Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Tyttö- ja naisjalkapalloa kehitetään


25.10.2020

TYTTÖ-JA NAISJALKAPALLON KEHITTÄMINEN ETELÄ-POHJANMAAN ALUEELLA

 

Seinäjoen Jalkapallokerho-juniorit ry (SJK-j) ja Kauhavan Kanuunat ry (Kanu) ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on edistää alueellista yhteistyötä ja kehittää vahvasti tyttö- ja naisjalkapalloilua Etelä-Pohjanmaan alueella.

 

Yhteistyösopimus on yksi askel siihen suuntaan, että alueella mahdollistetaan tytöille pelaajapolku jalkapallokoulusta aina Kansalliseen Liigaan saakka. Lisäksi tavoitteena on käynnistää tyttöjen jalkapallolukiotoiminta yhdessä Kuortaneen urheilulukion kanssa.

 

Tässä vaiheessa tehtävät käytännön toimenpiteet:

 

  • SJK-j/Kanu YJ tytöt 06 syntyneet (Liiga Pohjoinen ja Läntisen alueen sarja). Tämä YJ mahdollistaa pelaajien liikkumisen omien kykyjensä mukaan eri sarjatasolla. Tytöillä tulee olemaan omien treeniensä lisäksi myös yhteisharjoituksia.

  • SJK- j muodostaa naisjoukkueen Läntisen alueen sarjaan ja tekee farmisopimuksen Kanun naisten valtakunnallisen 2 div joukkuuen kanssa, joka mahdollistaa pelaajien liikkumisen omien kykyjensä mukaan eri sarjatasolla. SJK-j naisten joukkueeseen ilmoittautuminen alkaa 25.10.2020, https://www.sjk-juniorit.fi/info/ilmoittautumislomake/

Kanun naisten Tryoutit alkavat marraskuun aikana, josta lisätietoa viikon 46 aikana. Naisjoukkueilla tulee olemaan omien treeniensä lisäksi myös yhteisharjoituksia.

  • Käynnistetään yhteistyöneuvottelut Kuortaneen jalkapallolukiotoiminnasta eri toimijoiden välillä.

Lisätietoja aiheesta antaa SJK-j hallituksesta Jussi Koskinen, 050 69533 ja Kanusta seuran puheenjohtaja Juha-Pekka Hietala, 040 562 5216 tai valmennuspäällikkö Jari Risikko, 050 529 8568.


Takaisin uutisiin