Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Voitto kotiavauksessa


25.04.2015
Voitto kotiavauksessa
SJK-j YJ - VPS-j 2-1 (1-0)
30 min 1-0 Emil Pannula
62 min 2-0 Saku Erkko
75 min 2-1 Aapo Pekkala

SJK-junioreiden ja Kauhajoen Karhun C15 yhteisjoukkue avasi sarjaakauden 2-1 voitolla Vaasan Palloseurasta lauantaina pelatussa kauden avausottelussaan Joupiskan Tekonurmella.

Ensimmäinen puoliaika oli selkeää SJK-j yj:n hallintaa. mutta useasta hyvästä maalintekopaikasta ei pystytty kuin yksi maali tekemään Vaasalaisten verkkoon.

Toinen puoliaika oli vastaavasti tasaisempi ja myös VPS-j sai muutamia hyviä vastahyökkäyksiä ja erikoistilanteita, jotka olivat hyvin vaarallisia.

Kaiken kaikkiaan hieman nihkeä avaus, jossa lukuisat harhasyötöt ratkaisesvissa tilanteissa vaikeuttivat kotijoukkueen viimeisiä ratkaisuja ja pelaamista.

Tietenkin myös vastustajan korkea prässi vaikeutti kotijoukkueen pelinavaamista ja ei päästä kontrolloituun pelinrakenteluun niin kuin olisi haluttu.

Ne kerrat, jolloin päästiin pelaamaan vastustajan ensimmäisen ja toisen linjan taakse niin silloin oltiin useasti vaarallisia.

Toki, jos muutamasta läpiajotilanteesta oltaisiin paremmin viimeistelty niin peli olisi voinut ratketa jo hieman aikaisemminkin.

- Yritetään harjoitella ensi viikolla laadukkaasti ja katsotaan taas ensi viikonloppuna kehittyykö peli oikeaan suuntaan niinkuin tavoite joukkueella luonnollisesti on, tiivisti joukkueen vastuuvalmentaja Kari Kiviluoma ajatuksensa.

C15 Aluesarja jatkuu ensi lauantaina kotiottelulla I-JBK:ta vastaan.

SJK-j yj:
Onni Pellkikangas mv, Tufan Korkmaz, Aapo Kuivila, Leevi Oksanen(C), Juska Päivänurmi, Tuomo Palomäki, Emil Pannula, Oskar Pihlaja, Nuuti Salo, Kasper Unkuri, Matti Vähäpesola.
Vaihdosta: Saku Kulmala, Lauri Tuomisto, Saku Erkko, Niklas Kuru mv


Takaisin uutisiin