Ilmoittautumislomake MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

SJK-j otti kärkipaikan


09.05.2019

SJK-juniorit v FC Korsholm 4-0 (3-0)

07 min 1-0 Tommi Kukila

30 min 2-0 Joonas Kuivalainen

45 min 3-0 Tommi Kukila (rp)

67 min 4-0 Niko Hietaharju

 

Kauden kolmannessa Vaasan Piirin nelosen ottelussa SJK-juniorit sai vastaansa FC Korholmin Mustasaaresta. Ottelu meni ennalta laaditun käsikirjoituksen mukaan ja kotijoukkue otti kolmannen peräkkäisen voittonsa selvin numeroin.

 

- Aikaisen avausmaalin myötä ei ollut voittajasta oikeastaan epäselvää. Vierailija ei saanut oikein mitään vaarallista aikaiseksi muutamaa erikoistilannetta lukuun ottamatta. Vastustaja keskittyikin lähinnä rikkomaan ja potkimaan jaloille, vaikka jotenkin selvisivätkin vain yhdellä varoituksella, totesi isäntien toinen pelaaja-valmentaja, Joonas Kuivalainen ottelu jälkeen.

 

Puoliaikaan mennessä Tommi Kukila oli ehtinyt jo nostaa kauden maalisaldonsa viiteen osumaan kolmessa pelissä ja Kuivalainenkin maalannut kertaalleen pitäen yllä hyvää maali per matsi keskiarvoaan.

 

- Korsholmin maalivahti pelasi hyvin ja piti lukemat siedettävinä hyvillä torjunnoillaan. Kahdessa ensimmäisessä pelissä on ollut joko ensimmäinen tai toinen puoliaika selvästi parempi, joten tänään lähdettiin hakemaan hyvää 90 minuuttista ja siinä onnistuttiin. Keskittyminen säilyi loppuun asti ja lisäosumiinkin oli monta hyvää paikkaa. Välillä oli hieman hankaluuksia pitää peliä yksinkertaisena, ja mentiin liian nopeasti eteenpäin, koska vastustajalla ei tuntunut olevan kovinkaan selkeää muotoa, tiivisti Kuivalainen Joupiskalla pelatun ottelun.

 

Voittonsa myötä SJK-juniorit siirtyi Nelosen ykköseksi maalierolla ennen Norrvalla FF:ä. Kummallakin on täydet pisteet kauden kolmesta ensimmäisestä kamppailusta.

 

Sarjassa kolmantena ja neljäntenä olevat ABC/Strömsö ja VPS J kärsivät kumpikin ensimmäiset pistemenetyksensä tällä kierroksella pelattuaan keskinäisessä koitoksessaan tasan 2-2.


Takaisin uutisiin