MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

PROVINSSIN JÄRJESTYKSENVALVOJAT


11.06.2012
PROVINSSIN JÄRJESTYKSENVALVOJAT

Oheisissa listoissa on seuran Pääleirintäalueen ja Lisäleirintäalueen järjestyksenvalvojat vuoroissaan. Mikäli listoissa on virheitä, tule siihen vuoroon mihin olet ilmoittautunut.

Tule paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen vuorosi alkua ja ilmoittaudu vuoropäällikölle. Ennen vuoron alkua pidetään yhteinen käskynjako.

Pääleirintäalueen järjestyksenvalvojat ilmoittautuvat pääleirintäalueen (Törnäväntie 29) portin läheisyydessä sijaitsevassa jv-kopissa (pääsääntöisesti A, B, Reservit, 97, 98, 99 ja 01-ikäluokkien järkkärit).

Lisäleirintäalueen järjestyksenvalvojat tulevat Törnävän koulun portista ja ilmoittautuvat joen rannassa olevan asuntolan oikean puoleisen rapun toisessa kerroksessa sijaitsevassa luokassa (pääsääntöisesti 02, 03, 04, pallokoulu –ikäluokat).

Seuran 00-ikäluokka vastaa pullonkeräyksestä sekä pää- että lisäleirintäalueilla, mutta vanhemmat toimivat samalla myös järjestyksenvalvojina.

Paikalle kannattaa tulla pyörällä tai kävellen. Mikäli joudut tulemaan autolla, on henkilökunnan parkkipaikkoja rajoitetusti Sorsanpesän ja leirintäalueen välisellä parkkialueella. Varaudu ruuhkiin ja ota riittävästi aikaa matkaan.

Varustaudu sään mukaisesti. Vaihtovaatteet ja reput voi säilyttää jv-kopeilla.

Oheisissa liitteissä järjestyksenvalvonnan ohjeita sekä muuta käytännön infoa sekä aluekartta (jaetaan jokaiselle ilmoittautumisen yhteydessä).

Tervetuloa hyvällä asenteella tekemään tärkeää työtä Festivaalin, seuran sekä oman joukkueen ja lapsen hyväksi!

Täältä voi tsekata dokumentit!
Järjestyksenvalvojavuorot Lisäleirintä
Järjestyksenvalvojavuorot Pääleirintä
Järjestysmiesinfo
JV-ohjeet
Leirinnän kartta


Takaisin uutisiin