Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Teroa viedään moneen suuntaan


16.04.2014
Teroa viedään moneen suuntaan

Huhut Suomen A-maajoukkueen ryhmään Unkaria vastaan valitun Tero Mäntylän ympärillä vellovat vauhdikkaasti. Nuorta topparia ollaan viemässä moneen suuntaan ja Suomessakin on uutisoitu englantilaisen Brighton & Hove Albionin mielenkiinnosta häntä kohtaan.

- Mitään konkreettista ei todellakaan ole olemassa. Huhuja kuuluu ja niitä liikkuu jatkuvasti. Uutinen Brightonin mielenkiinnosta on ollut täällä bulgarialaisessa mediassa, mutta sen enempää en kyllä siitä asiasta osaa sanoa, naurahti Tero uutisvuodoille.

- Ei se nyt mikään suuri salaisuus ole, että tykkään englantilaisesta tavasta pelata futista ja viihdyin siellä oikein mainiosti ollessani Portsmouthin akatemiassa. Olen aikaisemminkin sanonut, että joskus vielä haluaisin pelata Englannissa, tunnustaa Tero.

Kolikolla on kaksi puolta tässäkin asiassa. PFC Ludogorets Razgard on voittanut jo kahdesti peräkkäin Bulgarian mestaruuden ja kolmaskin kerta on lähellä, sillä joukkue johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla ennen kakkosena olevaa Litex Lovechia. Myös cup-mestaruus on jälleen tyrkyllä, sillä tänään kaatui semifinaalin ensimmäisessä osaottelussa Lokomotiv Plovdiv 2-0.

Ensi kaudella Ludogoretsilla on siis jälleen mahdollisuus menestyä Euroopan kentillä. Tällä kaudella Tero ja vihreä-valkoinen Ludogorets tekivät melkoisia sankaritekoja Mestarien liigassa ja UEFA:n Eurooppa liigassa.

Yhteensä tilille tuli 16 ottelua kahdessa kilpailussa. Näissä kamppailuissa kaatuivat Slovan Bratislava, Partizan Beograd, PSV Eindhoven ja Chornomorets, sekä Dinamo Zagreb ja SS Lazio. Vasta espanjalainen CF Valencia osoittautui liian vahvaksi.

Eli... Brightonissa ei juuri Laziota tai Valenciaa kohdata, mutta faktahan on se, että siellä Tero olisi huomattavasti lähempänä Valioliigan seuroja ja melkoisessa näyteikkunassa joka viikko.

- Se on kyllä ihan totta. Kolikolla on kääntöpuolensa. No, nyt ei ole mitään konkreettista. Toivottavasti kesällä on positiivisia ongelmia näiden juttujen kanssa, naurahti Tero huomauttaen, ettei hänellä ole tällä hetkellä agenttia, vaikka näin onkin uutisoitu.

- Ei ole ei. On muutamia eri agentteja, jotka hoitavat tiettyjä keissejä mandaateilla. Ei ole yhtä ja ainoaa. Mielestäni tämä toimintamalli on tässä kohdassa itselleni sopiva. Puheet Hollannista ja Ranskasta näissä yhteyksissä ovat sellaisia, joista itselläni ei muuten ole mitään käryä, lisäsi Tero.

Jännityksellähän tässä odotellaan myös Seinäjoen suunnassa, minne nuoren miehen tie seuraavaksi vie.

Takaisin uutisiin