MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Taistelulla maukas voitto


12.02.2012

Taistelulla maukas voitto
SJK - FF Jaro 3-1 (1-1)
18 min 1-0 Elias Ahde
34 min 1-1 Brook Fundusa
80 min 2-1 Janne Tuohisaari
82 min 3-1 Elias Ahde

Jos oli A-junioreiden juomiin livautettu annos lamaannuttavaa Diapamia, samaa ei voinut sanoa B-junioreista, jotka taistelivat kunnialla loppuun saakka ratkaisten ottelunsa aiemmin tammikuussa joukkuetta rumasti kylvettänyttä FF Jaroa vastaan ottelun viime hetkillä.

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue meni Elias Ahteen nätillä nostolla johtoon Aleksi Leppäsen vapauttavasta esityöstä, mutta vieraat puristivat pelin tasoihin Brook Fundusan maalilla juuri ennen taukoa.

Toisella puoliajalla kotijoukkue sai ehkä hiukan enemmän otetta pelistä kuin vieralijansa, mutta oli Jarollakin saumansa ratkaista ottelu. Kun se ei siinä onnistunut, kotijoukkueen sitkeä taistelu palkittiin lopussa.

Ensin Joona Niemelä tykitti vaparin voimlla ja veskarin syljettyä sen eteensä, oli Janne Tuohisaari ensimmäisenä paikalla vieden kotijoukkueen johtoon ottelun viimeisellä minuutilla. Ottelun ehdittyä jo lisäajan toiselle minuutille, rimpuili joukkueen taistelun ruumiillistuma, Tuomas Lähdesmäki, itsensä väkisin laukaisupaikkaan, mutta vedon veskari vielä torjui.

Paluupalloa ei pietarsaarelaisvahti kuitenkaan kyennyt pysäyttämään, vaan Elias Ahde sinetöi joukkueelleen toisen peräkkäisen voiton ja siirsi samalla B-junnut sarjan kärkeen.

SJK: Juho Kuivila, Jaakko Vihanta, Joona Niemelä, Joona Ala-Hukkala, Joonas Sundman, Aleksi Leppänen, Tuomas Lähdesmäki, Arttu Aromaa (35. AnttiPalomäki), Janne Tuohisaari, Elias Ahde, Niko Hietaharju (61. Martti Uusitalo)

Kuvia


Takaisin uutisiin