Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Seuraava etappi Kortesjärvi


30.05.2017

Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitonen jatkuu SJK-junioreiden osalta huomenna Kortesjärven Keskuskentällä, missä mustapukuinen vierasjoukkue kohtaa KJV/Kanun yhdistelmän.

 

Vasta kolme sarjaottelua pelannut kotijoukkue on ottanut voitot molemmista kotimatseistaan kaadettuaan ensin Sundom IF II:n 3-1 ja jälkimmäisessä kotiottelussaan Suvilahden Sisun Vaasasta 2-1. Sen sijaan kauden ainoa vierasmatka tuotti 4-0 tappion Vaasan Pallo-Veikoille.

 

SJK-juniorit puolestaan on pelannut neljä matsia. Näistä tilillä on viisi pistettä, eli pinnan verran vähemmän kuin KJV/Kanu:lla. Tasapelit SJK-juniorit on pelannut Norrvalla FF/2:n kanssa numeroin 1-1 ja FC Komun kanssa 2-2. Tappio tuli Vaasassa PUS:lle lukemin 2-1 ja voitto kotipelissä ABC:stä numeroin 2-1.

 

Nuorten miesten kiivas ottelutahti siis jatkuu jälleen yhden välipäivän jälkeen, sillä ryhmähän pelasi juuri maanantaina B-junioreiden Ykköstä ja kaatoi VPS-juniorit OmaSP Stadionilla 2-0.

 

Luvassa on harvinainen vapaa viikonloppu, mutta maanantaina ja tiistaina on jälleen pelit niin B-junnuilla, kuin miesten Vitosessakin. Pakko nostaa hattua koko ryhmälle jaksamisesta ja hyvistä otteista.

 

Kun pelaaminen jatkuu samalla tavalla, on jatkossa luvassa todella hyviä asioita. Ratkaisu mennä B-junioreiden Kakkosen sijaan miesten Vitoseen on osoittautunut täysiun oikeaksi, sillä nyt pojat saavat vääntää kovia pelejä, jotka takuuvarmasti kehittävät yksilöitä erinomaisella tavalla.

 

Huomisen matsi Kortesjärvellä alkaa klo 19.00.


Takaisin uutisiin