MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Upea voitto Pahlman-karsinnassa


07.05.2013
Upea voitto Pahlman-karsinnassa

SJK - VPS 4-2 (3-0)

04 min 1-0 Matti Lähde
15 min 2-0 Matias Siukola
30 min 3-0 Matias Siukola
50 min 4-0 Alex Kivimäki
53 min 4-1 VPS
64 min 4-2 VPS

Vuodesta toiseen VPS:n ysikasien Musta joukkue on ollut todella paha vastustaja SJK-junioreiden/TP-55:n saman ikäluokan ryhmälle. Jokainen matsi on ollut tiukkaa vääntöä ensimmäisestä minuutista viimeiseen.

Tällä kaudella joukkueet ovat nyt kohdanneet kahdesti ja SJK-juniorit ovat onnistuneet puristamaan molemmista peleistä voiton tililleen.

Kai Pahlman -turnauksen piirien välisessä karsinnassa SJK sai VPS:n kotikentälleen Wallsport Areenaan ja pelasi ensimmäisen puoliajan kuin hurmiossa latoen taululle numeroiksi 3-0.

Ei riittänyt vielä sekään, sillä heti toisen jakson aluksi kotijoukkue niittasi numeroiksi 4-0. Sen jälkeen loppupeli olikin sitten vain päätösvihellyksen odottelua.

Kotijoukkue sai otteluun loistavan startin. Matias Siukola osui maalipuihin kulmasta ja Matti Lähde oli hoitamassa karat kotiin jo neljän minuutin pelin jälkeen. Jatkoa seurasi vartin peliajan jälkeen Onni Valakarin keskitettyä luukulle, missä Matias Siukola oli paikalla ohjaten kauniisti jo 2-0.

Digitaali pysähtyi seuraavan kerran puolen tunnin kohdalla kun Matti Lähde tarjoili vaparin ja Matias Siukola puski upeasti numeroiksi 3-0.

Tauon jälkeen kotijoukkue naulasi viimeisen rautanaulan vieraiden arkkuun Matiaksen tarjoiltua kuudentoista rajalta chipin yli topparin. Paikalla oli Alex Kivimäki, joka jatkoi chippailulinjaa ja nosti pallon yli veskarin.

Etenkin ensimmäinen puoliaika oli aivan erinomaista pelaamista ja toi tilille ensiommäisen voiton karsinnassa. Kolmen pelin jälkeen Esa Haanpään ja Petri Niemen valmentamalla ryhmällä on nyt kasassa viisi pinnaa, eli voitto ja pari tasuria.

Koko kaudella joukkue joukkue ei ole toistaiseksi hävinnyt ainuttakaan peliä, eli tähän voisi kai todeta legendaarisen maajoukkue- ja mestarivalmentaja Antti Muurisen sanoin, eteenpäin on menty...


Takaisin uutisiin