Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Vihanta omin sanoin

Hallituksen jäsen Visa Vihanta
Nimi: Visa Vihanta
Syntymäaika: 31.12.1960
Syntymäpaikka: Ylistaro
Ammatti/koulutus: Sähkölaitosasentaja/Työteknikko
Perhe: Vaimo Tarja, lapset: Mikko 20v, Miia 18v ja Jaakko 13v

 

Koska tulit TP:n toimintaan mukaan: Muistaakseni vuonna 2000
Miten tulit TP:n toimintaan mukaan: Lähdin kehitysvammaisen poikani Mikon kanssa tutustumaan seurassa tuolloin aloitetun erityisryhmän, TP:n Tiikereiden toimintaan ja samaan aikaan perheen nuorimmainen, Jaakko aloitteli pallokoulussa. Pallokoulussa tarvittiin avuksi ohjaajia ja kun homma vaikutti hauskalta niin mukaan oli helppo lähteä. Jatkossa sitten -95 ikäluokan taustoissa mukana ja homma jatkuu edelleen.
Millaisena seurana näet TP:n: Kasvattajaseurana joka tarjoaa nuorille laadukasta toimintaa hyvän harrastuksen parissa sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä myös pidemmälle jos tahtoa ja taitoa riittää.
Mitkä ovat suurimmat haasteet seuratyössä: Uutena hallituksen jäsenenä arvelen laadukkaan toiminnan ylläpitämisen ja parantamisen olevan asioita joissa varmasti riittää tekemistä. Myös uusien sitoutuneiden toimijoiden mukaan saaminen on aina haasteellista.
Mieleenpainuvin hetki TP:n toiminnassa: Kyllä pienimpien pallokoululaisten tapahtumissa ne hauskimmat ja mieleenpainuvimmat hetket ovat olleet. Toki myös seuran joukkueiden menestyshetket ovat asioita jotka jäävät mieleen.

Harrastukset: Kitaran soitto työpaikan bändissä ja kalastusreissut kaveriporukalla.
Mieluisin lomakohde: Kesämökki Kannonkoskella.
Mistä pidät: Yhdessä tekemisestä.
Mistä et pidä: No jos jotain pitää sanoa, niin selleri maistuu pahalle.