Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Seinäjoen Energialiiga käyntiin


06.05.2014

Seinäjoen Energialiiga käyntiin

Yhtä varma kevään merkki kuin muuttolintujen saapuminen on Seinäjoen Energialiigan alkaminen. Yhteensä 40 joukkuetta on ilmoittautunut tämänvuotiseen liigaan ja tämä on liigan historian suurin joukkuemäärä. Liigaa on pelattu vuosittain neljänkymmenen vuoden ajan. Järjestävän seuran, SJK-junioreiden, lisäksi mukana on joukkueita Ilmajoelta, Sepsistä, Sisusta, SeMistä ja Lapuan Virkiästä. Kaikissa lohkoissa pelataan 5v.5.

Joukkueet on jaettu kolmeen lohkoon, joista nuorempien C-lohkossa pelaavat 2008- 2007 syntyneet pojat ja hieman iäkkäämmät tytöt. B-lohkossa ottavat yhteen 2006- syntyneet pojat ja myös tässä lohkossa neidot saavat olla hieman kokeneempia. A-lohkon muodostavat 2005-syntyneet pojat ja sielläkin tytöt saavat olla vuotta vanhempia. Kevään ensimmäiset ottelut pelataan tiistaina 13.5. ja sen jälkeen neljänä tiistaina. Syyskierroksella jatketaan 5.8. koulujen alkamisviikolla ja silloin pelataan kuutena tiistaina.

Seinäjoen Energialiigassa ei sarjataulukoita pidetä vaan tärkein ohje joukkueiden ohjaajille, ”managereille,” on se, että kaikkien on saatava pelata yhtä paljon.

Managereita ei ole valittu viekkaudella eikä vääryydellä vaan on pyritty löytämään isiä ja äitejä, jotka ovat joka tapauksessa kentän laidalla ja joilla on positiivinen asenne lajiin ja liikuntakasvatukseen. Sitähän tämä on. Ei välttämättä hampaat irvessä valmentamista. Ohjeet managereille tulee nettiin seuran sivuille ja ne ovat jaossa myös ekan liigakierroksen yhteydessä kuuluttajakopin seinällä.

Joukkuejako ja otteluohjelma löytyvät netistä: www.sjk-juniorit.fi – Joukkueet - Energialiiga

Liigaa pelataan tiistaisin Prunttimäen Ikuisen Tuulen viheriöillä. Liiga on Seinäjoen suurimpia urheilutapahtumia, sillä jokainen Energialiigan pelipäivä kerää 6-700 henkeä Prunttimäkeen. Pienemmät eli C-lohko aloittaa aina klo 17.30 ja veteraanit eli A- ja B-lohkot klo 17.30 – 19.00 riippuen kierroksesta. Liikuntatoimi toivoo pelaajien vanhempien pysyvän kenttäalueiden ulkopuolella, että pelialue säilyisi hyvässä kunnossa.

Parkkialue tulee olemaan täynnä. Suositaan kimppakyytejä.

Kenttäalueella toimii myös TP:n 2005-junnujen gourmet-ravintola Vasen Pakki, joka täyttää paatuneenkin kulinaristin vaatimukset. Tosin vain käteisellä rahalla.

Peli-iltoihin on myös mahdollista tuoda pieneksi tai tarpeettomaksi käynyttä futiskamaa myyntiin. Tuotto myyjälle puhtaana käteen. Kuuluttajakoppi toimii markkinapaikkana.

Mahdolliset yhteydenotot Saarijärven Jukalle: 040 5126943, jukka.saarijarvi@netikka.fi


Takaisin uutisiin