Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Valencia seuraavana


12.03.2014
Valencia seuraavana

TP-55:n kasvatti, Tero Mäntylä, elää hektistä aikaa bulgarialaisen joukkueensa, PFC Ludogoretsin kanssa.

Joukkue on ehtinyt pelata tällä kaudella jo 14 ottelua Euroopan kentillä ja pelit sen kuin jatkuvat. Vastaan asettuu Sofian Levski Stadionilla torstaina espanjalainen suurseura, CF Valencia.

Ludogorets on ehtinyt kohdata tällä kaudella UEFA Champions Leaguessa ja Europa Leaguessa Slovan Bratislavan, Partizan Beogradin, FC Baselin, PSV Eindhovenin, Chornomoretsin ja Dinamo Zagrebin viimeksi pudottamansa SS LAzion lisäksi.

Voittoja joukkue on saalistanut yhdeksän, kahdesti tuloksena on ollut tasapeli ja Champions Leaguen karsinnoissa tulivat ainoat tappiot.

Viime viikonloppuna Ludogorets kohtasi vieraskentällä Litex Lovechin, joka sijoittui "runkosarjassa" Teron joukkueen jälkeen toiseksi. Tapahtumarikas kamppailu päättyi maalittomana ja takasi Ludogoretsille sarjan piikkipaikan.

Nyt sarja jakautuu kahtia ja seitsemän parasta lähtee jahtaamaan mestaruutta. Ensimmäisessä ottelussaan Ludogorets kohtaa heti Litex Lovechin, mutta jo sitä ennen joukkueet iskevät vastakkain cupissa 13. ja 16. maaliskuuta.

Ohjelmaa siis riittää ihan kotitarpeiksi. Jos pelit jatkuvat Teron osalta samaan malliin kuin tämän vuoden puolella, lienee luvassa myös kutsuja maajoukkuekuvioihin. Suomen A-maajoukkuehan kohtaa seuraavana Tsekin 21.5. Olympiastadionilla ja sen jälkeen toukokuun lopussa on edessä Baltic Cup.
Takaisin uutisiin