Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Sunde tulee Suomeen


30.08.2014
Sunde tulee Suomeen

Aston Villan akatemiaan heinäkuussa siirtynyt Joonas Sundman palaa viikonloppuna Suomeen. Ei tietenkään pysyvästi, eikä missään nimessä minkäänlaisella maitojunalla, vaan pelaamaan kaksi maaottelua Slovakiaa vastaan U17-maajoukkueessa.

- Viime viikonloppuna hävittiin akatemian nuoremmalla porukalla West Bromwichille 2-1 ja sain siinä matsissa sain pohkeeseen puujalan. Se kuitenkin parani hyvin ja tiistaina olin jo mukana treeneissä, kertoo nuorukainen kuulumisiaan.

- Tosi mukava päästä käymään Suomessa. Ensin on ne maaottelut ja sitten pääsen kotiin huilaamaan seuraavaan keskiviikkoon saakka.

Ensimmäisen kerran Suomi kohtaa Slovakian Salossa 2. syyskuuta. Toinen ottelu pelataan puolestaan Helsingissä 4. syyskuuta.

"Sunden" kansainvälinen pelilupa on edelleen jossakin matkan varrella. Näin hän ei voi pelata Aston Villan akatemian vanhemmassa ikäluokassa.

- Eivät tienneet seurassakaan, koska se pelilupa tulee. Pitää vaan odotella, jatkaa Joonas.

Odotellessa on ollut aikaa käydä katsomassa myös edustuksen matseja. Viimeisin oli viikolla Leyton Orientia vastaan Carlinbg Cupissa, eli liigacupissa. Siinä Villa hävisi harmittavasti kotonaan alasarjalaiselle.

- Villa hallitsi aika lailla koko peliä, mutta sitten lopussa Orient sai kulmasta puskun ja takatolpalla vartioimaton mies, niin sinnehän se sitten upposi, kertoo "Sunde".

- Muuten kaikki on tosi hyvin, ei tässä mitään.Takaisin uutisiin