Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Tasapeli kärkimatsissa


04.06.2014
Tasapeli kärkimatsissa
JJK - SJK-j 1-1 (1-1)
09 min 0-1 Joonas Lepistö
31 min 1-1 Jesse Kopakkala

SJK-junioreiden B-junnut vierailivat tiistaina Jyväskylässä upouudella Viitaniemen tekonurmella. Kyseessä oli B-junioreiden I divisioonan lohko C:n kahden tappiottoman joukkueen välillä. Tasapelin myötä molemmat ovat edelleen vailla tappiota, mutta OLS on silti sarjajohdossa.

SJK aloitti ottelun todella hyvin. Peli oli varmaankin parasta tällä kaudella. Pallo liikkui ja miehet liikkuivat. Sen myötä saatiin suhteellisen aikainen johtomaali hienosti pelatun tilanteen jälkeen Joonas Lepistön laukoessa suoraan ilmasta pallon etukulmaan.

Johtomaalin jälkeen JJK sai pelistä aina vain enemmän otetta ja totuuden nimessä on sanottava, että ekan jakson loppupuoli oli kotijoukkueen hallintaa ja JJK saikin tasoitusmaalin ottelun 31. minuutilla ja näin puoliajalle mentiin tasalukemissa 1-1.

Toisen jakson alussa SJK nosti prässiään hieman ylemmäksi vaikeuttaen JJKn alhaalta asti pelaamista. Jakson alku oli vierasjoukkueelle jälleen varsin hyvä. JJK joutui turvutumaan pidempiin avauksiin, jotka hoidettiin tyylikkäästi.

Vaikeuksia oli kuitenkin tulossa, Ossi Kivipuro nimittäin joutui kahdella varoituksella ulos ja edessä viimeinen puoli tuntia vajaalla pelaten. Sen SJK pelasi 4-4-1 ryhmityksellä.

Luonnollisesti pallonhallinta siirtyi JJK:lle SJK:n pelaajien yrittäessä pitää JJK pois maalipaikoilta ja keskittyen nopeisiin vastahyökkäyksiin.

Pelaajat puolustivat antaumuksella ja taistelivat kovasti miesylivoimaa vastaan. Pari kertaa päästiin vaarallisiin vastaiskuihin, jotka olivat lähellä kasvattaa vierasjoukkueen maalitiliä.

- Kyllä kotijoukkue sai pari maukasta maalitilannetta loppua kohden, mutta ihan jyrän alla ei missään vaiheessa oltu, kertoi Kari Kiviluoma joukkueen taustaryhmästä.

Ottelussa pelattiin kolme lisäminuuttia ja näin lopputulos oli 1-1. Hyvin taistelleet SJK:n pelaajat saivat pienen palkinnon hyvästä taistelustaan

- JJK oli hyvä, ehdottomasti pelaavin joukkue tähän asti kohdatuista joukkueista, lisäsi Kiviluoma kehuen isäntiä.

B-junioreiden osalta sarja jatkuu ensi lauantaina Kokkolassa KPV:n vieraana. Seuraava kotimatsi puolestaan pelataan 14. kesäkuuta, jolloin vieraaksi saapuu FC Kemi.


Takaisin uutisiin