Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

SJK-j murskasi VPS:n


04.05.2019

SJK-j v VPS-j 5-1 (0-1)
33 min 0-1 Tony Rekola
45 min 1-1 Aapo heikkilä
46 min 2-1 Vili-Verneri Tuisku
50 min 3-1 Paavo Nyrhinen
56 min 4-1 Samuli Vuorela
61 min 5-1 Santeri Kotila

 

SJK-junioreiden C15-joukkue murskasi VPS-junioreiden vastaavan nipun Puolen Suomen Liigan avausottelussa Wallsport Areenassa tylyllä tavalla.

 

Vaikka vieraat johtivat ottelua tauolla, tuli kotijoukkue pyörremyrskyn tavoin tauolta ja vei vieraitaan koko toisen puoliajan dominoiden ottelua täydellisesti.

 

Vieraat menivät ottelussa johtoon hyvän hyökkäyksen jälkeen, jonka pääarkkitehtinä hääräsi joukkueensa ylivoimaisesti paras pelaaja, Jimi Ylinen, jonka esityöstä Tony Rekola pisti pallon verkkoon.

 

Jo ennen tuota maalia Ylisellä oli pari erinomaista tilannetta avata maalihanat, mutta Saku Kankaanpää osoitti todella laadukasta osaamista kotijoukkueen maalilla.

 

Vaikka kotijoukkue taisikin viedä pallonhallinnan ensimmäisellä jaksolla, maalinteko ontui.

 

Toisella puoliajalla SJK-juniorit sai vapaapotkun 16 rajan tuntumasta ja joukkueen kapteeni osoitti olevansa paitsi alakerran herra ja hidalgo, myös mies paikallaan vapareissa. Aapo Heikkilän osuma oli kerrassaan komea.

 

Heti perään Vili-Verneri Tuisku siirsi kotijoukkueen ensimmäistä kertaa johtoon. Johtoon, josta joukkue ei suinkaan luopunut, vaan pommitti lisää maaleja.

 

Tuiskun osumasta ehti nimittäin vierähtää vain nelisen minuuttia ja asialla oli Paavo Nyrhinen muuttaen maalillaan lukemiksi jo 4-1.

Vielä sekään ei vauhtiin päässeelle kotijoukkueelle suinkaan riittänyt vaan viisi minuuttia myöhemmin Santeri Kotila sinetöi tyrmäävät loppunumerot.

 

Entisen maajoukkuemiehen, seinäjokelaislähtöisen Veli Lammen, panosta VPS-junioreiden pelaamisessa ei voi väheksyä. Jos aikaisemmin VPS-j haki pääsääntöisesti pitkillä palloilla Ylistä, nyt joukkue yritti sentään hiukan pelata. Ylinen jäi kuitenkin Fabrice Rukundon kanssa sangen yksin.

 

Kotijoukkueen peli sen sijaan aukesi tauon jälkeen ja se tarkoitti sitä, että vierailla ei enää ollut oikeastaan koko puoliajalla asiaa kotijoukkueen maalille. Peli oli totaalisesti kotijoukkueen hallinnassa.

 

Voitto maistui luonnollisestikin aivan erinomaisen hyvin. Samalla tulos kertoi sen, että tehty työ näkyy kentällä ja se näkyi toisella jaksolla maalien muodossa.


Takaisin uutisiin