MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Ysikutoset maalierolla ulos Pahlmanista


17.03.2011
Ysikutoset maalierolla ulos Pahlmanista

FC KOMU-VPS 5-0
Vaasan Piirin Pahlman-karsinta huipentui keskiviikkoiltana Botnia-hallissa pelattuun viimeiseen karsintaotteluun VPS:n ja Komun välillä. Pelin henki oli se, että Komun voittaessa TP-Seinäjoki, VIFK ja FC KOMU olisivat kaikki tasapisteissä, jolloin sarjan maaliero ratkaisisi kaksi jatkoon menijää.

Etukäteen oli tiedossa, että KOMU tarvitsisi kolmen maalin voiton noustakseen TP-Seinäjoen ohi sarjakakkoseksi.

VPS, joka oli menettänyt mahdollisuutensa jo aiemmin, määräsi B-junioreissa pelaavat C-15-pelaajansa lepoon, joten joukkue ei lähtenyt otteluun parhaalla miehistöllään. Näin KOMU:lle tasoitettiin tie helppoon 5-0 voittoon täysin hengettömästä Vepsusta ja TP-Seinäjoki sysättiin kolmanneksi maalierolla.

”Omiin karsintoihin voi olla pääasiassa tyytyväinen, vaikkei jatkopaikka irronnutkaan. Yhdeksän pinnaa neljästä ottelusta oli meille hyvin näissä kahinoissa. Peli kulki hyvin ja pelin eri osa-alueita saatiin kehitettyä. Toki yksi huono puoliaika VIFK:iä vastaan mahtui mukaan, mutta niistä virheistä otettiin opiksi. Ja tietenkin VPS:n toiminta oli ikävä yllätys. Olisi toivonut, että liigastatusta kantava seura pelaa tosissaan Pahlman-karsinnat loppuun eikä heitä pyyhettä kehään kesken kaiken”, summasivat TP-valmentajat Vesa Niemelä ja Pekka Malmi Pahlman-karsinnan annin.
Takaisin uutisiin