Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Todellinen kympin kerho


02.09.2020

SJK-juniorit vieraili Mustasaaren Keskuskentällä Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen Lohko C1:n ottelussa pommittaen täydet kymmenen osumaa. Voitto lähti mukaan siis numeroin 10-0 (2-0). Maalikarkeloiden myötä myös unelma sarjanoususta pysyy elossa.

 

Ottelussa ei ollut isommin epäselvyyttä siitä, kumpi vie ja kumpi vikisee. Sarjapaikastaan kamppaileva kotijoukkue FC Korsholm jäi totaalisesti jyrän alle, vaikka ensimmäinen puoliaika olikin numerollisesti tasainen.

 

- No tuota, aika selvä peli alusta asti. Ekalla puoliajalla Korsholm sai vielä jokusen vastahyökkäyksen, mutta eipä juuri mitään kovin vaarallista. Tokalla puoliajalla ei tainnut heillä olla enää monta hyökkäystä edes, myhäili valmennuskaksikosta Joonas Kuivalainen.
 
- Hyökkäyspeli toimi tänään oikeen hyvin. Tehtiin hienoja maaleja ja joukkueena loppuun asti hyvin hommia. Tosi ehjä 90 minuuttinen, kiitteli Kuivalainen joukkuetta.
 
Joukkueen koutseista Miika Asunmaa teki ensiesiintymisensä tämän kauden sarjassa. ei se nyt ihan pöllömmin mennyt, sillä saldoksi kirjattiin hattutemppu.
 
Joukkue oli aika kapealla ryhmällä reissussa, mutta hyvinhän tuo näytti sujuvan näinkin. Asunmaan lisäksi maalitehtailussa onnistuivat "Millin" tavoin knallitemppuillut Tommi Luopajärvi, sekä kahdesti viimeistellyt Aatu Metsä-Ketelä ja kertaalleen osuneet Tommi Kukila, sekä Konsta Kivipelto.
 
Sarjataulukko on edelleen sangen tasainen kärjen osalta, kun jäljellä on enää kaksi ottelua. Kungliga Wasa CF johtaa 24 pisteellään sarjaa SJK-junioreiden ollessa kakkosena 22 pinnallaan. Tässä kohtaa ei kuitenkaan ole syytä vielä paukutella henkseleitä, sillä Lapuan Virkiä on vain pisteen päässä, eikä ABC/Strömsökään ole kuin parin pisteen takamatkalla.
 
SJK-junioreilla on kahdessa viimeisessä ottelussa sarjan peräpään joukkueet FC Kuffen ja Kauhavan Kanuunat, joista jälkimmäinen nousi hengittämään helpommin kaadettuaan tällä kierroksella I-JBK:n peräti 6-2.
 
Seuraavassa ottelussaan SJK-juniorit saa kotikentälleen 9. syyskuuta FC Kuffenin.
 

Takaisin uutisiin