Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Tero maalasi taas


28.01.2017

Norjalaisen Aalesunds FK:n seinäjokelaistoppari, Tero Mäntylä, maalasi toisessa peräkkäisessä ottelussa kun Tippeligaenin seura kaatoi Kakkosen Høddin kotonaan 4-0 (1-0).

 

Tero tuli vaihdosta kentälle noin puoli tuntia ennen loppua ja pääsi kulmurista puskemaan kohti vierasmaalia.

 

- Pakki blokkasi ekan yrityksen maaliviivalta, mutta ehdin sitten paluupalloon ja sain pistettyä sisään, iloitsi Mäntylä onnistumistaan jo toisessa peräkkäisessä matsissa. Itse asiassa Tero on tehnyt kahdessa ottelussa ja 75 minuutissa enemmän maaleja kuin kahden viimeksi kuluneen vuoden aikana.

 

- Näin on. En tiedä, mistä johtuu. Nyt tuntuu kyllä muutenkin erittäin hyvältä. Olen mielestäni loistavassa kunnossa, paremmassa kuin aikoihin, seinäjokelainen myhäili lauantai-iltana.

 

Seuralla on tällä hetkellä neljä topparia kalustossaan. Tero on parin ensimmäisen matsin perusteella tyytyväinen omaan tekemiseensä niin kentällä kuin treeneissäkin.

 

- Ihme on, jos ei tule enempää vastuuta. Koutsin kanssakin oon jutellut ja ainakin ymmärsin, että kaikki on vain omasta tekemisestä kiinni. Olen todella luottavaisin mielin tällä hetkellä, jatkoi Tero juttuhetkeä.

 

(Kuva: Marius Simensen)


Takaisin uutisiin