MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Tilanne parani kertaheitolla


15.02.2012

Tilanne parani kertaheitolla
FC Haka - SJK 0-2 (0-0)
63 min 0-1 Jesse Sarajärvi
81 min 0-2 Joonas Kuivalainen

SJK junioreiden A-junnut pesivät kasvojaan kertaheitolla hakemalla Valkeakoskelta äärimmäisen tärkeän voiton.

Saharan tekonurmella vierasjoukkue paransi asemiaan sarjataulukossa tehden siinä sivussa kauden ensimmäiset maalinsa.

- Voitto oli ansaittu. Pääsimme heti alusta hyvin peliin mukaan ja oli pikkuisen huono tuuriakin, ettei saatu maalitiliä auki jo ensimmäisellä puoliajalla, tyytyväinen vastuuvalmentaja Max Peltonen iloitsi ottelun jälkeen.

Parhaissa paikoissa ekalla puoliajalla olivat Aleksi Ahde, joka kolisutti tolppaa ja Joonas Kuivalainen, jonka laukauksen pilkun tienoilta veskari pelasti.

- Paketti pysyi hyvin kasassa ja meillä oli hyvin liikettä. Näkyi selvästi, että nyt oli halua tehdä pidempiäkin pystyjuoksuja. Oli mahtavaa nähdä, että se, mitä tässä nyt on kaivettu esiin myös tuli näkyviin. Tämä oli koko joukkueen taisteluvoitto, lisäsi Peltonen.

Ottelun avausmaalin laukoi suoraan vapaapotkusta Jesse Sarajärvi. Lopullisen naulan arkkuun iski ottelun viimehetkillä Joonas Kuivalainen.

- Tätä tämä joukkue todellakin tarvitsi ja kyllä melkoinen juuto pääsi pelin loputtua, Peltonen naurahti.

Pikkupakkasessa tekonurmella pelattu ottelu mentiin läpi erinomaisissa olosuhteissa.

SJK: Tuomas Karjanlahti, Joona Lautamaja, Pekka Rousu, Henri Huilla (v), Roope Takala (v), Jesse Sarajärvi (v, 63. Jesse Jääskeläinen), Aleksi Ahde, Veli-Pekka Pajula, Eetu Takala (83. Pekka Jaskari), Sami Viljanen (90. Aapo Metsä-Ketelä), Joonas Kuivalainen (87. Akseli Metsä-Ketelä)


Takaisin uutisiin