Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Nuoriso taisteli tasapelin


02.05.2017

SJK-juniorit - Norrvalla FF/2 1-1 (0-1)
45 min 0-1 Robin Damlin

55 min 1-1 Joel Malila

 

SJK-junioreiden toinen ottelu Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosessa tuotti tasapelin selkeästi ifokokoisempaa ja fyysisempää vöyriläistä Norrvalla FF/2:a vastaan.

 

Kotijoukkue sai hyvän alun otteluun, mutta mitä pidemmälle ensimmäinen puoliaika eteni, sitä vahvemmin vierasjoukkue otti otetta ja pallonhallintakin siirtyi heille.

 

Juuri ennen ensimmäisen puoliajan loppua vieraat siirtyivätkin johtoon saatuaan kulmapotkun kotijoukkueen maalista katsottuna vasemmalta. Toppareista rangaistusalueelle noussut kookas Robin Damlin puski pallon vastustamattomasti verkkoon vieden sininuttuiset johtoon juuri ennen puoliaikavihellystä.

 

- Puoliajalla puhuttiin pelirohkeudesta ja siitä, että pitää laittaa pallo liikkeeelle nopeammin, kertoi joukkueen otteluvalmennuksesta tänään vastannut Kari Kiviluoma.

 

Toisella puoliajalla kotijoukkue paransikin peliään. Tasoitus syntyi noin kymmenen minuutin pelin jälkeen vieraiden alakerran jouduttua hyvän prässin alla paniikkiin. Pallo pelattiin Joel Malilalle, joka tulitti tasoituksen.

 

Molemmilla joukkueilla oli pari hyvää paikkaa vielä tämän jälkeen, mutta lisämaalejaei nähty. Kotijoukkueen Aatu Metsä-Ketelä pääsi yksin läpi, mutta veto painui yli riman ja vastaavasti vierasjoukkue kajautti pelivälineen kertaalleen ristikkoon.

 

 

- Toisen jakson esitykseen voi olla ihan tyytyväinen, voisi sanoa, että ihan miehekäs esitys. Meillä oli mukana tänään 14 pelaajaa, joista 11 oli 2001 syntynyttä ja 3 kpl 2000 syntyneitä pelaajia. Nuorelta ryhmältä kelpo peli, iloitsi Kiviluoma ottelun jälkeen.

 

SJK-junioreilla on nyt kaksi matsia Vitosta takana ja saldo on neljä pistettä. Sarjan kolmaskin ottelu pelataan kotikentällä. Ensi tiistaina Wallsport Areenaan saapuu vieraaksi vaasalainen ABC ja matsi alkaa klo 20.00.


Takaisin uutisiin