Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Ysikaseille hyvä alku


21.04.2012
Ysikaseille hyvä alku
SJK - FF Jaro 5-0 (2-0)
28 min 1-0 Sameli Haapamäki
38 min 2-0 Aatu Kujanpää
44 min 3-0 Aatu Kujanpää
48 min 4-0 Eetu Mäkelä
62 min 5-0 Alex Kivimäki

SJK-junioreiden ysikasit ottivat Aluesarjaan pienimuotoisen varaslähdön kohtaamalla Wallsport Areenassa erittäin vahvan FF Jaron, jota ei oltu kertaakaan aiemmin onnistuttu kaatamaan.

Pelin ensimmäinen vartti oli kotijoukkueen hallintaa seuraavan kymmenminuuttisen sujuttua vieraiden heilutellessa tahtipuikkoa. Sen jälkeen alkoikin sitten tapahtua.

Vajaan puolen tunnin jälkeen hyvän ottelun pelannut Aatu Kujanpää syötti Sameli Haapamäelle, joka tulitti kotijoukkueelle johtomaalin.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Alex Kivimäki pääsi laukomaan läheltä maalia, mutta vieraiden pakki peitti laukauksen, jonka Aatu Kujanpää sai tulittaa verkkoon vieden kotijoukkueen kahden maalin johtoon.

Tauon jälkeen kotijoukkue tuli terävästi takaisin kentälle nostaen prässiään. Se aiheuttikin Jarolle suuria ongelmia pelinavaamisessa ja Eetu Mäkelä karvasi pallon kotijoukkueelle tarjoten Aatu Kujanpäälle toisen tekopaikan, eikä Aatu siitäkään erehtynyt. Näin isännät johtivat jo 3-0.

Vain neljä minuuttia myöhemmin saivat uudenkarheissa mustissa nutuissaan pelanneet kotijoukot tuulettaa taas. Nyt Eetu Mäkelä hyödynsi itse oman kovan karvaustyönsä hedelmät viimeistellen numeroiksi jo 4-0.

Ei riittänyt sekään vauhtiin päässeelle Kerholle, vaan vielä kerran ansiokas ja uhrautuva karvausduuni palkittiin maalin muodossa. Tälläkin kertaa Eetu Mäkelä oli pohjustamassa osumaa riistäen pallon vieraiden alakerralta. Nyt sai tarjoilusta nauttia Alex Kivimäki, joka sinetöi loppunumeroiksi 5-0.

Sarjan avausottelu oli kerrassaan yllättävä siinä valossa, että vielä maaliskuun alussa FF Jaro kaatoi Kerhon samassa paikassa 3-2. Nyt osat vaihtuivat täydellisesti.

- Pelissä oli paljon hyvää, mutta meillä on edelleen tosi paljon parannettavaa, joukkueen vastuuvalmentaja Tomek Arceusz jutteli ottelun jälkeen.

- Olemme menneet paljon eteenpäin talven aikana siitä pisteestä, jossa olimme kun kausi alkoi, mutta työt ovat edelleen kesken ja meillä on monia juttuja, joita on kehitettävä, lisäsi Tomek.

Vaikka tällä kertaa nyt onnistuttiinkin hyvin niin viimeistelyssä kuin karvauspelissäkin, jättivät mm. kaksinkamppailut toivomisen varaa. Tilanteisiin on uskallettava mennä rohkeammin, vaikka vastassa sattuukin olemaan päätä pidempiä pelimiehiä.

Kokonaisuutena ottelu oli Kerhon pojilta pätkittäin hyvää tekemistä. Kunhan harjoitusmotivaatio säilyy hyvänä ja pelisysteemi iskostuu mieliin entistäkin paremmin, luvassa on vieläkin parempaa peliä.

Toki FF Jaro on erinomainen joukkue, eikä tulos varmasti antanut ihan täydellistä kuvaa pietarsaarelaisten tekemisestä. Yksi voitto ei liioin saa aiheuttaa vielä turhan suuria haaveita, sillä Aluesarjaa on jäljellä viisi ottelua ja tulevana viikonloppuna edessä kova turnaus Oulunsalossa ja Oulussa.

SJK: Konstantin Eremenkov, Matti Lähde, Jesse Kitinoja, Risto Kylmäkorpi, Joona Lieste, Mikael Kytölä, Leevi Lehtovuori, Alex Kivimäki, Aatu Kujanpää, Matias Siukola, Eetu Mäkelä, Sameli Haapamäki, Olli Keskinen, Tuomas Ala-Ranta, Tuomas Kellokoski, Markus Laakso

Muutama kuva
Takaisin uutisiin