Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

SJK-juniorit saavutti 500 rajan


19.09.2016

SJK-juniorit on Suomen Palloliiton Vaasan Piirin tuottaman pelipassimäärälaskelman mukaan päässyt asettamaansa tavoitteeseen, eli 500 pelaajaan. Ei siis mikään ihme, että lomiltaan töihin palannut toiminnanjohtaja Hannu Huilla myhäilee tyytyväisenä kehitykseen.

 

- Hienosti päästiin tavoitteeseen, eli SJK-junioreissa on 500 virallisesti rekisteröityä pelipassipelaajaa, iloitsee Huilla kertoen kasvun olleen 63 pelipassia viime vuoteen verrattaessa.

 

Pelaajamäärät ovat kauden mittaankin kasvaneet varsinkin pikkupäässä.

 

- Täytyy olla tyytyväinen seuran pelaajamäärien kehittymiseen tällä kaudella. Ollaan piirin kolmanneksi suurin seuran VPS-j. ja VIFK:n jälkeen ja ollaan otettu eroa pelaajamäärissä niihin kiinni, jatkaa Huilla.

 

Nykyisellä pelaajapassimäärällä mitattaessa SJK-juniorit on Etelä-Pohjanmaan suurin seura.

 

- Tästä kaikesta kuuluu suurin kiitos eri joukkueiden valmentajille ja toimijoille, joiden laadukas toiminta näkyy positiivisesti pelaajamäärissä, kehuu Huilla junnujoukkueiden taustoilla toimivia.

 

- Positiivista on myös lähialueen seurojen Lapuan Virkiän (357) ja Ilmajoen Kisailijoiden (327) kasvaneet pelaajamäärät, näissä seuroissa varmaankin parantuneet olosuhteet uusien hallien myötä alkaa nyt näkymään pelaajamäärissä, Huilla iloitsee lähialueiden seurojen pelaajamäärien kasvusta.

 

Kyllä Seinäjoella muissakin seuroissa toimintaa on ja varsin aktiivista sellaista.

 

SeMissä tyttö- ja naispelaajia on 262, Sepsin pelaajamäärä on 175 ja Sisun 147.  SJK:ssa pelipassipelaajia on 30 ja SJK Akatemiassa 18. Sisu-Pallon pelipassimäärä puolestaan on 61 ja FC Pepsin 37. Kaikkiaan Seinäjoella on jalkapalloilijoita 1306, mutta Vaasassa pelaajia on peräti 2565.

 

Koko Palloliiton Vaasan piirissä rekisteröityjä pelaajia on 8158, mikä on uusi ennätys.


Takaisin uutisiin