MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Ysikasit edelleen tappioitta


10.06.2011
Ysikasit edelleen tappioitta

TP-Seinäjoen ysikasit ottivat maukkaan pisteen VPS Mustalta raviskan nurmella torstaina numeroin 1-1 (1-0). Melkoisessa helteessä pelattu ottelu oli hyvätasoinen kamppailu ja pistejako lopulta oikeutettu.

Pariin vuoteen ei TP-Seinäjoki ole kyennyt ottamaan pinnaakaan tältä VPS:n huippuryhmältä, mutta tällä kertaa peli pelattiin varsin tasaisissa merkeissä.

Oma syynsä asiaan oli sillä, että myös TP-Seinäjoella oli nyt miltei paras mahdollinen nippunsa matkassa Joonas Lepistön, Joonas Sundmanin ja Matti Lähteen oltua apuna. Ilman kolmikkoa olisi joukkueella ollut käytössään eri yhteensattumien vuoksi tasan 11 pelaajaa.

Peli oli numeroiden mukainen. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue oli ehkä hiukan niskan päällä ja menikin johtoon Joonas Lepistön hienolla yksilösuorituksella.

Pelin ollessa vielä maaliton esittivät kummankin joukkueen maalivahdit pari huikeaa torjuntaa ennen kuin Lepistö rikkoi kuparisen. Kotijoukkueen maalilla Mikael Matihalti tuli kahdesti loistavasti vastaan tehden tyhjiksi vieraiden maalintekoyritykset. Myös toisessa päässä nähtiin miltei vastaavanlaisia suorituksia. Voisi väittää, että kummankin joukkueen maalivahdit olivat aikamoisen hyvässä vireessä.

Toisella puoliajalla VPS sai pelin juonesta paremmin kiinni ja sai tasoituksen hieman samantyylisellä osumalla kuin TP-Seinäjokikin. Vieraiden pelaajan ympärillä oli toki viisi oranssinuttua, mutta kukaan ei iskenyt siinä kohtaa aivan iholle kiinni ja näin veto painui lopulta yläkulmaan.

Tasapelin myötä TP-Seinäjoen yskasit ovat viiden pelatun kierroksen jälkeen ikäluokan I divisioonassa toisena juuri VPS Musatn jälkeen kahden pisteen päässä vaasalaisista.

Sarjan neljä parasta joukkuetta etenee syksyn Aluesarjaan, johon tulee neljä joukkuetta Keski-Pohjanmaalta.

Tässä vaiheessa tilanne vaikuttaa ysikasien kohdalla ihan hyvältä kun jäljellä on ottelut sarjassa viimeisenä olevaa VöIF VHOM:ia ja kolmantena olevaa Lapuan Ponnistusta vastaan.

TP-Seinäjoen ryhmässä: Mikael Matihalti, Risto Kylmäkorpi, Sameli Haapamäki, Eetu Mäkelä, Alex Kivimäki, Markus Laakso, Joona Lieste, Konsta Keski-Hynnilä, Lassi Peltoniemi, Joonatan Mäenpää, Olli Koivukangas, Joonas Lepistö, Joonas Sundman, Matti Lähde
Takaisin uutisiin