Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Poikkeusajan järjestelyt SJK:n kotiotteluissa


01.07.2020

Pitkän koronakevään jälkeen Seinäjoella ollaan valmiita jalkapallokauden avaukseen. Yhä voimassa olevat viranomaisrajoitukset tulevat kuitenkin vaikuttamaan Seinäjoen Jalkapallokerhon ottelutapahtumiin.

 

Osoitteessa https://sjk.fi/uutiset/poikkeusajan-jarjestelyt-veikkausliigan-otteluissa/ kattava info poikkeusolosuhteiden vaikutuksista keskiviikkona 1.7.2020 alkavaan Veikkausliiga-kauteen. Nämä ohjeistukset ovat voimassa läpi poikkeusajan ja tarkastelemme niitä uudelleen, mikäli rajoituksia puretaan alkavan kauden aikana.

 

Heinäkuusta eteenpäin Seinäjoen OmaSp Stadionin yleisökapasiteetti on noin 2750 katsojaa. Stadion on jaettu kahdeksaan (8) erilliseen lohkoon, joissa ottelua seuraavat katsojat eivät tule olemaan kosketuksissa toisten lohkojen katsojien kanssa. Kapasiteetti on laskettu voimassaolevat turvallisuusmääräykset huomioiden ja erityistä tarkkuutta noudattaen. Kapasiteetti on alle 50% normaalista, mutta käytännössä se mahdollistaa jokaisen kauden 2020 kausikorttilaisen sisäänpääsyn. Voimassa olevien poikkeusolosuhteiden ajan kaikki stadionin istumapaikat ovat numeroimattomia, jotta pystymme varmistamaan riittävän turvallisuuden ja sujuvan ottelutapahtuman.


Kaikissa katsomoissa ja lohkoissa katsojien paikat jaetaan siten, että jokaisella on mahdollisuus vähintään yhden (1) metrin turvaväliin muihin katsojiin. Samaan perheeseen tai seurueeseen kuuluvat voivat kuitenkin istua vierekkäin. OmaSp Stadionin modernin suunnittelun kautta pystymme takaamaan myös palveluiden ja WC-tilojen toimivuuden jokaisessa eri lohkossa. Hygieniataso stadionalueella on myös nostettu huippuunsa ja muun muassa käsidesipisteitä on varattu reilusti.

 

Lunastamalla SJK:n kauden 2020 kausikortin, varmistaa samalla paikan katsomossa myös poikkeusolosuhteiden aikana. Irtolippuja vapautetaan myyntiin rajattu määrä. Kausikortit ovat myynnissä 30.6. klo 23:59 asti. Tämän jälkeen myynnissä on ainoastaan irtolippuja. Irtolippujen myynti alkaa Lippu.fi -kanavissa tänään torstaina klo 12:00.

Kysymyksiin vastaa info@sjk.fi


Takaisin uutisiin