Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Nollakutoset Kokkolassa


07.02.2017

Nollakutoset kävi sunnuntaina kahdella ryhmällä pelailemassa Talvisarjan merkeissä Kokkolassa. Halliaikojen vuoksi Talvisarja-pelejä pelattiin kokonaisuutena kahdessa paikassa: Kippari-hallissa ja Nordea-Areenassa.

 

SJK:n pojat pelasivat kaikki pelinsä viileähkössä Nordea-areenassa, jossa molemmat ryhmät kohtasivat KPV:n Valkoisen sekä VPS:n Raita ja Musta - ryhmät. Nordea - areenan kenttä oli huomattavasti lyhyempi kuin ollaan totuttu, ja tämä teki pelistä aika intensiivistä.

 

SJK Valkoinen aloitti pelinsä VPS:n Raitaa vastaan, ja tällä kertaa jalat eivät jääneet bussiin ekan matsin ajaksi vaan oltiin hyvin hereillä alusta asti. Hyvin nopeasti mentiinkin pelissä johtoon hyvällä kuviolla ja syöttöpelillä. Pelin edetessä VPS kuitenkin heräsi peliin ja alkoi antamaan reippaasti painetta. Kävimme pelissä kahdesti johdossa, mutta kaveri tuli lopulta tasoihin. Pelin lopputulos: 2-2.

 

Seuraavassa pelissä tuli vastaan KPV Valkoinen. Peli oli hallussa hyvin heti alusta lähtien, ja edelliseen peliin verrattuna tilaa ja aikaa oli huomattavasti enemmän. Lopputuloksena täysin oikeutettu 4 - 0 voitto.

 

Viimeisessä pelissään SJK Valkoinen kohtasi VPS Mustan. Jo heti pelin alusta lähtien kävi selväksi pelin suunta: VPS tuli hyvällä pallokontrollilla ja siirtelyllä hyville paikoille, ja koko peli oli aika lailla puolustustaistelua. Pataan tuli tässä pelissä 0 - 6. Lukemat olisi voineet olla isommatkin, mutta maalivahti (Eetu Suopuro) oli mies paikallaan.

 

SJK Musta joutui Kokkolaan saapuessaan odottelemaan ensimmäistä peliään hieman kauemmin, ja taisi keskittyminen unohtua ennen VPS Mustan kohtaamista. VPS painoi palloa kohti meidän päätyä jatkuvalla aallolla, vaikka alussa päästiinkin johtoasemaan. Kaveri oli kiistatta parempi, mutta lukemat repesivät hieman liikakiin kun selkäranka napsahti pelin loppupuolella. Lopputuloksena 2 - 9 tappio.

 

Seuraavassa pelissä SJK Musta kohtasi toisen VPS:n ryhmän, Raidan.

 

Peli oli hyvää taistelua molemmin puolin, Raidan kuitenkin hallitessa pallollista peliä. Ottelu oli tiukka loppuun asti. Harmittavasti kuitenkin Raita pääsi yhden maalin iskemään pelin loppupuolella läpiajosta, joskin pahasti paitsiolta vaikuttaneesta tilanteesta.

VPS:lle kuitenkin tilanteisiin nähden oikeutettu 1 - 0 voitto.

 

Viimeisessä pelissä ryhmä pelasi vielä KPV:n Valkoista vastaan.

 

Taisteluilme kerättiin viimeiseen peliin, ja voittajasta ei pelissä jäänyt epäselvää. Vaikka peli hieman väsynyttä olikin, saatiin taistelemalla ja raastamalla hieno 4 - 0 voitto, ja päivä sai iloisen päätöksen.

 

Molemmat ryhmät taistelivat hyvin koko päivän ja antoivat kaikkensa.

 

VPS oli tänäänkin (kuten koko menneen talvikauden) vahva, ja esittää tällä hetkellä kiistatta nollakutosten osalta pohjanmaan hienointa jalkapalloa. Työ jatkuu nyt treenien merkeissä, ja seuraavan kerran pelien merkeissä jatketaankin Talvisarjaa omassa pyhätössä, kun vierailijat saapuvat sunnuntaina 19.3 Seinäjoella Wallsportiin. Pelit pelataan klo 9.30 - 14.00. 


Takaisin uutisiin