Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Säpinää Snadi-kerhossa


14.03.2014

Säpinää Snadi-kerhossa

SJK-junioreiden pyörittämässä Snadi-Kerhossa ollut talven aikana mukana jo yli 100 lasta, iältään 4-6-vuotiaista (2008,2009,2010-synt.). Säpinää siis on riittänyt todella paljon ja treenit ovat menneet vauhdikkaasti.

Vaikka lapsia on jo paljon, uusia lapsia mahtuu vielä mukaan.

Snadi-Kerho harjoittelee sunnuntaisin klo 18-19 Wallsportissa huhtikuun loppuun asti. Sen jälkeen siirrytään ulos ja ulkokentillä harjoitellaan touko-elokuun ajan. Tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin, kun kenttävuorot on jaettu.

Lauantaina, elokuun 30. päivä, pidetään leiripäivä seuran kesänviettopaikassa Kihniön Pruukinrannassa. Pääjärven rannalla on hieno mahdollisuus viettää aikaa tuolloin.

Syyskuussa Snadi-Kerho siirtyy takaisin Wallsportiin ja harjoitukset jatkuvat lokakuun puoleen väliin saakka.

Vuosimallin 2008-syntyneet snadi-kerholaiset pelaavat Seinäjoen Energialiigaa touko-syyskuussa tiistai-iltaisin Prunttimäen kentillä.

Kesätaukoakin pidetään, eli heinäkuussa ei toimintaa ole SJK-perheen pienimmillä, joten perheille tulee tilaisuus lomailla.

Snadi-Kerhon valmennus ja ohjaus on osaavissa käsissä. Siitä pitävät huolen valmentajat Tilla Tuuri, Petri Kujanpää, Petri Niemi, Jarkko Mäki-Maunus ja Kimmo Kulmala.

Lisätietoja kerhon toiminnasta löytyy nettisivuilta www.sjk-juniorit.fi, sieltä valitaan kohta joukkueet ja sen alta snadikerho.

Tervetuloa mukaan toimintaan.


Takaisin uutisiin