Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Tappio tuli Tervareille


30.09.2014
Tappio tuli Tervareille
SJK-j B-juniorit vierailivat viime viikonloppuna Oulussa Tervareiden vieraana.
Ottelusta muodostui melko hyvätasoinen B-junnumatsi, jossa oli vauhtia ja vaarallisia ’tilanteita ihan riittävä määrä.

Ottelu alkoi aikalailla tunnustellen. Pikkuhiljaa vierasjoukkue pääsi pelissä hieman niskan päälle ja pystyi luomaan kolme oikein hyvää maalintekopaikkaa, joista kaksi meni niukasti yli ja yhden kotijoukkueen hyvin pelannut maalivahti torjui alkanurkasta.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että kun et itse tee niin kaveri tekee. Tervarit sai vapaapotkun n. 30 metristä, jonka yksi Suomen lupaavimmasta poikapelaajista
Niklas Jokelainen laukoi vasurillaan alakulmaan.

SJK-j teki 1-1 tasoituksen hetkeä myöhemmin. Muutama syöttö keskialueella, pallo linjan taakse ja juoksu pystyyn a´la Ossi Kivipuro, jonka maalivahti kaatoi rankkualueen sisällä, pallo pilkulle, jonka Ossi itse varmasti sisään laittoi.

Peli jatkui suht tasaisena ja kotijoukkueen 2-1 johtomaali syntyi Niklas Jokelaisen n. 30 m lauotusta hienosta vasurilaukauksesta maalin alakulmaan. Tämä jäi myös puoliaikatulokseksi.

Toiselle jaksolle SJK-j joutui loukkaantumisten myötä hieman peliryhmitystään vaihtamaan ja mentiin kolmen pelaajan alakertaan ja lisää miehiä keskikentälle ja hyökkäykseen.

Pelin painopiste kääntyikin vieraiden hallintaan yhä enemmän ja enemmän. Toki tämän rohkeamman ryhmityksen myötä myös Tervarit sai luotua vaarallisia vastahyökkäyksiä SJK-j päätyyn.

Loppua kohden pelattiin aina vain enemmän Tervareiden kenttäpuoliskolla, mutta maaliin saakka palloa ei pystytty toimittamaan muutamasta hyvästä maalipaikasta. Lähellä oli, mutta…..

Lopputulos näin ollen 2-1 kotijoukkueelle. Ihan hyvä peli-esitys, joka tällä kertaa ei pisteisiin riittänyt.

Monesti tällaisilla esityksillä ”jotain mukaan saa”, mutta nyt ei. Eli kotijoukkue Tervarit ansaitsee myös maininnan positiivisesta peliesityksestään. Ei siis mitään heiltä pois, vaan päinvastoin! Tervarit oli vaarallinen hyökkäyspäässä, puolusti kurinalaisesti ja pelasi hyvää futista.

SJK-j viimeinen ottelu pelataan ti 7.10 klo 17.00 Joupiskan Tekonurmella, jolloin vastaan asettuu VPS-j Vaasasta.


Takaisin uutisiin