Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Täyden kympin suoritus


15.02.2020

(Photo: O-M Matihalti)

 

SJK v GBK 10-0 (4-0)

10 min 1-0 Miro Pohjola

25 min 2-0 Oskari Raiski

31 min 3-0 Miro Pohjola

34 min 4-0 Taavi Kangaskokko

40 min 5-0 Jussi Jokilehto

52 min 6-0 Oskari Raiski

62 min 7-0 Miro Pohjola

63 min 8-0 Aleksi Naamanka

64 min 9-0 oma maali

66 min 10-0 Aleksi Naamanka

 

SJK:n C14 otti toisen peräkkäisen runsasmaalisen voittonsa Liiga Pohjoisen karsinnassa ryöpytettyään Gamlakarleby Bollklubbia ihan isän kädestä Wallsport Areenassa. Useammankin seuran vierasjoukkueen YJ-ryhmä ei tänään kyennyt millään tavalla haastamaan hurjaan maalitehtailuun intoutunutta kotijoukkuetta.

 

Molemmat joukkueet olivat voittaneet ensimmäiset karsintaottelunsa SJK:n kaadettua WFA:n 7-1 ja GBK:n FC Ylivieskan 3-0. Näin kummallakin oli kolme pinnaa kamppailuun lähdettäessä.

 

Pelin juoni oli kuitenkin selvä alusta saakka. Isännät veivät ja vieraat yrittivät selviytyä. Se selviytyminen kesti noin kymmenen minuuttia Miro Pohjolan avattua ketsuppipullon. Vartin verran mentiin vielä tuon osuman jälkeen siedettävissä lukemissa, mutta sitten Oskari Raiski tuplasi johdon ja Pohjola viimeisteli päivän toisen maalinsa. Taavi Kangaskokon komea laukaus päätti ensimmäisen puoliajan maalikarkelot ja tauolle mentiin kotijoukkueen neljän maalin johdossa.

 

Toisen puoliajan alussa Jussi Jokilehto pääsi viimeistelemään maalinedustalta ja Oskari Raiski laukoi toisen maalinsa erinomaisella vedolla takanurkkaan. Näin oltiin jo lukemissa 6-0.

 

Viimeinen kymppi oli kotijoukkueen juhlaa ja vieraiden tuskaa. Ensin Miro Pohjola täydensi hattutemppunsa ja sen jälkeen vaihdosta tullut Aleksi Naamanka osui kahdesti. Naamangan osumien välissä pallo meni kertaalleen vielä GBK:n omasta pelaajasta sisään.

 

Vaikka joukkue onkin ottanut nyt kahdella vahvalla esityksellä ylivoimaiset voitot, lienee selvää, että todelliset mittarit ovat kuitenkin vasta edessä. Kyse ei suinkaan ole kahdesta jäljellä olevasta karsintapelistä FF Jaroa ja FC Ylivieskaa vastaan, vaan Liiga Pohjoisen otteluista, joihin pääsy vaatii yhden pisteen. Itse asiassa jopa nämä kaksi voittoa saattavat riittää, mutta siihen on turha tuudittautua.

 

Nuorten miesten pelissä on paljon hyvää, mutta ei sentään vielä kannata treenaamista lopettaa.


Takaisin uutisiin