MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

U13 voitti Kykysarjan Vöyrillä


15.05.2012

U13 voitti Kykysarjan Vöyrillä

La 12.5.2012, Maj Cup, Norvallan tekonurmi, 9 v 9, peliajat 2 x 20 min

SJK U13 akatemia osallistui jälleen lauantaina turnaukseen. Tällä kertaa tuomisina Vöyriltä oli Kykysarjan voitto. Vastustajat olivat tuttuja jo kauden aiemmista kohtaamisista.

VIFK- SJK U13 1-2 (1-1)

Kovaa kiistakumppania VIFK:iä saavutettiin todellinen tahtovoitto. Pallonhallinta oli tällä kertaa selvästi vaasalaisilla. Jussi Vähäpesola kuitenkin kuittasi VIFK:n johtomaalin 14. minuutilla ja sama herra vastasi myös voittomaalista 31. minuutilla. Hyvä ja räväkkä aloitus turnaukselle. Joukkuepuolustus toimi hyvin jo ensimmäisessä pelissä.

YPA – SJK U13 1-1 (1-1)

Huolimatta siitä, että YPA sai kuin varkain aikaisen johtomaalin tämä peli oli hienosti SJK:n hallussa. Jussi Vähäpesola teki jälleen maaliin. Enempiä maaleja ei ihme kyllä nähty, mutta peliesitys oli hyvä.

SJK U-13 – Jaro 2-0 (1-0)

Päätösottelussa vastassa oli Jaro. Tässä pelissä nähtiin turnauksen parasta SJK:n osalta. Kone ei näyttänyt hyytymisen merkkejä, vaan jalat liikkuivat yhtä liukkaasti kuin aamulla. Ansaitut maalit saatiin Jussi Vähäpesolan rankkarilla 22. min kohdalla 1-0. Toisella jaksolla Joonas Matikainen kaunisteli lukemat 2-0 Matti Vähäpesolan syötöstä. Normaalisti keskikentällä ahertava Johan Lamberg tuurasi tyylikkäästi maalivahtina, mutta sai tässä viimeisessä pelissä olla melko rauhassa Ilari Kiviluoman johtaman puolustuksen takana.

SJK U13 12.5.12: Johan Lamberg (mv), Kim Koskela, Topias Pienisaari, Ilari Kiviluoma, Oskari Aunula, Petri Haaparanta, Joonas Matikainen, Matias Järvinen, Matti Vähäpesola, Samuli Nahkala, Severi Kuisma, Saku Niemi, Joona Mäkelä, Jussi Vähäpesola, Juuso Lindgren ja Leevi Oksanen.


Takaisin uutisiin