Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Vielä infoa Provinssista


28.06.2016

Tässä liitteissä vielä viimeiset Provinssi-infot ja työvuorolistat seuran järjestyksenvalvojille, staff-henkilöille ja ensiaryhmälle.

 

Tarkista vuorosi ja tule paikalle puoli tuntia ennen vuorosi alkua käskynjakoa varten.

 

B, C15/01, C14/02, D13/03 ja E11/05 -ikäluokkien talkooväki ilmoittautuu Pääleirintäalueen (Törnäväntie 29) järkkärikopilla vuoropäällikölle.

 

E10/06, F9/07, F8/08 -ikäluokkien väki ilmoittautuu Törnävän koululla (Törnäväntie 25) vuoropäällikölle.

 

Ensiapuryhmän jäsenet ilmoittautuvat myös Törnävän koululla.

 

Käskynjako ja lyhyt info tehtävistä annetaan ennen jokaisen vuoron alkua, joten ole paikalla hyvissä ajoin (1/2 tuntia ennen vuoroa).

 

Varustaudu sään mukaan, ota vaihtovaatteita/sadevaatteita tarvittaessa.

 

Tule mieluimmin pyörällä tai kävellen, mutta jos tulet autolla, niin henkilökunnan parkkialue sijaitsee Pruukin koulun takapihalla (joitakin autoje ehkä mahtuu Törnävän koulun pihaan). Pyöräparkkeja on sekä pääleirinnässä että lisäleirinnässä.

 

Seuran järkkärit, staff-henkilöt ja ensiapuryhmäläiset saavat saapuessaan ruokalipun, jolla saa leirintäalueella sijaitsevista myyntipisteistä yhden ruuan/vuoro (keitto, leipä, vesi).

 

Snadi-kerhon ja F7/09 -ikäluokkien vanhemmat vastaavat provinssileirintäalueiden jälkisiivouksesta sunnuntaina 3.7. klo 16 alkaen. Snadi-kerhon vanhemmat kokoontuvat Törnävän koulun pihaan ja F7/09-junnujen vanhemmat Pääleirintäalueelle. Ota mukaan oma harava, roskalapio, hanskat.

 

Tule hommiin hyvällä asenteella ja positiivisella mielellä! Olemme palvelemassa festivaalivieraita ja toteuttamassa heille iloista Provinssi-elämystä.

 

JV-info
JV-ohjeet

Työvuorot Pääleirintä (järkkärit + staff)

Työvuorot Lisäleirintä (Järkkärit + staff)

Työvuorot Ensiapu


Takaisin uutisiin