MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Sunde Villan vieraaksi


02.08.2013
Sunde Villan vieraaksi
SJK-junioreiden Joonas Sundman sai mieluisan kutsun erinomaisten esitystensä jatkeeksi, kun Englannin Valioliigassa pelaava Aston Villa pyysi nuorukaista vieraakseen neljäksi päiväksi Birminghamiin.

Juuri Oulusta C15-ikäluokan Kai Pahlman -lopputurnauksesta kotiutunut nuori mies ehti nippa nappa laukkunsa purkaa ja pakata ne uudelleen, sillä jo torstaina reitti vei kohti Englannin keskiosia.

Poikien maajoukkueisiin noussut nuorukainen tulee varmasti herättämään jatkossakin mielenkiintoa Suomen rajojen ulkopuolella, joten siinä valossa kutsu ei varmaankaan ollut suuri shokki kenellekään.

SJK-junioreiden, tai taannoin siis TP-Seinäjoen, pelaajista myös Matti Lampi kävi nyt Kiovan Arsenalissa pelaavan velipoikansa Vekan kanssa samassa paikassa leireilemässä, joten mikään ihan vieras suunta ei Villa seinäjokelaisille futaajille ole.

Sunden reissu kestää neljä päivää. Perjantaina ohjelmassa oli kahdet treenit ja lauantaina peli. Toivon mukaan jatkoa seuraa. Sunden kanssa samaan aikaan reissussa on myös yksi keskikenttäpelaaja turkulaisesta FC Interistä.


Takaisin uutisiin