MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

U11 haki Raumalta hopeaa


28.01.2012

U11 haki Raumalta hopeaa
Lauantaina 28.1. pelattiin Raumalla yksipäiväinen Länsi-Suomi-turnaus. Kyseessä on kutsuturnaus, johon nyt saivat kutsun Satakunnan, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan sekä Pohjanmaan parhaat E-juniorit. SJK:n U11-akatemia kiitti kutsusta ja haki Raumalta turnaushopeaa.

Joukkue hävisi viiden ottelun päiväohjelmasta kaksi matsia, päivän ensimmäisen ja viimeisen, molemmat Tampereen Ilvekselle. Aamulla Ilves oli niukasti parempi lukemin 2-1, finaalissa lukemin 4-0.

Päivän muissa otteluissa tuli 1-1 tasuri Kaapoa vastaan, 5-2 voitto Jazzista ja 2-2 pelatun ottelun jälkeen rankkareilla 5-4 voitto VPS:stä.
U11-joukkueenjohtaja Kimmo Kulmala arvioi kyseessä olleen kovimman turnauksen, johon SJK:n nollaykköset ovat toistaiseksi osallistuneet.

"Kahdeksan hyvin pelanneen joukkueen turnauksessa toinen sija on loistava saavutus. Nyt pojat painelevat mitalit kaulassa suihkuun, syömään ja Seinäjoelle. Tästä reissusta tuli onnistunut avaus akatemiajoukkueen turnausvierailuille", Kulmala summasi heti finaalin jälkeen.

Neljän parhaan joukossa oli kaksi joukkuetta Pohjanmaalta ja kaksi Pirkanmaalta. VPS tuli lopulta pronssille ja TPV sijalle 4.


Takaisin uutisiin