Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

PSL sujui mukavasti


13.05.2017

 

SJK-junioreiden nollaneloset pelasivat Puolen Suomen Liigaa kotikentällään, Jouppilanvuorella, lauantaina erinomaisella menestyksellä ottaen voitot molemmista otteluistaan.

 

Ensimmäinen peli Sjk-VIFK 4-0 (2-0)

Maalintekijät: Elari Hautamäki, Luukas Ventelä, Daniel Hietala ja oma maali

 

Puolustuspelaamisessa ei oikein jouduttu testiin, vastustajalla ei pahemmin paikkoja eikä kontrolloituja hyökkäyksiä. Maalivahti Osku Hautala pelasi ennakkoluulottomasti ulkona maalista katkaisten harvat linjan taakse pelatut pallot.

Hyökkäyspelaamisessa huonoin ottelu hetkeen, jonka nämä pojat ovat pelanneet. Ei päästy pelaamaan keskikentän keskustaan ja sitä kautta linjan taakse totutusti. No okei 4 maalia!

 

Toka peli FC SCJ (Santa Claus) - Sjk 1-4 (1-2)

Maalintekijät: Vili-Verneri Tuisku, Luukas Ventelä, Aapo Heikkilä ja Kaapo Kangaskokko

 

Head Coach Tuomas Nikupeteri teroitti pojille ennen peliä pystyjuoksujen tärkeyttä hyökkäyspelaamisessa.

Peli alkoi Sjk:n hallinnalla ja juoksuja syvyyteen tuli, kun niitä pyydettiin. Kuitenkin kesken Sjk:n hallinnan 11 min. vastustajan Rasmus Kujala pääsi karkaamaan kotijoukkueen puolustukselta vieden joulupukkijuniorit maalin johtoon 1-0. Maalin jälkeen Sjk:n hienoinen hallinta jatkui ja lopulta alkoi niitä maalejakin tulla. Vastustaja oli positiivinen uusi tuttavuus, hyvin liikkuvia ja loppuun saakka yrittäviä poikia.

 

Puolustuspelaaminen ok maalia lukuun ottamatta, Saku Kankaanpää pelasi maalissa totutun varmasti. Hyökkäyspelaaminen ja yleensäkin pelaaminen keskustan kautta oli parempaa kuin ensimmäisessä pelissä, muttei kuitenkaan mitään rock'n rollia. Parasta pelissä oli tappioasemasta nouseminen loppujen lopuksi selvään voittoon, eikä voittajasta oikein ollut epäselvyyttä missään vaiheessa.

 

PSL:n sarjataulukossa SJK-juniorit on tällä hetkellä sijalla viisi, mutta joukkueella on kaksi matsia vähemmän pelattuna kuin yläpuolella olevilla Ajax Sarkkirannalla, JJK:lla, KuPS:lla ja Tervareilla. Ykkösenä oleva Ajax on puhtaalla pelillä, JJK ja KuPS ovat kumpikin voittaneet neljä, pelanneet kerran tasan ja hävinneet yhden. Tervareilla puolestaan on kaksi tappiota. SJK-junioreilla on neljästä ottelusta kolme voitttoa ja tappio.

 

Summasummarum; Kuuteen pisteeseen pitää olla tyytyväinen ja joukkue teki mitä siihen tällä kertaa vaadittiin.

Seuraava PSL-liigan peli on Wallsportisssa ensi sunnuntaina 21.5, klo 13:00 ja vastassa paikallisvastustaja VPS-j.


Takaisin uutisiin