Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Seuraava haaste KuPS Keskarilla


20.05.2016

SJK-junioreiden B-junnut pääsevät lauantaina ensimmäistä kertaa Seinäjoen Keskuskentän viheriölle kun vieraaksi saapuu erittäin vahvasti viime viikkoina pelannut Kuopion Palloseura. Jos mukaan otetaan karsintasarja ja karsinta SM-sarjaan, on KuPS kahdeksasta viimeisestä ottelustaan voittanut kuusi, pelannut kerran tasan ja hävinnyt vain yhden.

 

Jokainen siis huomaa, että luvassa on todella kova haaste viime viikonloppuna Tampereella Ilvekselle hävinneellä SJK-junioreilla. Se on myös joukkueessa tiedostettu, eikä alkukauden maukas 4-1 -vierasvoitto KuPS:sta karsintasarjassa paina vaakakupissa enää yhtään mitään.

 

- KuPS on kova joukkue, jonka kone hieman ehkä yskähteli karsinnoissa, mutta he ovat saaneet nyt ainakin tuloksellisesti homman toimimaan. Tästä osoituksena viime kierroksen voitto kovasta Tepsistä, tietää SJK-junioreiden vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju.

 

- Meillä on edessä äärimmäisen kova haaste, mutta kaikki on jälleen mahdollista kunhan toimimme joukkueena yhtenäisesti ja pelaamme fiksusti. Harjoitusviikko on sujunut jälleen mukavasti. On ollut hienoa huomata, että viime viikonlopun pettymys Tampereella ei ole vaikuttanut ainakaan negatiivisesti poikien tekemiseen, jatkaa Hietaharju.

 

- Meidän täytyy olla vaarallisempia hyökkäyspelaamisessamme. Tilanteen tunnistamisessa on tekemistä ja parannettavaa viime pelistä. Lähinnä se, koska pelataan hidas hyökkäys ja koska mennään nopeasti eteenpäin. Pallonhallinta täytyy jalostaa tehoiksi ja maaleja kaivataan huomenna. Uskon, että ryhmästämme löytyy nälkää tehoihin. Kotipelissä tulee olla aggressiivinen ja röyhkeä. Odotan pojilta halua hyökätä rohkeasti koko joukkueen voimin, tiivistää Hietaharju ajatuksensa.

 

Matsi siis pelataan Keskuskentällä ja siellä on paikalla myös 03-ikäluokan puffetti, joten käteistä mukaan, niin voi nauttia pelin lisäksi kaffista ja matsimakkarasta. Tervetuloa!

 


Takaisin uutisiin