MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

SJK-juniorit urheiluruudussa


06.05.2013

SJK-juniorit urheiluruudussa

Urheilu ja seurat olivat vahvasti esillä viime lauantaina Seinäjoen torilla. Väkeä paikale hioukutteli YLE:n Urheiluruudun juhlakiertue, joka starttasi Seinäjoelta.

Urheiluruudun toimittajien Kristiina Kekäläisen ja Niki Juuselan haastateltavina nähtiin maakunnan menestyneitä urheilijoita sekä eri urheiluseuroja Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n toimiessa tilaisuuden organisaattorina.

SJK:n juniorit olivat myös vahvasti esillä, sillä seuran tekniikkataiturit Topias Tuomilehto, Nikolas Kivimäki, Antti Aho sekä Matias Vainionpää esittivät hienon taito- ja tekniikkanäytöksen runsaslukuiselle toriyleisölle ja pääsivät sitä myöten myös lauantai-illan TV:n urheiluruutuun ja urheilutoimittajien haastateltaviksi. Pallot pysyivät upeasti kontrollissa poikien itse suunnittelemassa taitonäytöksessä. Nämä nuoret pelimiehet menestyivät myös erinomaisesti SM-taitokisoissakin viime marraskuussa.

 

Lisäksi SJK:n potkututka-pisteessä riitti vipinää, kun niin tytöt, pojat kuin myös aikuiset kävivät testaamassa potkuvoimaansa. Päivän kovimman potkun nopeus oli 101 km/h.

Myös SJK:n edustusjoukkueen urheilutoimenjohtaja Keke Armstrong ja puheenjohtaja Raimo Sarajärvi pääsivät kertomaan SJK Oy:n tulevasta kaudesta ja seuran suunnitelmista Kloppien kannustaessa taustalla.

Kuultiinpa tapahtumassa myös TP-Seinäjoen entisen juniorin ja S-Kiekon kasvatin huippujääkiekkoilija Petri Kontiolan videotervehdys MM-kisoista.

Päivään mahtui monenlaista positiivista juttua urheilusta. Seuraavaksi Urheiluruudun juhlakiertue pysähtyy Sotkamossa.

Päivän jälkeen SJK-junnut suuntasivat katsomaan, miten edustusjoukkue otti maukkaan voiton Ykkösen avauspelissään PK-35:ttä vastaan lukemin 2-1.


Takaisin uutisiin