Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Sarjajumbo kylään


19.06.2017

SJK-juniorit saa tiistaina vieraakseen Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosen sarjajumbon, Sundom IF II:n. Nyt olisikin oivallinen sauma ottaa kauden toinen voitto Vitosessa ja tehdä lisää hajurakoa pahnan pohjimmaiseen.

 

Tokihan SJK-juniorit on ottanut jo kaksi voittoa, mutta ensimmäinen niistä nollaantui Piirin suljettua Korsnäs FF/2 Gazijen sarjasta ja näin vain Wallsport Areenassa otettu voitto ABC:stä on voimassa.

 

Tuon voiton lisäksi joukkue on pelannut kolme tasapeliä. Kolme kertaa nuoriso on hävinnyt. Kuudella pisteellä SJK-juniorit on sarjataulukossa tällä hetkellä seitsemäntenä. SIF II puolestaan on pelannut seitsemän ottelua ja hävinnyt ne kaikki. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että otteluun voisi lähteä ylimielisenä. Ei sitten millään tavalla. Vitosen matsit ovat kuitenkin äijien pelejä, kestävät kymmenen minuuttia pidempään kuin junnumatsit ja vastustajat ovat poikkeuksetta fyysisesti vahvempia.

 

Kotijoukkueen on saatava tekninen osaaminen paremmin esiin, vaikka on ihan selvää, ettei Raviradan nurmi ole siihen tarkoitukseen ihan paras mahdollinen alusta. Toisaalta toivoisi myös, että kenttä maalattaisiin hiukan isommaksi kuin esimerkiksi edellisessä kotipelissä Töjby FC:tä vastaan.

 

Useinhan on nimittäin niin, että Vitosen joukkueiden kunto ei ole ihan samaa tasoa kuin B-junnuikäisten nuorten ja silloin iso kenttä toimisi todellakin nuorison eduksi. Lisäksi se avaisi peliä, eikä bussin parkkeeraaminen olisi niin tuhoisaa.

 

Matsi alkaa Raviskalla klo 19.00 ja siellä pelataan tuntia aiemmin alkavia junnumatseja kolmin kappalein, eli kentälle kannattaa lähteä hyvissä ajoin katselemaan myös nuorempien junioreiden otteita.


Takaisin uutisiin