Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Provinssin talkooinfoa


25.06.2018

Taas on se aika vuodesta kun SJK-junioreiden pelaajien vanhemmat ja seuraväki hoitavat vuotuisen voimanponnostuksensa. Kyseessä on siis Provinssi. Jo vuosikymmeniä seura on hoitanut Seinäjoen Leirintäalueen myös Provinssin aikaan, niin nytkin.

 

Tässä hiukan ohjeistusta:

 

-         liitteissä Seinäjoen leirintäalueen järjestyksenvalvoja- ja staff-vuorot sekä yleistä infoa Provinssista ja leirintäalueemme toiminnasta Provinssin aikana.

 

-         tule paikalle ajoissa, noin 25 min ennen vuoron alkua käskynjakoa varten. Ilmoittaudu vuoropäällikölle (oranssi jv-liivi). Leirintäalueen osoite on Törnäväntie 29.

 

-         varaudu sään mukaan (sadetakki, lämmintä, yms.), jv-parakissa on säilytystilaa vaihtovaatteille.

 

-         tule mieluummin polkupyörällä, pyöräparkki leirinnän portin sisäpuolella. Autoilla tuleville on henkilökunnan parkki Pruukinkoulun takana.

 

-          kannattaa printata itselle valmiiksi ohjeet/vuorot ja info! Sieltä löytyy vastaus moneen....

 

-         jokaiselle jaetaan ruokalippu (1 kpl) saapuessa, jolla saa keittoruuan, + vesi, leipä Hannu Siirilän myyntipisteestä Huoltorakennuksesta. Lisäksi jv-taukoparakissa kahvia, mehua, vettä.

 

-         tule positiivisin mielin, olemme palvelemassa ja opastamassa ja auttamassa Provinssin majoittujia. Tehdään tästä ihmisten juhla!

 

JV Info 2018

JV Ohjeet 2018
JV/STAFF vuorolista 2018


Takaisin uutisiin