Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Voittoputkea avaamaan


10.03.2012

Voittoputkea avaamaan

SJK junioreiden A-junnujen on suorastaan välttämätöntä pistää voittoputki alkuun sunnuntain kotiottelussaan Kajaanin Hakaa vastaan SM-karsintasarjassa.

Ellei homma nyt pyörähdä onnettaren, kaikenmaailman haltijoiden ja muiden avustuksella tai ilman, sellaiseen suuntaan, että tuloksena on kotivoitto, voidaan kaikki etäisimmätkin haaveet SM-sarjasta unohtaa.

On totta, että joukkueen peli ei ole ollut sitä, mitä on toivottu. Silti myös hienoinen epäonni on varjostanut joukkuetta, sillä alla on yhden maalin tappiot niin VIFK:lle, KuPS:lle kuin JJK:llekin.

Kun A-junnut viime syksynä päättivät kautensa mitalijuhliin, kaikki tuollaiset kamppailut käännettiin. Nyt niin ei ole käynyt, mutta on edelleen muistettava, että jokainen oman onnensa seppä, eli palloa on pistettävä pussiin paikoista.

Se on varmaa, että tämän otollisempaa tilaisuutta voittoon ei tule olemaan. Kajaanin Haka on sarjassa ilman pisteitä saatuaan kyytiä kaikissa kolmessa pelaamassaan ottelussa.

Ellei nyt löydy tappajan vaistoa ja varsinkin viimeistelyssä sitä osaamista, joka on olemassa, silloin vaelletaan todella syvällä.

Matsi Kajaanin Hakaa vastaan alkaa Wallsport Areenassa klo 14.30, eli heti B-junnujen pelin jälkeen.


Takaisin uutisiin