Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Nollakolmoset Kauhajoella kolmanneksi


25.03.2014

Nollakolmoset Kauhajoella kolmanneksi

Kauhajoen Karhu järjesti 22.3. -03 syntyneille turnauksen, jossa SJK-juniorit oli mukana yhden joukkueen voimin. Pieni kenttä ja olemattomat lämmittelytilat hallissa toivat oman haasteensa niin otteluihin kuin niihin valmistautumiseenkin. Samoin ottelutahti turnauksessa oli tiivis sillä 9.30-16.00 välisenä aikana joukkue pelasi kuusi 25 minuutin mittaista peliä. Ensimmäiseen otteluun valmistautuminen hoidettiin pukukopissa ja lyhyt lämmittely ilmeisesti toimi hyvin sillä järjestävän seuran joukkue kaatui lukemin 1-5. Toisessa alkusarjan ottelussa vastaan asettu KANU, joka onnistui tekemään ottelun ensimmäisen maalin. SJK:n pojat taistelivat kuitenkin hyvin ja saivat tasoitettua ottelun ja näin tuloksena 1-1 tasapeli.

Lounastauon jälkeen olikin sitten vuorossa 2 ottelua peräkkäin. Ulkona ilma oli lämmennyt sen verran että otteluihin valmistautuminen hoidettiinkin auringonpaisteessa. Vastassa oli ensin uusi tuttavuus Sporting Kristina joka kaatui lukemin 1-2. Heti perään pelattiin alkusarjan viimeinen ottelu jossa vastaan asettui IK03 Ilmajoelta, alussa SJK meni jo 5 maalin johtoon, mutta IK ei lopettanut pelaamista vaan pyristeli vastaan. Lopputuloksena 7-3 voitto Sjk:lle ja sillä varmistui alkusarjassa paikka 2 parhaan joukossa ja pääsy välierään. Lohkon lopullinen sijoitus, samoin kuin toisen lohkon ykkkönen ja kakkonen ratkesivat vasta viimeisissä otteluissa ja näin vastustaja selvisi vasta kun asteltiin pukukopista kentälle aloittamaan välierä.

Välierässä vastaan asettui APV Alavudelta. Alavus sai hyvän alun ottelulle ja teki 2 mahdollisesta hyökkäyksestä 2 maalia, joista tosin toinen tuli SJK:n hyvällä avustuksella. SJK onnistui maalinteossa vasta aivan otelun loppuhetkillä, mutta kiri ei riittänyt viemään poikia loppuotteluun. Ottelun tulos harmitti poikia suunnattomasti jo ottelun kuluessa sillä musta-kultaisten mielestä heiltä jätettiin hyväksymättä 2 maalia. Toinen näistä tilanteista oli ylärimasta maalissa käynyt pallo ja toinen maalin sivussa olevasta renkaasta takaisin peliin kimmonnut pallo. Tulos oli kuitenkin merkitty APV:n 1-2 voitoksi ja sen myötä oli aloitettava valmistautuminen pronssiotteluun, johon oli aikaa vain ½ tuntia.

Pronssipelissä vastaan asettui jälleen jo alkulohkossa kohdattu Sporting. Edellisen ottelun tappio oli nyt unohdettu ja kaikki olivat valmiita ottamaan sen mitä vielä voitettavissa oli. Ottelussa tehtiin maaleja vuorotellen ja Sjk oli se, joka teki ensimmäisen ja viimeisen maalin. Lopputuloksena 3-2 voitto ja turnauksen kolmas sija. Finaalissa kohtasivat Lapuan Virkiä ja APV, lopputulos 3-0. Turnauksen lopulliset sijoitukset: Virkiä, APV, SJK, Sporting, KANU, Karhu B, Karhu A, IK-04, SISU, IK-03

Sjk:n joukkueessa pelasivat, Tomi (mv), Aapo, Kaapo, Henri, Veeti, Viljami, Veikka, Berat, Jaakko, Petteri, Markus ja Arvo


Takaisin uutisiin