Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Töjby kylään Vitosessa


05.06.2017

SJK-junioreiden B-junnujen matsit jatkuvat jo huomenna tiistaina kun Töjby FC saapuu vieraaksi Raviradan nurmelle. Nuori joukkue kohtasi tänään B-junnujen Ykkösessä GBK:m ja otti komean 3-0 -voiton. Sen sijaan edellinen Vitosen matsi meni totaalisesti penkin alle, sillä KJV/Kanu kylvetti nuorisoa Kortesjärvellä tylysti 5-0.

Sarjataulukossa SJK-juniorit on tällä hetkellä kahdeksantena viidellä pisteellään. Vastaavasti Töjby FC on kuudentena seitsemällä pinnallaan. Molemmilla joukkueilla on pelattuna viisi matsia.

Töjby FC aloitti kauden Vitosessa todella tyrmäävän vahvasti. Erinomaisen hyvää Norrvalla FF/2:ta vastaan irtosi piste vieraskentältä. Sen jälkeen  Kauhajoen Karhu sai murhaavan tylyä kyytiä lukemin 8-1 ja vielä kolmannessakin ottelussaan Töjby oli vahva hakien pisteet Sundom IF II:lta lukemin 5-2.

Sen jälkeen pelatut kaksi ottelua ovat olleet peilikuvia kauden ensimmäisille otteluille. Ensin VPV haki pinnat numeroin 6-1 ja sen jälkeen toinen vaasalaisjoukkue, SuSi kyykytti vieraitaan 5-1.

Joukkueen tehokkaimmat maalitykit ovat olleet viisi osumaa viidessä pelissä tehnyt Daniel Gulland ja kolme maalia viimeistelleett Jesper Prinsen.ja Tobias Söder.

Kotijoukkue on pelannut puolestaan kolme ottelua ilman voittoa. Edellisessä kotiottelussa voitto lipesi hyppysistä FC Komua vastaan kamppailun päätyttyä numeroin 2-2. Nyt olisikin aika palata voittokantaan.

Kotijoukkueen paras maalintekiä olisi Aatu Metsä-Ketelä, mikäli Korsnäs FF 2/Gazijen tulokset olisivat voimassa. Tuon ottelun neljän maalin johdolla Aatulla olisi nyt viisi maalia. Kaikki muut SJK-junioreiden maalit ovat jakautuneet eri pelaajille.

Matsi Raviskalla alkaa klo 18.30. Tervetuloa paikanpäälle!


Takaisin uutisiin