MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Siukola huippuvireessä


17.02.2013
Siukola huippuvireessä
SJK - VIFK 4-1 (2-1)
02 min 0-1 IFKn maali
18 min 1-1 Matias Siukola
29 min 2-1 Matias Siukola
45 min 3-1 Matias Siukola
69 min 4-1 Matias Siukola

SJK-junioreiden C15-joukkue aloitti Kai Pahlman -karsinnan voitollisesti kotiottelussaan Wallsport Areenassa.

Vaikka vierailijat saivatkin shokkialun ja pistivät pallon 99-vuosimallin veskarin, Viljami Oravan, taakse jo parin minuutin pelin jälkeen. Kolme IFK:n pelaajaa oli unohtunut boxiin kummankin topparin ajauduttua laitaan ja näin vieraat saivat hyödynnettyä tilanteen.

Tuo maali ei kuitenkaan lamaannuttanut kotijoukkuetta, vaan reilua varttituntia myöhemmin Matias Siukola aloitti koko iltapäivän kestäneen oman show'nsa tasoittaen pelin Alex Kivimäen syötöstä puskien pallon verkkoon.

Reilua kymmentä minuuttia myöhemmin Matias oli uudelleen asialla ja tällä kertaa keskityksen tarjoili Aatu Kujanpää. Matias puski jälleen pelivälineen kehikon sisäpuolelle ja näin isäntäjoukkue oli ottanut johtoaseman.

Pelikellon ehdittyä 45. minuutille oli seuraavan maalin vuoro. Tällä kertaa Alex Kivimäki pisti Matiakselle juoksupallon, josta hän viimeisteli knallitemppunsa valmiiksi.

Matias iski vielä kerran sinetöiden loppunumeroiksi 4-1 Onni Valakarin tarjoilusta tällä kertaa. Onni laittoi nyt pistopallon ja Matias hyödynsi tilanteen taas kerran.

Voitto oli merkityksellinen, sillä ennakkoon juuri VIFK on se joukkue, jonka kanssa tiukimmin väännetään toisesta jatkopaikasta olettaen, että väkivahva VPS ottaa toisen paikan. Sen sijaan Kauhajoen Karhun ja Malax IF:n kanssa asetelmat ovat ennakkoon Esa Haanpään ja Petri Niemen suojateille edullisemmat.
Takaisin uutisiin