MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Ysikutosten tunnelmia


04.08.2011

Ysikutosten tunnelmia

1. Joukkueen tavoite syyskierroksella?
Pelaajien asettama tavoite on aluesarjamitali. Toisena tavoitteena on kehittää pelaajia B-junnuihin ensi kautta ajatellen.

2. Pelilliset tavoitteet?
Peli on rullannut koko kauden hyvin. Palloa on pystytty pitämään ja peliä on rakennettu maltilla. Pelaajien ajattelu ja yhteistoiminta ovat kehittyneet merkittvästi kauden aikana. Otteluja on hallittu, mutta tulokset ovat olleet siihen nähden hiukan alakantissa. Virheitä on tullut paljon, mikä on näkynyt tuloksissa. Nyt haetaan pakettiimme pieniä muutoksia, jotka toivottavasti loksauttavat palaset kohdalleen.

3. Ketä pidätte vaikeimpina vastustajina sarjassanne? (oletteko
kohdanneet ja miten on mennyt)
Ysikutosten aluesarja on ollut tasainen kuuden kärkijoukkueen osalta. Vaikeimpia vastustajia lienevät tosi pelien alkaessa jälleen KPV ja VIFK, mutta kyllä muitakin vastaan on tiedossa kovat ottelut.

4. Profiilipelaajat, joilta odotatte paljon panosta peleissä?
Elias Ahde, Tuomas Lähdesmäki ja Joona Ala-Hukkala pääsivät ns. B-allstarsiin Piiricupissa kesäkuussa ja ovat sittemmin pärjänneet maajoukkueleirillä hyvin saavuttaen sielläkin epävirallisen allstars-paikan. Tietenkin tämän tason pelaajilla on erittäin suuri merkitys joukkueelle. Toki kaikkien pelaajien panosta tarvitaan erittäin pajon, jos haluamme pärjätä joukkueena.

5. Onko joukkueessa tapahtunut muutoksia alkukauden jälkeen:
lopettaneita, uusia pelaajia, loukkaantumisia? Miten paljon näillä on
vaikutusta?
Samalla tutulla porukalla jatketaan eteenpäin.

6. Oletteko osallistumassa turnauksiin syksyn aikana?
Elokuun viimeisenä viikonloppuna lähdemme Helsinkiin Viikinkien järjestämään kutsuturnaukseen, jossa paikalla valtakunnallisesti kovia porukoita.

7. Missä turnauksissa olette olleet ja miten on mennyt?
Kevään aikana keskityimme Kaj-Palhman-karsintoihin. Pelasimme hyvät karsinnat pelillisesti, mutta yhden tappion kärsineenä putosimme maalierolla jatkosta.


Takaisin uutisiin