Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Sunnuntaina paljon pelissä


10.03.2017

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä kannustamaan SJK-junioreiden B-junnuja, sillä sunnuntain ottelussa Ilvestä vastaan on erittäin paljon pelissä. B-junioreiden SM-karsintasarjassa pelataan nimittäin paikoista kesän SM-sarjassa.

 

Sarjataulukossa Ilves on yhden pisteen verran edellä SJK-junioreita. Yhdeksän pistettä oikeuttavat Ilveksen viidenteen sijaan. Tamperelaisten kanssa tasapisteissä ovat myös neljäntenä oleva Kuopion Palloseura ja kuudentena oleva Pietarsaarelainen FF Jaro. Pisteen tämän kolmikon takana majailee sitten SJK-juniorit.

 

Näistä neljästä joukkueesta KuPS ja Jaro ovat pelanneet ottelun vähemmän kuin Ilves ja SJK-juniorit.

 

Joukkueet ovat talven aikana kohdanneet jo kahdesti treenipeleissä. Kummassakin kamppailussa Ilves oli pelillisesti vievänä osapuolena. Ensimmäinen pelattiin Wallsport Areenassa ja se päättyi tasan 2-2, mutta Tampereen Pirkkahallissa tuli tylyä kyytiä lukemin 5-0.

 

- Tiedämme Ilveksen vahvuuden, koska olemme tosiaan kohdanneet heidät jo kahdesti talven aikana. Joukkueessa on paljon henkilökohtaista taitoa, jonka lisäksi se on hyvin valmennuttu ryhmä, joka toimii erittäin yhtenäisesti. Toteaa SJK-junioreiden valmentaja Jyri Hietaharju.

 

Ilves on SM-karsintasarjassa kaatanut FC Reippaan kotonaan peräti 9-0, IFK Vasan 3-1 ja OLS:n 1-0. Vastaavasti joukkue hävisi Pietarsaaressa FF Jarolle 2-0, Lahdessa FC Kuusysille 4-1 ja Kuopiossa KuPS:lle 4-0, eli ottelut ovat menneet varsin kaksijakoisesti.

 

SJK-juniorit aloitti sarjan pelaamalla neljä ottelua ilman voittoa. Ensin tuli tappio Lahdessa FC Reippaalle 1-0, sitten tasapeli vahvan Rovaniemen Palloseuran kanssa 2-2, jota seurasi toinen tasapeli IFK Vasan vieraana samoin numeroin. Kotitappio FC Kuusysille lukemin 2-3 oli todella harmittava, mutta merkkejä paremmasta oli nähtävissä.

 

Kaksi seuraavaa vieraspeliä tuottivatkin sitten täyden pistepotin, sillä ensin kaatui VPS-juniorit 0-2 ja sen jälkeen FF Jaro erittäin vahvan esityksen jälkeen peräti 1-4.

 

- Joukkueen tekeminen on ollut jo pidemmän aikaa hyvää. Tottakai aina on parannettavaa, mutta olen tyytyväinen siihen miten pojat hommia tekevät. Olemme saaneet viime peleistä myös positiivisia tuloksia ja tämä luonnollisesti ruokkii poikien itseluottamusta. Olemme jälleen valmistautuneet viikonlopun peliin hyvin ja minulla on kova luotto poikien tekemiseen. Haaste on tottakai erittäin kova, mutta ei missään nimessä mahdoton. Odotamme peliä innoissamme, hienoa päästä haastamaan Ilves. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja myös pelikieltonsa kärsinyt Emil on taas käytettävissä.

 

Sunnuntain ottelu pelataan klo 14.20 Wallsport Areenassa, jonne kotijoukkue tietenkin toivoo todella runsaslukuista ja äänekästä kannustusta.


Takaisin uutisiin