MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Nollakakkosten turnaus


15.01.2012

Nollakakkosten turnaus

SJK –junioreitten -02 ikäluokka osallistui kahdella joukkueella; SJK Musta ja SJK Valkoinen, SISU:n järjestämään Katukokki CUP 2012 turnaukseen Seinäjoki Areenassa 14.1.2012.

SJK:n joukkueiden alkulohkojen tulokset:
SJK Musta – IK 7–0
SJK Musta – SISU 1-1
SJK Valkoinen – Sepsi Valkoinen 0–2
SJK Valkoinen – VPS Musta 2–3

Lohko A:ssa Sisun voittaessa IK:n 5-0 tarkoitti se sitä, että SJK Musta joukkue voitti lohkonsa, Sisun tullessa kakkoseksi ja IK:n ollessa kolmosena.

Lohko B:n toisessa ottelussa VPS Musta voitti Sepsi Valkoisen 3-0. Näin lohko B:ssä järjestys oli 1.VPS Musta, 2. Sepsi Valkoinen ja 3. SJK Valkoinen.

Lohko C:n järjestys oli 1. Sepsi Sininen, 2. VPS Punainen ja 3. VäVi
Sijoituspeleissä SJK Musta kaatui kovan taistelun jälkeen saappaat jalassa lukemin 0-2 VPS Mustalle.

Mustan joukkueen turnauksen kruunasi paikallisderby Sepsi Sinistä joukkueetta vastaan. Peli oli tasaista vääntöä päättyen varsinaisella peliajalla 0-0 tasapeliin. Tästä jatkettiin rankkarikisaan, jossa SJK Musta veti pidemmän korren voittaen pelin lukemin 3-1. Lohkovoittajien toisessa pelissä Sepsi Sininen voitti VPS Mustan 1-0.

SJK Valkoinen pelasi myös hienosti sijoituspelinsä voittaen ensin IK:n 2-0 ja toisessa pelissä VäVin joukkueen rankkarikisan jälkeen 2-1.
-02 turnausvoitto meni järjestäjien pitkällisen laskennan ja tuumailun jälkeen Sepsi Siniselle. Aluksi turnaussijoitusten kerrottiin menevän sijoitusotteluiden ratkenneiden tulosten mukaan, siis sijoitusotteluiden rankkarikisojen jälkeisten tulosten mukaan.

Tällöin tosin 3 joukkuetta olivat tasoissa voitoissa ja taisipa järjestäjä jo kaivaa lantinkin esiin arvontaa varten. Pitkän odotuksen jälkeen Sepsi Sininen kruunattiin turnausvoittajaksi, koska varsinaisen peliajan tulokset kuulemma ratkaisivat. VPS Mustalle hopeaa ja SJK Mustalle turnauksen pronssimitallit. Onnittelut naapurille turnausvoitosta ja kiitokset Sisulle hyvin järjestetystä turnauksesta.

Suuret kiitokset SJK junioreitten pienen mutta pippurisen -02 ikäluokan pojille hienoista suorituksista pelikentällä. Poikia ei kauheasti haitannut vaikkei vaihtomiehiä ollut pelissä kuin 1 tai 2, päinvastoin kaikki saivat peliaikaa. -02 valmennusjohdon peluutustapa ansaitsee erityismaininnan sen kasvattavuudesta ja kehittävyydestä mahdollisimman leveällä rintamalla, vaikka pieni ikäluokka onkin ja ehkä juuri siksi!

SJK -02 Pojat!
Kannattaa muistaa, että viimeisimmän mittauksen mukaan kaupungin -02 herruus on tällä hetkellä SJK:lla! Kuka tietää kauanko näin on joten; nauttikaa siitä, olette sen taatusti ansainneet! Oransseissa paidoissa näin ei tainnut olla kertaakaan. Lieneekö siis sillä värillä väliä. Musta tuntuu! 3-1! Tästä on hyvä jatkaa! Harjoitus tekee mestarin ja mestarikin harjoittelee...


Takaisin uutisiin