Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Valmentajatilanne on hyvä


01.11.2014
Valmentajatilanne on hyvä

SJK-junioreiden kausi on vasta saatu päätökseen, mutta uutta kautta puuhataan jo kiivaaseen tahtiin. Seuran valmennuspäällikkö, Kari Kiviluoma, on ollut melkoisen kiireinen mies viime päivät sorvaillessaan sopimuksia valmentajien ja taustaryhmien kanssa.

Hyvää työtä "Kake" onkin tehnyt jo tässä vaiheessa, vaikka muutamiin ikäluokkiin tuleekin lähiaikoina lisää väkeä mukaan.

Uusi harjoituskausi saatiin jo tänäviikonloppuna käyntiin, eli melkoisen ympärivuotiseksi on homma mennyt. Hyvällä omalla tunnolla voidaan todeta valmennuksen olevan osaavissa käsissä jokaisessa ikäluokassa.

C15-ikäluokan vastuuvalmentaja saadaan tietoon näillä näkymin alkavalla viikolla.

Vastuuvalmentajat ovat vaihtuneet joissain ikäluokissa ja mukaan on saatu uusia kohtalaisen kiinnostaviakin koutseja.

Vielä viime kaudella SJK:n mukana treenannut ja Kerho 07:ssa pelannut Jyri Hietaharju ottaa vastuulleen B-juniorit ja häntä avustaa Jari Kujala. Vuotta nuorempaan ryhmään, eli C14-joukkueeseen puolestaan palaa Timo Taipale, joka valmentaa joukkuetta yhdessä Jukka Metsä-Ketelän kanssa.

D12 (03-synt.) ikäluokan vastuuvalmentajana aloittaa pelaajauransa lopettanut Luis, ”Luffe” Fernando! Luffe on mukana myös F9/06-ikäluokassa apuvalmentajana, jossa vastuuvalmentajana toimii Jani Mäki-Maunus. Lisäksi hän avustaa seuran maalivahtivalmennuksessa.

D13/02-joukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Juha Ahde, Petri Kangaskokko toimii vastuuvalmentajana edelleen kolmessa ikäluokassa: E11/04, E10/05 ja uutena myös F8/07-ikäluokassa.

F9/08:n vastuuvalmennuksen ottaa Petri Kujanpää. Snadi-Kerhossa (09-11-synt.) Tilla Tuurin saappaisiin astuvat Jukka Saarijärvi ja Petteri Kokko. F-tytöissä (07-08-synt.) jatkavat Mira Hakanen ja Ville Hautamäki. Maalivahtivalmennuksen vastaavana toimii edelleen edustusjoukkueen Jori Särkkä.

- Vastuuvalmentajien apuna toimii runsaasti apuvalmentajia ja kun tähän lisätään vielä valmennuksen muut taustahenkilöt; valmennuspäällikkö Kari Kiviluoma, talenttivalmentaja Christian Sund, Fortum Tutor Tuomas Nikupeteri, nappulapäällikkö Petri Kangaskokko, junioripäällikkö Juha Ahde, niin varmasti valmennus on huippuluokkaa ja SJK-junioreiden pelaajat saavat laadukasta valmennusta tulevalla kaudella, iloitsee toiminnanjohtaja Hannu Huilla.


Takaisin uutisiin