Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Respect-palkinto Saarijärvelle


30.04.2019

SJK:n Respect-palkinto Jukka Saarijärvelle SJK-junioreiden<https://www.sjk-juniorit.fi/> puheenjohtaja ja pitkän elämäntyön Seinäjoen jalkapalloilussa tehnyt Jukka Saarijärvi on SJK:n tämänvuotisen Veikkausliigan Respect-palkinnon saaja. Palkinto luovutetaan vappuaattona tiistaina 30.4. klo 19.00 pelattavan SJK - KPV<http://www.sjk.fi/w/omasp-stadionin-kauden-ensimmainen-derby-tiistaina> -ottelun yhteydessä, joka on samalla Veikkauslliigan Respect-ottelu.

 

Jukka Saarijärvi lahjoittaa palkintoon kuuluvan 500 euron lahjoituksen SJK-junioreiden omaan Respect-rahastoon<https://www.sjk-juniorit.fi/info/respect_hakemus/>, jolla tuetaan vähävaraisten perheiden jalkapalloharrastusta. Rahapalkinnon lahjoittaa Veikkausliiga ja Veikkaus Oy.

 

Jukka Saarijärvi on alun perin pelaaja ja TP-Seinäjoen (nyk. SJK-juniorit) juniorivalmentaja. Hän on ollut ja on TP-Seinäjoen sekä SJK-junioreiden puheenjohtaja ja ollut mukana perustamassa SJK:ta vuonna 2007. Hän oli myös seuran ensimmäinen varapuheenjohtaja. Tänä päivänä hänen vetovastuullaan on SJK-junioreiden SnadiKerho, jossa tarjotaan 3–5-vuotiaille lapsille ensikosketus jalkapalloon leikkien avulla. Siviilityössään Saarijärvi on ollut ennen eläkkeelle jäämistään opettaja ja rehtori. Saarijärvi toimii edelleen mukana SJK:n ottelutapahtumissa esimerkiksi haastattelijana ja hän jatkaa edelleen SJK-junioreiden puheenjohtajana. Lue lisää miehestä alla olevasta haastattelusta.

 

Aiemmin Veikkauksen lahjoittaman 500 euron rahapalkinnon on saanut erityisliikuntaryhmä SJK-Tiikerit, SJK:n Kökkäfaarit, Hyväntekeväisyysjoukkue Apollo, seura-aktiivi Hannu Latva-Mäenpää ja kannattajaryhmä Klopit. Rahapalkinnon lahjoituskohteita ovat olleet muun muassa SJK-junioreiden vähävaraisten perheiden auttamiseen perustettu Respect-rahasto, ala-asteille ja päiväkoteihin lahjoitetut jalkapallot sekä Sylva ry, joka tekee työtä syöpään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä vuoksi.

 

Respect-otteluissa on Veikkausliigan Respect-teema läsnä monin tavoin ja pelin alussa molemmat joukkueet nostavat myös yhdessä symbolisesti punaisen kortin rasismille. Respect-palkinnon lahjoittaja Veikkaus Oy on mukana vappuaaton SJK - KPV -ottelutapahtumassa myös vahvasti ja Respect-otteluun saa 100 ensimmäistä Veikkaus-kortin omistajaa kaksi lippua yhden hinnalla.Tarjous on voimassa ainoastaan Veikkauksen verkkosivujen kautta.

 

Normaalit ennakkoliput SJK - KPV -otteluun SJK:n verkkokaupasta<https://www.sjk.fi/sjk/sjk---kpv-to-30-4--klo-19-00> ja SJK Shopista. Respect-palkinto luovutetaan ennen ottelun alkua ja ottelu potkaistaan käyntiin klo 19.00.

Lue Jukka Saarijärven elämäntarinaa hänen itsensä kertomana, SJK:n nettisivujen haastattelusta:

http://www.sjk.fi/w/sjk-n-respect-palkinto-jukka-saarijarvelle


Takaisin uutisiin