Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Sunde ja Villa reissussa


10.08.2014
Sunde ja Villa reissussa

Aston Villan Akatemia, missä SJK-junioreiden kasvatti, Joonas Sundman, nyt pelaa, kävi reissussa menneellä viikolla.

- Joo oltiin viime viikolla leirillä Skotlannissa. Torstaina meillä oli vieraspeli Middlesbroughia vastaan josta otettiin 5-2 turpaan. Pelasin jonkun 60 minuuttia, eikä oma peli ei oikein tyydyttänyt. Ei sillä tuloksella kuitenkaan ollut merkitystä, katsotaan enemmänkin pelillisiä juttuja nyt pre-seasonilla, kertoi Sunde.

Perjantain ohjelmassa oli matkailua vieläkin pohjoisemmaksi.

- Jäätiin sitten Middlesbroughiin yöksi ja perjantaina aamulla lähdettiin kohti Skotlantia siitä ja illalla vielä vedettiin perille päästyämme treenit.

Tiivis ohjelma jatkui ylämailla jo lauantaina pelin merkeissä.

- Lauantaina meillä oli peli St. Mirreniä vastaa ja se päättyi tasan 1-1. Ne tekivät tasoitusmaalinsa pari minuuttia ennen loppua. Omaan peliin olin tosi tyytyväinen, meni hyvin paria syöttövirhettä lukuunottamatta, nuori mies jatkaa.

Sunnuntaina Aston Villa ei pelannut, mutta ohjelmassa oli kuitenkin palauttava treeni. Sen sijaan maanantaina joukkue pääsi taas pelaamaan.

- Maanantaina oli vielä viimeinen peli Greenock Mortonin U21-vuotiaita, eli reserviä vastaan. Otettiin siitä 3-1 -voitto ja oma peli oli tosi hyvää. Pelasin ekan puoliajan tuossa pelissä. Sitten tultiin kuusi tuntia bussilla himaan.

-Meillä oli viimeinen treenipeli Nottingham Forestia vastaan perjantaina vieraissa, ennen kuin kausi alkaa kuluvalla viikolla. En pelannut siinä matsissa kun sain pikku tällin torstaina treeneissä. Olivat kuulemma voittaneet 1-0. Tällä viikolla oon jo varmaan takaisin treenaamassa,  ettei se sen pahempi tälli ollut, kertoo Sunde kuulumisiaan Birminghamista.
Takaisin uutisiin