Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Sundella edessään uudet haasteet


27.04.2017

Kolme kautta Birminghamin Aston Villassa pelanneella Törnävän Pallo-55:n kasvatilla, Joonas Sundmanilla, on edessään uudet haasteet, sillä sopimus Engalnnin toiseksi suurimmassa kaupungissa päättyy tänä keväänä, eikä jatkoa ole valitettavasti luvassa.

- Kausihan alkoi hyvin. Itse asiassa tosi hyvin. Pääsin mukaan edustuksen treeneihinkin, mutta sitten hajosi jalka U23-joukkueen pelissä. Sen jälkeen tämän vuoden puolella en pystynyt pelaamaan kuin yhdessä treenipelissä puoliajan, kertoo Joonas kuulumisiaan.

Toivuttuaan pelissä tulleesta kolhusta nuorukaisen takareisi vihoitteli. Brighton & Hove Albionia vastaan hän pääsi jo penkille U23-joukkueen otteluun Villa Parkilla, mutta taas tuli takapakkia ja takareisi kiukutteli.

- Nämä loukkaantumiset tuli pikkuisen huonoon saumaan. Sitten kun Villa vielä osti tammikuussa juuri omalle pelipaikalleni 17-vuotiaan kaverin miljoonalla punnalla, niin ei tässä oikein voi kuin ymmärtää tilanteen, lisää Joonas.

Aikaahan nuorukaisella on kuitenkin kasvaa ja kehittyä, vaikka millaiseksi pelimieheksi, sillä ikää on kuitenkin vasta 19-vuotta ja taskussa juuri Englannissa hankittu ajokortti. Mikä sen tie, mihin kaveri vielä autoileekaan. No, seuraavaksi kuitenkin varmasti ainakin hänen asioitaan hoitavan tutun hepun puheille. Tai ehkä kuitenkin jollain muulla kulkuneuvolla, mutta kuitenkin....

- Maanantaina nähdään Chrisin kanssa, sitten tietää pikkuisen enemmän asioista, Sunde kertoo viitaten hänen asioitaan hoitavaan seinäjokelaisille kovin tuttuun mieheen, Chris Cleaveriin, joka tekee nykyään tämänsuuntaista työtä Englannissa.


Takaisin uutisiin