottaa matsivideoita kaikkien katseltavaksi. Jossain vaiheessa kaikista täällä sivuillamme nähdyistä videoista tullaan tekemään myös oma kirjasto tuonne MULTIMEDIA -osastoon.

 

Tässä kuitenkin ... Näytä »

Pelinohjaaja koulutus tulossa taas
07.02.2020

SJK-juniorit järjestää pelinohjaajakoulutuksen torstaina 16.4. klo 18 - 20 Seinäjoella Elinkeinotalolla, Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki (Elinkeinotalo, Seinäjoki Areenaa vastapäätä).

 

Tänä vuonna koulutettavat ovat vuonna 2006-syntyneitä mutta mukaan voi ilmoittautua ... Näytä »

Edustuksen cup-matsi lauantaina
06.02.2020

SJK pelaa lauantaina 8.2. klo 14:00 Wallsport Areenassa Suomen Cupin karsintojen toisen ja samalla viimeisen kotiottelunsa, kun FC Lahti saapuu vieraaksi. Kaikkiaan pelejä Suomen Cupin karsintalohkossa on jäljellä vielä kolme, ... Näytä »

Karsinta alkaa huomenna
06.02.2020

Aikaisemmin Puolen Suomen Liigana tunnettu nuorten sarja vaihtoi nimeään täksi kaudeksi. Kömpelön viritelmän nimi on nyt Liiga Pohjoinen. Tulipa vain mieleen, että kai sen olisi voinut nimetä järkevämmin Pohjoiseksi Liigaksi, ... Näytä »

Kakelle vielä kiitosta
06.02.2020

Vuosittain Seinäjoen Kaupungin Liikuntapalvelut jakaa erikoispalkintoja. Vuoden 2019 menestymisestä jne. palkittiin Vuoden joukkue – SPV A-juniorit, vuoden valmentaja Arki Koivisto SSU,  Kunnon kuntalainen Jukka Karhunen YKV ja ansioitunut seuratyöntekijä Kari ... Näytä »

Regions Cupissa Virkiää vastaan
05.02.2020

SJK-junioreiden Nelosessa pelaavaa joukkuetta vastaan on Suomen Regions' Cupin ensimmäisellä kierroksella arvottu Lapuan Virkiä. Kilpailuun on ilmoittautunut 92 joukkuetta. Näistä 56 osallistuu jo ensimmäiselle kierrokselle. Vastaavasti 36 joukkuetta pääsi suoraan ... Näytä »

Voitto ja tappio Huuhkajapäivässä
05.02.2020

Huuhkajapäivää vietettiin Seinäjoen Wallsport Areenalla. Ulkona pakkanen yritti nousta talvisiin lukemiin mutta hallissa käytiin kuumia kamppailuja.

 

SJK P13(2007 syntyneet) sai vastaansa WFA:n Vaasasta ja KPV:n Kokkolasta. SJK hävisi niukasti ... Näytä »

Muutama peli lisää
05.02.2020

Myös kolme muuta matsia on ladattu nyt seuran YouTube -kanavalle katseltavaksi. Alla olevista linkeistä voi käydä katsomassa nollakutosten turnausmatsit Lauritsalan Työväen Palloilijoita ja Järvenpään Palloseuraa, sekä koosteen talvisarjamatsista SJK v ... Näytä »

Finaali videolla
05.02.2020

Jos haluaa katsella oikein hyvää junnufutista, niin viime toissa viikonlopun Kuortaneella pelatun nollakutosten turnauksen finaaliottelu on semmoista. Finaalissa ovat vastakkain SJK ja Tampereen Ilves. Isäntäjoukkue oli ottelussa parempi maalein 3-1, ... Näytä »

Turnauskuvat sunnuntailta
03.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Viikonloppuna Kuortaneen Urheiluopistolla pelatussa ... Näytä »

Kuvat Cupin matsista
03.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

 

SJK otti ja ... Näytä »

Lauantain kuvat Kuortaneelta
02.02.2020

Viikonloppuna pelatun nollavitosten turnauksen kuvia Kuortaneen Urheiluopistolta löytyy lauantain kamppailuista kolmen matsin verran allaolevista linkeistä.

 

01.02.2020 SJK v FC Haka

01.02.2020 PPJ v ... Näytä »

Nollaseiskoille voitto Porissa
02.02.2020

SJK:n nollaseiskojen joukkue lähti tänään Poriin kohti Karhuhallia ja Porin Jazzia. Sunnuntai illan ratoksi saimme nähdä tasaista ja erittäin viihdyttävää taistoa, vaikka ensimmäinen puoliaika olikin äärettömän nihkeää. SJK:n maalivahti kaappasi ... Näytä »

Nollavitosille turnausvoitto
02.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Kuortaneen Urheiluopistolla pelatun nollavitosten ... Näytä »

Kympeillä mainio leiripäivä
02.02.2020

SJK:n 2010 syntyneet viettivät tänään ... Näytä »

Nollyseillä hyvä pelipäivä
02.02.2020

SJK oli isäntävuorossa toisessa talvisarjan turnauksessa, jossa vieraina olivat KPV, Luja ja VPS. SJK esiintyikin isäntien tavoin sillä yhteensä kuudesta kilpa- ja haastesarjan ottelusta SJK voitti viisi ja pelasi yhden ... Näytä »

Loistava lauantai Kuortaneella
01.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

Kuortaneen Urheiluopistolla pelattavassa nollavitosten ... Näytä »