Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Nihkeä avausvoitto


29.04.2017

SJK-juniorit - KePS 2-1 (2-1)
25 min 0-1 Eemil Koskela
28 min 1-1 Oskar Pihlaja
39 min 1-2 Matias Vainionpää

SJK-junioreiden B-junnut saivat kotiavaukseensa vastaan avausviikonloppuna VPS-junioreita läksyttäneet Kemin Palloseuran. Kotijoukkueella puolestaan oli alla niukka tappio Vaasassa.

Wallsport Areenassa pelatussa kamppailussa oli melko lähellä käydä hassusti kotijoukkueelle, sillä lähes aina asenne ja yritys vievät voiton pelkästä taidosta. Niinpä oli käydä tälläkin kertaa. Vaikka eittämättä kotijoukkue oli pallollisena taitavampi ryhmä, tuli vierasjoukkue upealla asenteella otteluun aiheuttaen enemmän kuin tarpeeksi sydämentykytyksiä.

Vaikka kotijoukkue ensimmäisten reilun 20 minuutin ajan dominoikin palloa, ei todellisia tekopaikkoja kuitenkaan kyetty luomaan. Sen sijaan vierasjoukkue taisteli sitkeästi puolustaen ja kuinka ollakaan, iski kun paikan sai. Ottelun 25. minuutilla Eemil Koskela ei vieraat johtoon.

Aivan kuin tuo maali olisi herättänyt kotijoukkueen edes jollakin tavalla. Vain kolmisen minuuttia myöhemmin Juska Päivärinta tarjoili upean syötön Oskar Pihlajalle, joka purjehti läpi vierasjoukkueen puolustuksen viimeistellen tasoituksen.

Johto- ja lopulta myös voittomaaliksi jääneen osuman kotijoukkue viimeisteli ensimmäisen puoliajan viime hetkeillä. Oskar Pihlaja tarjoili KePS:n maalista katsottuna oikealta kulmurin, jonka Matias Vainionpää puski hienosti maaliin.

Toinen puoliaika ei tuonut sen suurempaa kohennusta kotijoukkueen tekemiseen. Pelissä nähtiin aivan älytön määrä harhasyöttöjä ja kohtuuttoman vaatimatonta tekemistä. Oli suorastaan onni, ettei KePS ollut sen terävämpi hyökkäyksissään.

On kuitenkin sanottava myös se, että vieraiden maalivahti Jesse Rönkä esitti kummallakin puoliajalla pari aivan maagista torjuntaa antaen joukkueelleen mahdollisuuden taistella voitosta.

SJK-junioreiden on jatkossa keskityttävä ihan tosissaan näihin otteluihin. Joukkue osoitti, että se pystyy pelaamaan tasapäisesti huomattavasti kovempiakin nippuja vastaan, mitenkään väheksymättä KePS:n pelaamista. SJK-junioreiden seuraava matsi on vasta 13. toukokuuta, jolloin ryhmä reissaa Pirkkalaan.


Takaisin uutisiin