Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Voittoputkelle jatkoa


05.06.2017

SJK-juniorit - GBK 3-0 (1-0)
28 min 1-0 Juska Päivänurmi

43 min 2-0 Topias Tuomilehto

63 min 3-0 Leevi Oksanen

 

SJK-juniorit otti neljännen peräkkäisen voittonsa B-junioreiden Ykkösen Lohko C:ssä kaadettuaan kokkolalaisen GBK:n lopulta varsin helposti lukemin 3-0. Peli ei kuitenkaan ollut ensimmäisellä puoliajalla sellaista kuin olisi voinut toivoa.

 

- Olosuhteet ja tottakai myös vastustaja teki pelistä vaikean. Emme saaneet ensimmäisellä jaksolla peliä auki, kuten olisimme halunneet. Liukas ja sateen kastelema nurmi vaikeutti avaamista ja tottakai osaltaan myös vastustajan prässi aiheutti aika ajoin meille vaikeuksia, totesi joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju saman, minkä myös kourallinen arvostusta ansaitsevia katsojia, jotka uskollisesti olivat lehtereillä hyisessä kesäsateessa Prunttimäessä.

 

Ensimmäisellä puoliajalla lyhyetkin syötöt tuntuivat olevan kovin haastavia, mikä omalla tavallaan kielii siitä, että ehkäpä keskittyminen ei ollut ihan sitä parasta A-luokkaa. No, se homma saatiin todellakin kuntoon puoliajalla, vaikka sinne lähdettäessä johto imartelikin kotijoukkuetta. GBK:llakin oli nimittäin omat paikkansa, mutta isännät iskivät todella komean osuman vajaan puolen tunnin pelin jälkeen Juska Päivänurmen tulitettua lähietäisyydeltä pallon voimalla verkkoon.

 

 

- Toisella jaksolla löysimme välit paremmin ja saimme pelattua useita kontrolloituja hyökkäyksiä. Toisella jaksolla vastustaja ei juurikaan päässyt riistoihin meidän alueella ja peli oli meillä hyvin kontrollissa, jatkoi Hietaharju siivilöintiä selkokielelle.

 

 

- Erikoistilanteet olivat myös hyviä meillä tänään ja niistä palkinnoksi yksi maalikin. Topias Tuomilehto tuli hyvin sisään puoliajalta. Kiva nähdä pitkien loukkaantumisjaksojen jälkeen tuollaista peli-iloa. Hyvä tasonnosto toiselle jaksolle kaiken kaikkiaan ja oikeastaan voisi sanoa, että selkeästi ansaittu voitto meille. Pojat tekivät hyvin hommia ja tästä on hyvä jatkaa kohti viikonlopun Rovaniemen reissua, lisäsi Hietaharju.

 

Toisella puoliajalla Topias Tuomilehto iski kulmurin jälkitilanteesta pallon verkkoon ja kolmannen loppunumerot sinetöineen osuman viimeisteli nätin hyökkäyksen päätteeksi Leevi Oksanen. Kotijoukkueella oli toki muutama muukin paikka ehostella numeroita, mutta kolmen maalin voittokin maistui erinomaisen hyvin.

 

 

- Hienoa on myös se, että meillä on ihan aitoa joukkueen sisäistä kilpailua tietyistä pelipaikoista, lisäsi Hietaharju vielä ja se on todellakin juuri näin. Kilpailu jos mikä kehittää joukkuetta.

 

Voittonsa turvin SJK-juniorit kapusi sarjataulukossa toiseksi Ilves/2:n kantaan. Tamperelaisilla on kolme pinnaa enemmän ja RoPS:llakin on mahdollisuus nousta rästipeliensä avulla 18 pisteeseen. Niinpä tulevan viikonlopun kamppailu Napapiirillä onkin kliseemäisesti niin kutsuttu kuuden pisteen kamppailu.


Takaisin uutisiin